Προς το περιεχόμενο

Φακοί επαφής

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα κ απο εμενα.μηπως εχει αγορασει κανεις φακους απο απο το visiondirect.com?βλεπω οτι ειναι παρα πολυ φθηνει ειδικα με καποιο επιπλεον κουπονι..μηπως πληρωνεις τελωνειο επειδη ειναι απο Αμερικη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οτι είναι εκτός ΕΕ πληρώνεις τελωνείο οπότε ναι πληρώνεις αν στο τσεκάρουν. Μπορεί και να την γλυτώσεις αλλά το συνήθες είναι να πληρώνεις.

Αν ειναι η παραγγελια κατω απο 2 κιλα κ κατω απο 100$ παλι το τσεκαρουν?υπαρχει καποιο αλλο φθηνο κ αξιοπιστο site εντος ΕΕ που να εχετε αγορασει?

http://www.europtix.com/ 

Καλοί φακοί. Έχω πάρει διάφορους (όχι απ αυτό το σαιτ αλλά από κάτι άλλες "προσφορές") και οι φτηνάρικοι είναι της πλάκας, μείνε μακριά. Αγόρασα τους Air Optix κι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι μηνιαίοι αλλά αντέχουν και τους κρατάω τουλάχιστον 1 1/2 μήνα. Και μιλάμε για εντατική χρήση. Τους φοράω πάνω από 14 ώρες την ημέρα και το καλοκαίρι στη θάλασσα -αλλά τότε τους αλλάζω στο μήνα.

παιδιά τη βοήθειά σας

εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα τους Bausch-Lomb Soflens 59 -4.75 βαθμούς μυωπίας και εκτός από το ότι ξεραίνονταν γρήγορα, έβλεπα μια χαρά

χτες, δοκίμασα για πρώτη φορά τους Bausch-Lomb Purevision2 HD -4.75 βαθμούς μυωπίας και βλέπω θολά..

δικαιολογείται αυτό;; διαφέρουν οι βαθμοί ανάλογα το μοντέλο των φακών; έχει αντιμετωπίσει κανείς ίδιο θέμα; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδιά τη βοήθειά σας

εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα τους Bausch-Lomb Soflens 59 -4.75 βαθμούς μυωπίας και εκτός από το ότι ξεραίνονταν γρήγορα, έβλεπα μια χαρά

χτες, δοκίμασα για πρώτη φορά τους Bausch-Lomb Purevision2 HD -4.75 βαθμούς μυωπίας και βλέπω θολά..

δικαιολογείται αυτό;; διαφέρουν οι βαθμοί ανάλογα το μοντέλο των φακών; έχει αντιμετωπίσει κανείς ίδιο θέμα; 

κοιτα,επειδη εχω ψωνισει φακους απο ολα το οπτικα καταστηματα εχω καταληξει οτι το καλυτερο απο ολα ειναι το lenshop.gr

πηρα φακους soflens 59 (4 κουτια)και δε μου εκαναν(ΘΟΛΩΝΑΝ) και ζητησα να μου τους αλλαξουν και το εκαναν με μια αλλη μαρκα πιο φθηνη και εβλεπα καλυτερα,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΦΑΚΩΝ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ !!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ LIKE ΣΤΟ facebook στην ομαδα τους!!!

Μια μερα τους πηρα τηλεφωνο και μου εξηγησαν το λογο που μου θολωναν οι φακοι....

στειλτους ενα μειλ και θα σου εξηγησουν το λογο που δε βλεπεις και ας τους πηρες απο αλλου..εχεις να χασεις τιποτε??

οι φακοι που εδωσαν ηταν οι Biooptic Aqua 38 ....

νομιζω οι καλυτεροι φακοι που εχω φορεσει.

και ειναι κ πιο φθηνοι απο τους soflens 59

εκτος απο αυτο εχουν τα υγρα και τους φακους πιο φθηνα απο ολους με μεγαλη διαφορα..

εαν ψωνισεις απο αυτους

Πείτε λίγο τι εννοείτε "καλύτεροι" φακοί. Εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά. Ως τώρα έπαιρνα τους πιο στάνταρ, μετά μου είπε η δικιά μου να δοκιμάσω σιλικόνης, η οπτικού μου έδωσε κάτι hydrogel ή κάπως έτσι που μόνο που δεν έκανε παιδιά μαζί τους μπροστά μου απ' τον ενθουσιασμό. Ωραία όλα, αλλά δεν καταλαβαίνω διαφορά στο μάτι με νορμάλ χρήση. Πρέπει να κοιμηθώ με αυτούς ή να φάω μπουκέτο στο μάτι για να νοιώσω;

Γειά σας και απο εμένα!! χρισημοποιώ φακούς επαφής καθώς έχω μυωπία, στην αρχή έπαιρνα brauch and lomb αλλα έπειτα, αναζητώντας κάτι πιό εξειδικευμένο πήγα σε ένα γιατρό μου μέτρησε την καμπυλότητα του ματιού και απο τότε και έπειτα παίρνω του φακούς της airoptix οι οπίοι είναι απλά ΚΟΡΥΦΗ!!!

Παραθέτω links:

http://www.airoptix.com/

http://www.opticaldirect.gr/showpack.asp?id=310&gclid=CIb3ssrdh7QCFYXLtAod2jAAHA

λενε οτι οι φακοι ειναι οι καλυτεροι αλλα τους δοκιμασε οι κοπελια μου (-8,50 και -9,00) και μου ειμαι ειπε οτι οι oasis της jonson kai josnon ειναι πιο καλοι,

βασικα εγω αγοραζω τους Biooptic Aqua 38 απο το http://lenshop.gr/  και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Πείτε λίγο τι εννοείτε "καλύτεροι" φακοί. Εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά. Ως τώρα έπαιρνα τους πιο στάνταρ, μετά μου είπε η δικιά μου να δοκιμάσω σιλικόνης, η οπτικού μου έδωσε κάτι hydrogel ή κάπως έτσι που μόνο που δεν έκανε παιδιά μαζί τους μπροστά μου απ' τον ενθουσιασμό. Ωραία όλα, αλλά δεν καταλαβαίνω διαφορά στο μάτι με νορμάλ χρήση. Πρέπει να κοιμηθώ με αυτούς ή να φάω μπουκέτο στο μάτι για να νοιώσω;

η κοπελια μου φοραει σιλικον υδροτζελι και λεει ειναι οι πιο καλοι φακο ιπου εχει φορεσει ...κ εχει κ  μεγαλα νουμερα....τους φοραει πολλες ωρες κτλ κτλ(15 και βαλε)

εγω που εχω μικρο νουμερο και φοραω τους bioaqua38 βλεπω τελεια και τους φοραω πολλες ωρες...(αλλα δε κοιμαμαι μ αυτους)

συνηθως ειναι κοκκινα τα ματια μου και ερεθσιμενα.τωρα κανενα προβλημα.

και τους πηρα ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σαιτ http://lenshop.gr/ ...αστο...πηρα αλλους και ζητησα να τους αλλαξω και μου τους αλλαξαν...

επαιρνα τους μπαους λομπ,..ζητησα καλη και οικονικοι λυση και αν μπορουν να μου τους αλλαξουν και τωρα κανενα προβλημα.

http://lenshop.gr/

http://www.bio-optics.gr/index.php/biooptic-products/19-biooptic-aqua-38-contact-lenses.html

• 2 μήνες μετά...

παιδιά τη βοήθειά σας

και εγω το ειχα παθει αυτο.απο 59 δοκιμασα pv2 hd και εβλεπα θολα και χαλια,στο καταστημα μου ειπαν οτι συμβαινει αυτο...δεν ασχοληθηκα περισσοτερο..

εχω μια απορια..θελω να αγορασω cooper vision biofinity(δοκιμασα ενα δειγμα και επαθα τη πλακα μου!)αλλα συμβαινει το εξης:το μαγαζι που πηρα το δειγμα πουλανε το πακετο με 3 φακους μεσα ενω online βλεπω οτι αλλα μαγαζια τους πουλανε και σε πακετο των 6.τελικα τι παιζει?γιατι απο την αρχη δεν τους πουλανε σε πακετα των 6?και γιατι μερικα μαγαζια εχουν τοσο φτηνα το πακετο των 6?

Όταν είχαν πρωτοβγει οι υδρογέλης ήταν πανάκριβοι (η εξάδα άγγιζε τα 70-80 ευρώ) και προτίμησαν να τους βγάλουν σε 3αδα γιατί αλλιώς δεν θα τους ακουμπούσε κανείς. Πλέον διατηρούν την 3αδα για λόγους δοκιμής γιατί όντως σε ένα μεγάλο ποσοστό που τους πρωτοαγοράζουν δεν ταιριάζουν καθόλου.

• Like 1

Ρε παιδια εγω χρισιμοποιουσα καποτε τους baunch and lomb softlens οι οποιοι με ενοχλουσανε λιγακι (οχι κατι σημαντικο,αλλα ψαχνομουνα για κατι που θα μου κατσει καλυτερα) μετα πηρα να δοκιμασω τους purevision2 οι οποιοι με ενοχλουν περισσοτερο αλλα νιωθω το ματι μου πιο υγρο σε παρατεταμενη χρηση,παρολαυτα,ιδιετερα στο μηχανακι τρωω πολλα ενοχλητικα spikes! (δηλ. στα καλα καθουμενα με ενοχλει λες και εχει μπει κατι στο ματι)

Απο εκει και μετα εχω και αλλο προβλημα.:P

Τα γυαλια μου ειναι +4.5 υπερμετρωπια και βλεπω αψογα.

Οι φακοι μου ειναι +5.0 +5.25 και δεν βλεπω τοσο καλα. (με ειχε μετρησει ο οπτικος με μηχανημα,και εμπιστευτηκα το μηχανημα αλλα τα ματια μου λενε αλλα.)

Επισης μια ερωτηση ακομα,οι φακοι ξεκινανε να χαλανε απο την στιγμη που η εταιρια θα τους φτιαξει και θα τους βαλει στο κουτακι,ή απο την στιγμη που θα τους ανοιξεις εσυ απο το κουτακι?

Το λεω αυτο γιατι εχω παιρνω 2 κουτακια καθε φορα (ενα για το αριστερο και ενα για το δεξι ματι) και καθε κουτακι που ανοιγω καθε μηνα να φορεσω ειναι και χειροτερο!

εχουν ημερομηνια λήξεως και αντεχουν κλειστοι μεχρι αυτη.κοιταξε και καμια αλλη μαρκα...

@g_alkis thanks για την απαντηση.τωρα θα παω 4 κουτακια των 3  για να μου κρατησουν ενα εξαμηνο(μιας και απο εκει που πηρα το δειγμα,του επρηξα τοσο καιρο  :devil:  ) και αργοτερα αν ολα πανε οκ θα κοιταξω και απο τα online μαγαζια για 6αδα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

σημερα πηγα να βαλω τους φακους μου και απαρατηρησα οτι ο ενας εχει χασει ενα πολυ μικρο κομματακι απο την ακρη του.τον εβαλα κανονικα αλλα τωρα ανησυχω. :fear:

κανει να φοραμε φακους που εχουν χασει εστω και ενα μικρο κομματακι????sorry για την ακυρη ,αν φανει σε μερικους, ερωτηση αλλα τοσα χρονια δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.υπαρχει περιπτωση να τραυματιστεί το ματι?να αλλαξω φακο?

edit:τελικα τους αλλαξα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...