vocals_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εγω παντως τους μηνιαιους τους φοραω και 2 μηνες χωρις προβλημα.. Αυτό το κάνει και μια φίλη μου. Γι'αυτό και 'γω ρώτησα στην οπτικό που πήγα για τους φακούς, και μου είπε ότι ναι μεν μπορεί να μην σε ενοχλούν για κάμποσες μέρες παραπάνω, αλλά δεν πρέπει γιατί ίσως να δημιουργηθεί πρόβλημα μακροπρόθεσμα. Ρώτα και 'συ καλού κακού, δε παίζουμε ποτέ με τα μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σιγουρα δεν ειναι και το πιο υγιεινο να τους φορας περισσοτερο απο το κανονικο.. Δεν το κανω συνεχεια...καποιες φορες και αυτο αμέλεια Χρειαζεται βεβαια και τακτικη επισκεψη σε οφθαλμιατρο 1-2 φορες το χρονο!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Χρησιμοποιει κανεις τους φακους που φορας τη νυχτα? Υπαρχουν στην Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εαν εννοείς αυτούς με τους οποίους μπορείς να κοιμηθείς, ναι τους έχω χρησιμοποιήσει. Μη φανταστείς ότι μπορείς να κοιμηθείς και μετά όλα κουλ. Στεγνώνουν πολύ και γενικά άμα κοιμηθείς με τους φακούς μετά πρέπει να τους βγάλεις σύντομα και να τους αφήσεις κανονικά στη θήκη τους με το υγρό για κάποιες ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Οχι, εννοω αυτους που τους φορας μονο το βραδυ και την υπολοιπη μερα βλεπεις κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Οχι, εννοω αυτους που τους φορας μονο το βραδυ και την υπολοιπη μερα βλεπεις κανονικα. Ε?Υπαρχει τετοιο πραγμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Όντως, υπάρχει τέτοιο πράμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ή εμείς είμαστε πολύ πίσω ή ο φίλος έχει καταλάβει κάτι πολύ λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μολις βρήκα αυτο. Υπαρχουν κι'αλλα σχετικα αρθρα αν ψαξετε Τι αλλο θα δουμε πια???????????????????????????? Δυστυχως δεν ειναι για υψηλους μύωπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τι να το κάνεις αφού αμα είσαι ενηλικας επιστρέφει η μυωπία ή ο αστιγματισμός μετα την διακοπή της χρησης αυτων των φακων ,Ασε που έχουν 800€.Καλύτερα να κάνεις λειζερ.Δε συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μήπως κάποιοι εδώ χρησιμοποιούν υγρά φακών NOVASOFT? έχουν πρόβλημα στο καπάκι ή είναι μόνο συγκεκριμένη παρτίδα άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 τι προβλημα αντιμετωπίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μήπως κάποιοι εδώ χρησιμοποιούν υγρά φακών NOVASOFT? έχουν πρόβλημα στο καπάκι ή είναι μόνο συγκεκριμένη παρτίδα άραγε? Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Τελευταία φορά που πήρα νοβασοφτ βέβαια ήταν πριν κανα δίμηνο. Γιατί, ποιο το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christav Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 μήπως κάποιοι εδώ χρησιμοποιούν υγρά φακών NOVASOFT? έχουν πρόβλημα στο καπάκι ή είναι μόνο συγκεκριμένη παρτίδα άραγε? Αν εννοεις οτι δεν κλεινουν καλα, οσο και να προσπαθεις να το σφιξεις το καπακι, ναι. Τις δυο τελευταιες φορες που εχω παρει, αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα με το καπακι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 είναι επικίνδυνο για υγρό φακών να μην κλείνει ερμητικά το καπάκι ... θα αναγκαστώ να μήν ξαναπάρω το συγκεκριμένο δυστυχώς, μετά το 2ο μπουκάλι με πρόβλημα και τη θήκη που έγινε δύσχρηστη για μένα, πάμε γι΄άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα