insomnia365 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Χρησιμοποιούσα για χρόνια φακούς επαφής της Μποσ ν λομπ (έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, που ξέχασε πως γράφεται στα αγγλικά ) έκανα laser στα μάτια και ησύχασα μια για πάντα. σκεφτείτε το. Και σε βάθος χρόνου, θα έχετε εξοικονομήσει αρκετά χρήματα, σε σχέση με αυτά που ξοδεύετε για αγορά φακών επαφής.
mkar1965 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι για φακούς επαφής,πάντως θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Έχω αγοράσει φακούς επαφής(μαλακούς-μηνιαίους) πολύ πρόσφατα(3 μέρες) για πρώτη φορά.Όταν τους πρωτοπήρα κατάφερε η οπτικός να μου βάλει τον έναν,τον άλλον δεν κατάφερε γιατί συνέχεια το μάτι μου έκλεινε!Από οτι έχω διαβάσει αυτό είναι φυσιολογικό.Τον φόβο οτι ακουμπάω το μάτι μου τον έχω ξεπεράσει,απλώς δεν λέει να κρατηθεί ανοιχτό το μάτι!Εκτοτε,έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει.Κατά μέσο όρο,πόσο καιρό χρειάζομαι ώστε να κρατηθούν τα μάτια ανοιχτά για να τον βάλω επιτέλους;;;Α,και κάτι άλλο.Ξέρετε κανά..."τρικ" για να μπει πιο εύκολα;Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν.
Marria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Eνα τρικ που μου ειχαν πει ειναι να μη κοιταζεις τον φακο αλλα προς τα πανω
santana99 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ μερικά πράγματα μιας και λέω να ασχοληθώ με το σπορ Καταρχήν θα θελα να ρωτήσω τι τιμές παίζουν περίπου σε φακούς μηνιαίους με μυωπία + αστιγματισμό και πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αφού τους παραγγείλω. Αν παίζουν ρόλο οι βαθμοί από όσο θυμάμαι παίζω γύρω στο 4 μυωπία + 1 αστιγματισμό σε κάθε μάτι. Επίσης για να ξεκινήσω καλό είναι να πάω σε εβδομαδιαίους 15ήμερους πρώτα ή τι λέτε; Κάποιο καλό μαγαζί (αξιοπρεπές όχι καλό) αθήνα ώστε να δοκιμάσουμε μερικούς φακούς και να δουν το μάτι και όχι απλά να μου πάρουν μια παραγγελία μπορείτε να προτείνετε; (αν θέλετε και με πμ) Και όσοι έχουν φακούς μηνιαίους και με μυωπία και με αστιγματισμό τι μάρκα προτιμούν; Ας ρωτήσω και για καθαριστικό - συντηρητικό πως λέγεται, παρόλο που έχω διαβάσει όλες τις σελίδες... Ευχαριστώω
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εγω χρησιμοποιω τους μηνιαιους Bosch & Lamb, εδω και 5-6 χρονια. Αν και εχω αλλαξει πολλους φακους, συνηθως οτι εχει ο οπτικος παιρνω, αλλα αυτοι ειναι οι αγαπημενοι μου Και εχω μυωπια και αστιγματισμο. Ο καθε φακος εχει €5. Απο υγρo φακων επαφης εχω το Renu. Χρονια εχω αυτο και δεν το αλλαζω. Παντως θελουν αρκετη προσοχη οι φακοι και για μολυνσεις. Η τελευταια που περασα ηταν τον Αυγουστο, ελκος στον κερατοειδη , με αρκετο πονο, και εβαζα συνεχεια κολυρια και κρεμες. Και για μια βδομαδα επρεπε να κυκλοφορω με γυαλια, οχι και το καλυτερο μου
santana99 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Την προσοχή την έχω... οι τιμές μου φάνηκαν περίεργες. Περίμενα να'ναι ακριβότεροι. Την 1η φορά απλά πήγες και είπες τι θες ή σου δοκίμασαν διάφορους - σου έκαναν μετρήσεις ματιού και περίεργα; Βασικά εγώ μια φορά είχα δοκιμάσει μόνο και μου είχαν δώσει σε ένα μαγαζί μάλαμα φακούς μόνο με μυωπία αλλά ο φακός έφευγε από την θέση του. Και μου είπαν πως επειδή δεν είχα αστιγματισμό έφευγε επειδή το μάτι αλλάζει το σχήμα στον κερατοειδή. Ο οφθαλμίατρος μου είπε πως εξαρτάται από το μέγεθος του ματιού... τέλοςπάντων δεν ξέρω τι ισχύει απλά θέλω κάποιον μαγαζάτορα σωστό που να ασχοληθεί μαζί μου...
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Φοραγα ηδη γυαλια τοτε, οποτε πηγα στον οπτικο με τα γυαλια και την συνταγη του οφθαλμιατρου σχετικα με τους βαθμους που ειχα (ακομα και στα ματια , ανωμαλιες εχω, ειναι διαφορετικος ο βαθμος στο ενα ματι ). O οπτικος μετρησε τα γυαλια, μου εκανε και μια απλη οπτικη εξεταση και κατι αλλες μετρησεις και μου ειπε να περασω αργοτερα για να μου δειξει πως να βαζω τους φακους. Μπορει την πρωτη φορα να εκανε και μια ωρα και να βαλει τον φακο στο ματι, με το που εβλεπα τον φακο , αμεσως δακρυζα και δεν μπορουσε να συνεχισει. Ε σιγα σιγα με τον καιρο συνηθισα και απο την 1 ωρα το πηγα στα 5 λεπτα Aπλως ειπα πως θελω μαλακους μηνιαιους φακους, και δεν χρειαστηκε να πω κατι αλλο.
santana99 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Φοραγα ηδη γυαλια τοτε, οποτε πηγα στον οπτικο με τα γυαλια και την συνταγη του οφθαλμιατρου σχετικα με τους βαθμους που ειχα (ακομα και στα ματια , ανωμαλιες εχω, ειναι διαφορετικος ο βαθμος στο ενα ματι ). O οπτικος μετρησε τα γυαλια, μου εκανε και μια απλη οπτικη εξεταση και κατι αλλες μετρησεις και μου ειπε να περασω αργοτερα για να μου δειξει πως να βαζω τους φακους. Μπορει την πρωτη φορα να εκανε και μια ωρα και να βαλει τον φακο στο ματι, με το που εβλεπα τον φακο , αμεσως δακρυζα και δεν μπορουσε να συνεχισει. Ε σιγα σιγα με τον καιρο συνηθισα και απο την 1 ωρα το πηγα στα 5 λεπτα Aπλως ειπα πως θελω μαλακους μηνιαιους φακους, και δεν χρειαστηκε να πω κατι αλλο. καλή μου όσους ξέρω μέχρι στιγμής διαφορετικούς βαθμούς έχουν στο κάθε μάτι (μαζί και εμένα) Κατάλαβα... είδα εδώ ( http://www.eye-shop.gr/eye-shop/gr/products_cl.asp?intProdID=24&b=Bausch-Lomb---%CE%A6%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%20%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82 ) έχει τους Bausch-Lomb 68 τα έξι ζευγάρια δλδ 11+ ευρώ ο φακός...ακριβή τιμή για το καλό-τιμή-μαγαζί... Θα ρώταγα αν παίζουν ρόλο οι βαθμοί αλλά εφόσον μπορείς να επιλέξεις ότι θέλεις δεν παίζουν ρόλο...προς τι αυτή η τιμή... Και θες να μου πεις από που τους παίρνεις γιατί είναι πολύ καλή η τιμή που δίνεις ή γενικά από όποιον και να πάρεις τόσο πάνε; θενκςς
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τον Αυγουστο που ειχα ξανακανει οπτικη εξεταση παλι, λογω της μολυνσης, ειχα 4.5 και 5.5 αντιστοιχα στα ματια (μαζι με αστιγματισμο.. ) και νομιζα πως μονο σε εμενα συνεβαινε αυτο.. :/ Στη γειτονια μου εχω 2 καταστηματα οπτικων, το ενα δινει τον φακο στα €5, τα Metrooptics στα €6. Οποτε παιρνω απο το αλλο καταστημα που ειναι και πιο φτηνο. Σημερα ειδα και αυτη την προσφορα , αρκετα καλη τιμη και με δωρο το υγρο καθαρισμου
pigos23 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αξιοπιστη μετρηση για μυωπια κ αστιγματισμο κανουν κ οι οπτικοι??Γιατι θελω να βαλω κ εγω φακους αλλα βαριεμε να κλεινω ραντεβου με οφθαλμιατρους κτλ...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 . Σημερα ειδα και αυτη την προσφορα , αρκετα καλη τιμη και με δωρο το υγρο καθαρισμου Αξιοπιστη μετρηση για μυωπια κ αστιγματισμο κανουν κ οι οπτικοι??Γιατι θελω να βαλω κ εγω φακους αλλα βαριεμε να κλεινω ραντεβου με οφθαλμιατρους κτλ... Marria πολύ καλή η διεύθυνση, σ΄ευχαριστώ! pigos23 θα ήταν προτιμότερο να σε δει οφθαλμίατρος τουλάχιστο πριν την 1η εφαρμογή φακών, για πολλούς λόγους, μετά θα μπορείς να κάνεις αρκετό καιρό μέχρι να ξαναπάς!
santana99 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τον Αυγουστο που ειχα ξανακανει οπτικη εξεταση παλι, λογω της μολυνσης, ειχα 4.5 και 5.5 αντιστοιχα στα ματια (μαζι με αστιγματισμο.. ) και νομιζα πως μονο σε εμενα συνεβαινε αυτο.. :/ Στη γειτονια μου εχω 2 καταστηματα οπτικων, το ενα δινει τον φακο στα €5, τα Metrooptics στα €6. Οποτε παιρνω απο το αλλο καταστημα που ειναι και πιο φτηνο. Σημερα ειδα και αυτη την προσφορα , αρκετα καλη τιμη και με δωρο το υγρο καθαρισμου απλά η προσφορά αυτή δεν την παίρνεις και εύκολα γιατί πχ δεν ξέρω τους φακούς αυτούς και μπορεί να με "ενοχλούν"...
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αξιοπιστη μετρηση για μυωπια κ αστιγματισμο κανουν κ οι οπτικοι??Γιατι θελω να βαλω κ εγω φακους αλλα βαριεμε να κλεινω ραντεβου με οφθαλμιατρους κτλ... Eγω ειχα παει και με τα γυαλια μου, οπου τα μετρησε ο οπτικος αλλα μου εκανε και οπτικη εξεταση, για να δει αν εχει αλλαξει η μυωπια μου.
pigos23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Eγω ειχα παει και με τα γυαλια μου, οπου τα μετρησε ο οπτικος αλλα μου εκανε και οπτικη εξεταση, για να δει αν εχει αλλαξει η μυωπια μου. Με βλεπω αυτο να κανω κ εγω....Εκτος αν θελει κατι πιο εξειδικευμενο απο γιατρο την πρωτη φορα (καμπυλοτητες κτλ) οπως λεει η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα