Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βλεπω αυτο να κανω κ εγω....Εκτος αν θελει κατι πιο εξειδικευμενο απο γιατρο την πρωτη φορα (καμπυλοτητες κτλ) οπως λεει η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Mπα εγω πηγα στον οπτικο, ετσι οπως ειπα, σιγα μη θελουν και αλλα πραγματα :P

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα τελικα πηγα σε ενα καταστημα για αγορα των πρωτων μου φακων επαφης.

Πολυ εξυπηρετικη η υπαλληλος μετα απο συζητηση με αποτρεψεαπο το να παρω ημερησιους φακους διοτι ειναι πανακριβοι...

Οποτε για την χρηση που τους θελω(4-5 φορες το μηνα) μου προτεινε τους μηνιαιους

Εχω 3 αποριες που δεν ρωτησα

Τους φακουςπου ειναι μηνιαιοι πρεπει να τους πεταξω στις 3/01/11 ή τους φοραω 30 φορες κ ας ειναι πχ σε διαστημα 3 μηνων;

Στη θηκουλα που μου εδωσε πρωτα βαζο υγρο κ μετα τους φακους ή το αναποδο;

Τελος μπορει να σας φανει χαζη ερωτηση αλλα υπαρχει αριστερος κ δεξιος φακος ή δεν παιζει ρολο;Η συσκευασια δεν αναφερει left κ right....

Για την ιστορια μου εδωσε τους johnson&johnson ACUVUE OASYS HYDRACLEAR + 1 μπουκαλι διαλυμα 20€

Δημοσ.

Θα απαντήσω αντίστροφα.

3. Δεν υπάρχει αριστερός και δεξιός. Απλά όποιον βάλεις στο δεξί, να συνεχίσεις να τον βάζεις εκεί, το ίδιο και με τον αριστερό. Μην μπλέξεις τους φακούς.

2. Πρώτα το υγρό και ύστερα ο φακός.

1. Τους δικούς μου μηνιαίους, παίζει να τους φοράω εδώ και κανένα 6μηνο. Ελπίζω να μην το μετανιώσω :rolleyes:. Για να είσαι μέσα, άλλαζέ τους κάθε 30 χρήσεις και θα είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

45 λεπτά το κάθε μάτι μου πήρε η πρώτη φορά.

Ειδικά όταν ήταν να τους βγάλω, σε κάποια φάση έκατσα κάτω και προσπαθούσα να το πάρω απόφαση πως θα κοιμόμουν με τους φακούς.

ή μπορεί απλά να ήμουν τόσο άχρηστος.

Δωσ' του χρόνο.

Δημοσ.

Σημερα τελικα πηγα σε ενα καταστημα για αγορα των πρωτων μου φακων επαφης.

Πολυ εξυπηρετικη η υπαλληλος μετα απο συζητηση με αποτρεψεαπο το να παρω ημερησιους φακους διοτι ειναι πανακριβοι...

Οποτε για την χρηση που τους θελω(4-5 φορες το μηνα) μου προτεινε τους μηνιαιους

Εχω 3 αποριες που δεν ρωτησα

Τους φακουςπου ειναι μηνιαιοι πρεπει να τους πεταξω στις 3/01/11 ή τους φοραω 30 φορες κ ας ειναι πχ σε διαστημα 3 μηνων;

Στη θηκουλα που μου εδωσε πρωτα βαζο υγρο κ μετα τους φακους ή το αναποδο;

Τελος μπορει να σας φανει χαζη ερωτηση αλλα υπαρχει αριστερος κ δεξιος φακος ή δεν παιζει ρολο;Η συσκευασια δεν αναφερει left κ right....

Για την ιστορια μου εδωσε τους johnson&johnson ACUVUE OASYS HYDRACLEAR + 1 μπουκαλι διαλυμα 20€

Μέχρι 30 φορές ανεξαρτήτως χρόνου. Προσοχή άλλαζε όμως συχνά το υγρό, μια περίοδο που είχα πολύ καιρό να τους βάλω και ήταν καλοκαίρι είχαν σαπίσει λόγω μη αλλαγής υγρού και ζέστης :s

Δημοσ.

Οι μηνιαίοι μπορεί να κρατήσουν και παραπάνω από 1 μήνα; Πχ 3 μήνες;

Σε γνωστό μου του είπε ο οπτικός του ότι ο φακός δεν χαλάει και να τον αλλάζει όποτε τον ενοχλεί. Δεν είναι λογικό να του λέει ψέματα γιατί σίγουρα θα θέλει να πουλάει κάθε μήνα και όχι κάθε 4-5 που κάνει...

Φοράει κανείς φακό μικρότερης καμπυλότητας; Δοκίμασα σήμερα 8,6 και μου ήταν μεγάλος και θα δοκιμάσω 8,4. Αν ναι τι μάρκα παίρνει;

Δημοσ.

Eγω τους κραταγα ενα μηνα, αλλα το καλοκαιρι που δεν ειχα λεφτα, τους κρατησα και 2 μηνες και δεν ειχα προβλημα.

Ατιμη κριση, ακομα και στους φακους κανουμε οικονομια :P

Δημοσ.

45 λεπτά το κάθε μάτι μου πήρε η πρώτη φορά.

Ειδικά όταν ήταν να τους βγάλω, σε κάποια φάση έκατσα κάτω και προσπαθούσα να το πάρω απόφαση πως θα κοιμόμουν με τους φακούς.

ή μπορεί απλά να ήμουν τόσο άχρηστος.

Δωσ' του χρόνο.

Μετα απο κατι χρονια χρησης βρηκα οτι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος να τους βαζω ειναι να τους πιανω απ΄τη θηκη, να τους ξεπλενω με διαλυμα και μετα να τους ξαναριχνω στη θηκη και να τους πιανω με την ακρη του δακτυλου προσεχοντας να εχουν μια καλη ισορροπια πανω του. Αφου τους τσεκαρω για τυχον εναποθεσεις, βλεννιτσες, σκονες κλπ τους βαζω μια χαρα γρηγορα και ευκολα. Παλια που τους ετριβα με το διαλυμα πανω στην παλαμη εχανα πολυ χρονο και τους εβαζα πολυ πιο δυσκολα. Δεν ξερω εσεις πως βολευεστε?

Δημοσ.

Εγω ειμαι λιγο φοβητσιαρα, τους βγαζω με μια μπατονετα (δικια μου επινοηση :-D ) επειδη φοβαμαι μηπως με τα δαχτυλα τραυματισω κατα λαθος τα ματια.

Ε οταν τους βαζω κανονικα, τους παιρνω απο την θηκη τους που εχει μεσα και διαλυμα και κατευθειαν εφαρμοζω στο ματι.

Δημοσ.

τους πιανω με την ακρη του δακτυλου προσεχοντας να εχουν μια καλη ισορροπια πανω του. Αφου τους τσεκαρω για τυχον εναποθεσεις, βλεννιτσες, σκονες κλπ τους βαζω μια χαρα γρηγορα και ευκολα.

Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ, αλλά δεν τους έχω τρίψει ποτέ με το διάλυμα. Απλά τους πετάω μέσα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι τόσο τυχερός και να μην πάθω τίποτα ^_^

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ, αλλά δεν τους έχω τρίψει ποτέ με το διάλυμα. Απλά τους πετάω μέσα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι τόσο τυχερός και να μην πάθω τίποτα ^_^

Πραγματικα τυχερος ;)

Δημοσ.

Σταμάτα ρε μαύρη κάλτσα.

Χαχαχαχα μα δεν ειπα τιποτα, αμεσως να με παρεις απο τα μουτρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...