KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 θα μας τα δώσεις εσύ τα 3000 ευρώ; αν δεν εχεις στην ακρη 3000ε για να δωσεις για την υγεια σου,αλλαξε προτεραιοτητες στα οικονομικα σου. για τους φακους επαφης μια συμβουλη: πηγαιντε πρωτα σε γιατρο να σας πει αν μπορειτε να βαλετε.μια γνωστη μου της ειχε πει να μην βαλει φακους,επειδη τα ματια της δεν ειναι ακριβως στρογγυλα.αυτη δεν τον ακουσε και εβαλε με αποτελεσμα να την ανοιξουν μια τρυπα στο ενα ματι και να μην βλεπει τιποτα. μετα απο μακροχρονη θεραπεια και τυχη,θεραπευτηκε και παρατριχα δεν τυφλωθηκε μονιμα.οποτε πηγαιντε πρωτα στον γιατρο να δειτε τι θα σας πει πριν βαλετε φακους.
The_Judas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 θα μας τα δώσεις εσύ τα 3000 ευρώ; Και εγώ φακούς φοράω... αλλά σκεπτόμενος πόσα χρήματα δίνω πολλές φορές αμφιβάλω για την επιλογή μου. Το υγρό για τους φακούς κοστίζουν γύρω στο δεκάρικο και οι φακοί χρειάζονται αλλαγή κάθε 2 χρόνια. Επίσης η επιβάλλεται και η ταυτόχρονη χρήση γυαλιών για το σπίτι, τα οποία και αυτά έχουν όριο ζωής γιατί φθείρονται εύκολα. Κανονικά θα έπρεπε να δίνει και το κράτος μερική επιδότηση και κίνητρο για τέτοιες επεμβάσεις. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και κυρίως της εργασίας, η όραση είναι από τα πρώτα όργανα που πλήττονται.
nicker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν εχεις στην ακρη 3000ε για να δωσεις για την υγεια σου,αλλαξε προτεραιοτητες στα οικονομικα σου. Καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι και πως το λες αλλά σκέψου και την περίπτωση που κάποιος δεν έχει καν χρήματα στην άκρη για οποιοδήποτε σκοπό. Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα της αποταμίευσης σήμερα, ούτε είναι μια επέμβαση που είναι κρίσιμη και αν δεν την κάνεις θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στην υγεία σου. Παρόλα αυτά εννοείται πως είναι πολύ σημαντική επέμβαση και σου διευκολύνει την ζωή.
flo1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Tην βλεπω σαν επεμβαση που δεν ειναι τοσο αναγκαια και εγω, αν σου περισσευτουν τα λεφτα τοτε μπορει να την κανεις, αλλα αν δεν εχεις καποιο προβλημα με τους φακους τοτε δεν δινεις προτεραιοτητα σε αυτο.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Tην βλεπω σαν επεμβαση που δεν ειναι τοσο αναγκαια και εγω, αν σου περισσευτουν τα λεφτα τοτε μπορει να την κανεις, αλλα αν δεν εχεις καποιο προβλημα με τους φακους τοτε δεν δινεις προτεραιοτητα σε αυτο. Ανάλογα την περίπτωση. Εξαρτόμουν αποκλειστικά από φακούς/γυαλιά με υπερυψηλή μυωπία και άλλαξε η ζωή μου.
nicker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μια ερώτηση : Έχω μηνιαίους φακούς επαφής (αστιγματικούς). Οι φακοί μπορούν να φορεθούν μέχρι 30 φορές μέσα σε 3 μήνες όπως έχω ακούσει ή μετά από ένα μήνα τους πετάς και ας τους φόρεσες 3-4 φορές-μέρες; Το ρωτάω αυτό γιατί δεν φοράω φακούς επαφής καθημερινά. Μπορεί να τύχει να φορέσω και 2 φορές την εβδομάδα μόνο ή και καθόλου.
YiN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν γνωρίζω αν πρεπει να τους πετάξεις στον ένα μήνα οπωσδήποτε, αλλά αν δεν φοράς καθημερινά φακούς σκέψου σοβαρά να αρχίσεις να παίρνεις ημερίσιους. Ενδείκνυνται ακριβώς για τη χρήση που κάνεις εσύ.
nicker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν γνωρίζω αν πρεπει να τους πετάξεις στον ένα μήνα οπωσδήποτε, αλλά αν δεν φοράς καθημερινά φακούς σκέψου σοβαρά να αρχίσεις να παίρνεις ημερίσιους. Ενδείκνυνται ακριβώς για τη χρήση που κάνεις εσύ. Δε ξέρω αν υπάρχουν στον βαθμό μου. Έχω αστιγματισμό, όχι μυωπία. Οπότε θα ήθελα να μάθω για τους μηνιαίους που τους έχω αγοράσει ήδη.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Όσες φορές έχω πάρει (για μυωπία βέβαια), μου είπαν από το κατάστημα ότι είναι για 30 χρήσεις και όχι για 30 μέρες. Είχα ακριβώς την ίδια απορία.
nicker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 30 μέρες σε πόσο χρονικό διάστημα; ας μας πει κάποιος που ξέρει...
vocals_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 30 μέρες σε πόσο χρονικό διάστημα; ας μας πει κάποιος που ξέρει... Αυτό σου 'πε, 30 χρήσεις όχι μέρες. Μπορείς να τους έχει 2 μήνες και να τους έχεις φορέσει 5 φορές. Πάντως έβαλα και 'γω, 1000 φορές πιο βολικοί απ'τα γυαλιά πραγματικά. Τους συνήθισα κιόλας(σε κανά 10ημερο θα τελειώσω τις 30 χρήσεις), κομπλέ όλα.
marlia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εμενα μου εχουν πει οτι ειναι για 30 μερες ασχετα ποσο θα φορεθουν. Βεβαια μπορουν να φορεθουν και περισσοτερο απο 30 μερες,οταν αρχιζουν να ενοχλουν τοτε καταλαβαινεις οτι χρειαζονται αλλαγμα. Επισης μου ειχαν πει οτι δεν πρεπει να καθονται πολυ καιρο μεσα στο υγρο και να μην χρησιμοποιουνται... Εγω παντως τους μηνιαιους τους φοραω και 2 μηνες χωρις προβλημα..
jason_rethymno Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εχω ακούσει οτι όταν φοράς φακούς επαφής δεν οξυγονώνεται καλά το ματι είναι αλήθεια? Ή έχουν βγει φακοί ειδικοί για να οξυγονώνεται?
nicker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αν υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος ας μας πει γιατί είδαμε και τις δύο απόψεις.
Christav Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος περιορισμος. Περισσοτερο αναφερονται οι 30 μερες απο αποψη υγιεινης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα