Προς το περιεχόμενο

Φακοί επαφής

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να βρώ CooperVision Biofinity (κυρίως για δοκιμή), η πιο φτηνή τιμή (6άδας) είναι από εδώ, αλλά δεν ξέρω πόσο καλό/έμπιστο είναι το μαγαζί.

Έχει αγοράσει κανείς σας από εκεί (πρόσφατα)?

Κάποιο άλλο μαγαζί που να τους δίνει στα ~30€?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψάχνω να βρώ CooperVision Biofinity (κυρίως για δοκιμή), η πιο φτηνή τιμή (6άδας) είναι από εδώ, αλλά δεν ξέρω πόσο καλό/έμπιστο είναι το μαγαζί.

http://www.lenscatcher.com/EN/kontaktlinsen-produktdetail/684-biofinity.k70ojh4214ufv4k95o2cukasmjjrv2iu

Εγώ έχω αγοράσει τους biofinity καθώς και κάποιο άλλο μέλος της σελίδας (δες και το thread) έχει αγοράσει από cyprolens.

Έκαναν μια βδομάδα να έρθουν στην πόρτα μου και ήταν φρέσκοι. Όλα καλά δηλαδή, στο προτείνω. :)

Αυτό δεν το γνωρίζω. Γιατί δεν πηγαίνεις σε ένα κατάστημα οπτικών να ρωτήσεις;

Αν έχεις λίγο, παίζει να σου έχουν βάλει λίγη παραπάνω μυωπία στους φακούς για να εξισορροπήσει τον αστιγματισμό.

όχι, ίδια παρέμεινε, το βλέπω πάνω στο κουτάκι , και έχει και τον αστιγματισμό -0.75 λέει. ίσως λόγω χώρας, εδώ αγγλία.

Είχα βάλει φακούς επαφής πριν λίγους μήνες (αστιγματικούς)και στα μάτια τους αιθανόμουνα,δλδ το νιώθεις οτι φοράς φακούς επαφής.Και ήθελα να ρωτήσω σε όλους τους φακούς τους αισθάνεσαι?

Είχα βάλει φακούς επαφής πριν λίγους μήνες (αστιγματικούς)και στα μάτια τους αιθανόμουνα,δλδ το νιώθεις οτι φοράς φακούς επαφής.Και ήθελα να ρωτήσω σε όλους τους φακούς τους αισθάνεσαι?

Δοκίμασε αν θες και τους Biofinity της CooperVision (φακοί επαφής 3ης γενιάς σιλικόνης υδρογέλης). Η αίσθηση ότι φοράς φακούς από προσωπική εμπειρία θα έλεγα πως εκμηδενίζεται :)

Βέβαια εγώ δεν φοράω αστιγματικούς φακούς επαφής, αλλά κανονικούς. Δεν νομίζω πάντως να παίζει ρόλο αυτό.

Και εγώ πήρα πρόσφατα αστιγματικούς δοκιμαστικά. Με ενοχλούν και εμένα αρκετά.... Ενας φίλος μου που φοράει μυωπίας μόλις τους είδε μου είπε οτι φαίνονται πολύ χοντροι, ντάξει έχω και 3.5 και 3,25 αστιγματισμό και οι φακοί που έχω είναι στα 2.75

Μου είπαν και εμένα οτι θα περάσει αυτή η αισθηση, αλλα δεν το κόβω γιατί δεν τους φοράω και κάθε μέρα εγώ. Μόνο με τα γυαλιά ηλίου τους θέλω.

Χρειάζεται να πάω οφθαλμίατρο πρώτα για να δει αν μπορώ να βάλω φακούς ή πάω σε ένα κατάστημα, παίρνω, φοράω και τέλος;

Νομίζω πως είχα ακούσει πως δεν μπορούν όλοι να βάλουν φακούς(κάτι με το σχήμα του ματιού) αλλά μια γκόμενα που ρώτησα μού 'πε να να πάω να βάλω, έτσι απλά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τι ισχύει λοιπόν; Τι περιπτώσεις υπάρχουν;

Για το θέμα οτι παθαίνεις ζημιά. Εγω φοράω φακούς εδω και 13 χρόνια κάθε μέρα - όλη μέρα. Τα μάτια μου τα είδε προχθές οφθαλμίατρο και μου είπε οτι είναι μια χαρά.

Τώρα κάτι που θέλω να ρωτήσω. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μου είχε ανέβει η μυοπία και έπαιρνα συγκεκριμένο νούμερο. Τώρα μου ανέβηκε στα 3,25 έκαστος και ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό, τους φακούς που θα πα΄ρω θα είναι στην ίδια μυωπία ή λίγο λιγότερο;;; πχ. εγω έχω 3,25 και στα δύο, θα πάρω 3,25 ή 3,2;;; (γιατι πολυ παλια θυμάμαι οτι κάποιο, κάποτε, κάπου μου είχε πεί οτι βάζεις λίγο λιγότερο)

Όταν ακούω ότι με τους φακούς παθαίνεις ζημιά θυμάμαι στον στρατό που κάποιος έλεγε ότι δεν καθαρίζει τα αυτιά με παντονέτες για να μην τρυπήσει το τύμπανο....

Τι να πεις?

Ροτενλανγκς, χωρίς να κόβω και το κεφάλι μου έχω την εντύπωση ότι υπάρχει διχογνωμία πάνω στο θέμα. Άλλοι οφθαλμίατροι είναι της άποψης ότι η μυωπία πρέπει να ρυθμίζεται ακριβώς και άλλοι ότι πρέπει να είναι λίγο λιγότερο. Επειδή η διαφορά δεν είναι μεγάλη ίσως να μη σου αλλάξει τη συνταγή. Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου όμως, μπορείς απλά να τον πάρεις ένα τηλέφωνο. Καλύτερο από συμβουλή σε φόρουμ.

Ροτενλανγκς, δεν κουράζεσαι με τους φακούς όταν δουλέυεις σε υπολογιστή; Εμένα μετα από 6-8 ώρες τσούζουν τα μάτια μου και θέλω οπωσδήποτε να τους βγάλω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...