Προς το περιεχόμενο

Φακοί επαφής

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηγα τν παρασκευή σε καταστημα οπτικών στο Ρέθυμνο και μου είπαν οτι κάνουν 45 € τα 3 τεμάχια φακών επαφής αστιγματικοί 1,75 βαθμού,και ο καθένας φακός κρατάει 45 μέρες.

Να τους πάρω ή με κοροιδέψανε σχετικά με την τιμή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν, δυο σύντομες απορίες.

Πρώτον, είχα πάρει 3+3 φακούς μηνιαίους για πρώτη φορά πριν κάνα δίμηνο. Προχθές πέταξα το πρώτο ζευγάρι και ανοίγοντας το δεύτερο βρήκα έναν απ'τους δυο φακούς σκισμένο. Έχει τύχει σε κανέναν; Κι αν ναι παίζει να με αποζημιώσουν; (τους είχα πάρει από μαγαζί με οπτικά και είναι με αστιγματισμό, οπότε δε παίζει απλά να μου τον αντικαταστήσουν)

Και δεύτερον, επειδή μου πιάσαν λίγο το κώλο σαν πρώτη φορά, είναι σκόπιμο να παραγγείλω φακούς από κάποιο e-shop ή μπορεί να βρω καλές τιμές και σε μαγαζί; Αν ναι ποιο προτείνετε και τι θα πρέπει να προσέξω;

Δύσκολο να βρεις άλλον που να του 'χει τύχει σκισμένος. Για την ιστορία, τί μάρκα;

Όσο για "αποζημίωση", επαφίεται στην επαγγελματική ευσυνειδησία του πωλητή (που στην καλύτερη θα στον αντικαταστήσει. Γιατί όχι; Τί κι αν ήταν με αστιγματισμό; ).

Μπίλυ, δεν θα 'πρεπε να τονίσεις ότι μιλάς για Πάτρα, btw...; (μιας και ζητάς μαγαζί)

Τέλος, δεν λες πόσο τους πήρες, αλλά σε προσφορές που παίζουν συχνόπυκνα τον τελευταίο καιρό, μέσω "Groupon", παίζει ο αριθμός φακών που ανέφερες, και με ένα 15άρι. Τύπου 50% κάτω. Bausch & Lomb συνήθως.Δεν ξέρω αν σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να περάσεις από το μαγαζί, ή κάνουν και τυχόν αποστολές.

Και δεύτερον, επειδή μου πιάσαν λίγο το κώλο σαν πρώτη φορά, είναι σκόπιμο να παραγγείλω φακούς από κάποιο e-shop

Χριστέ και κύριε. Δηλαδή με το που μπήκες στο μαγαζί, ΧΡΑΠ έτσι στην ψύχρα; Και με δικαιολογία ότι "είναι η πρώτη σας φορά κύριε"...;

...πώς σου φάνηκε btw;

Ένας οφθαλμίατρος που πήγαινα μου είπε οτι στους φακούς επαφής πρέπει να παίρνω βαθμούς 0,25 παραπάνω από ότι μυωπία έχω γιατί έχω και 0.50 αστιγματισμό. Το ίδιο μου είπαν και στο οπτικά. Ενώ ένας άλλος οφθαλμίατρος μου είπε να παίρνω φακούς σύμφωνα με τους βαθμούς που έχω. Μπορεί να μου πει κάποιος τι ισχύει τελικά?

Κι ο δικός μου οπτικός πάντως το πρώτο μου λέει. Κι είναι αρκετά τσακάλι σαν άνθρωπος για να τον εμπιστεύομαι.

Κανένα καλό e-shop για παραγγελία φακών, Ελλάδα ή και εξωτερικό; Καλές τιμές κατά προτίμηση - για φακούς έχω ήδη βρει ποιοι μου κάθονται καλά.

Βρήκα και κάποιο άλλο thread αλλά ο ένας έλεγε ότι εξυπηρετήθηκε άμεσα, ο άλλος δεν τους έλαβε ποτέ κλπ κλπ.

https://www.lenscatcher.com

Εγω πηρα αππο αυτο και μου ηρθαν σε μια βδομαδα.

Δύσκολο να βρεις άλλον που να του 'χει τύχει σκισμένος. Για την ιστορία, τί μάρκα;

Όσο για "αποζημίωση", επαφίεται στην επαγγελματική ευσυνειδησία του πωλητή (που στην καλύτερη θα στον αντικαταστήσει. Γιατί όχι; Τί κι αν ήταν με αστιγματισμό; ).

Μπίλυ, δεν θα 'πρεπε να τονίσεις ότι μιλάς για Πάτρα, btw...; (μιας και ζητάς μαγαζί)

Τέλος, δεν λες πόσο τους πήρες, αλλά σε προσφορές που παίζουν συχνόπυκνα τον τελευταίο καιρό, μέσω "Groupon", παίζει ο αριθμός φακών που ανέφερες, και με ένα 15άρι. Τύπου 50% κάτω. Bausch & Lomb συνήθως.Δεν ξέρω αν σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να περάσεις από το μαγαζί, ή κάνουν και τυχόν αποστολές.

Χριστέ και κύριε. Δηλαδή με το που μπήκες στο μαγαζί, ΧΡΑΠ έτσι στην ψύχρα; Και με δικαιολογία ότι "είναι η πρώτη σας φορά κύριε"...;

...πώς σου φάνηκε btw;

CooperVision είναι οι φακοί, 135€ οι έξι..

Τώρα για αντικατάσταση υποθέτω πως δε γίνεται γιατί όταν τους πήρα μας είπαν πως η εταιρεία τους δίνει σε πακέτα των τριών. Κατά πόσο ισχύει αυτό δε γνωρίζω.

Επίσης ρώτησα για e-shop, αν και μαγαζί στη Πάτρα να μου πρότειναν δε θα'ταν άσχημο.

Αφού δε πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε σου λέω. Κατ'ευθείαν.

Και όχι, δε μου άρεσε. Έχουμε μεγαλώσει και με κάποιες αρχές κύριος.

135€ οι σέξι..

fixed

(Ρε έλεος λέμε. Το καλό που σου θέλω είναι παράλληλα να βοηθάνε πχ με σεξουαλικές επιδόσεις, ή με την εξεταστική, ή με τον ζαχαροδιαβήτη, ή να έχουν και night vision ή να σου λένε τους αριθμούς στο ΛΟΤΤΟ, ή να σε προφυλάσουν από την τερηδόνα, να αυξάνουν την ταχύτητα στην DSL σου ή να σου βρούνε αυριομεθαύριο καλύτερη δουλειά ή να σε παντρέψουν.........Μα, 22.5 ο φακός;;; Φακόφ λέμε...Και ο ένας ΣΚΙΣΜΕΝΟΣ είπες;; Ζήτα αποκατάσταση, κι αν δεν, σκίστους. Όλους. Τον ιδιοκτήτη, την κόρη του, τον γιό του, τον γιό της κόρης του, τον σκύλο του, τα ξαδέρφια του ως 4ου βαθμού, την καθαρίστρια, τον λογιστή, τον υπολογιστή, τον περιπτερά απέναντι. Ρε λέμε για x9, ENNIA φορές πιο πάνω απ' τη φθηνότερη προσφορά, που γουάτ δε φάκιν φακ, για φακούς ΜΗΝΑ μιλάμε στην τελική, και να είναι και σκισμένοι; )

https://www.lenscatcher.com

Εγω πηρα αππο αυτο και μου ηρθαν σε μια βδομαδα.

Από έξοδα αποστολής τι λέει?

Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρεται και αυτό το eshop, www.visiondirect.com, ξέρει κανείς αν είναι καλό?

Ξέρει κανείς τι διαφορά έχουν οι φακοί επαφής air optix aqua και air optix day and night?

Από έξοδα αποστολής τι λέει?

Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρεται και αυτό το eshop, www.visiondirect.com, ξέρει κανείς αν είναι καλό?

Ξέρει κανείς τι διαφορά έχουν οι φακοί επαφής air optix aqua και air optix day and night?

5E τα εξοδα ηταν.

air optix day and night υποθετω μπορεις να τους φορας και το βραδυ ακομα!

ρε παιδια εβαλα φακους μυωπιας με χρωμα και στραβωθηκα εκανα πολλες μερες να τους συνηθισω κι ηταν πολυ μαπα. γιατι μετακινουνταν συνεχως και το μερος που ειχε το χρωμα εμπαινε στην κορη μπροστα και τα εβλεπα θολα. πονοκεφαλους ειχα. κριμα και θα μ'αρεζε να ειχα πρασινα ματια. εχει φορεσει κανεις αλλος με χρωμα?

Ποια μάρκα παίρνεις εσύ?

Bausch & Lomb (Bausch & Lomb 59 νομιζω λεει)

ρε παιδια εβαλα φακους μυωπιας με χρωμα και στραβωθηκα εκανα πολλες μερες να τους συνηθισω κι ηταν πολυ μαπα. γιατι μετακινουνταν συνεχως και το μερος που ειχε το χρωμα εμπαινε στην κορη μπροστα και τα εβλεπα θολα. πονοκεφαλους ειχα. κριμα και θα μ'αρεζε να ειχα πρασινα ματια. εχει φορεσει κανεις αλλος με χρωμα?

Ναι εγω φοραω και αυτο ακριβως γινεται και σε μενα, αλλα το χρωμα μου ταιριαζει πολυ καλα και που και που τους φοαρω και αυτους;)

Μετα απο λιγη ωρα παντως τους συνηθιζω και δεν με ενοχλει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...