Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά μου είχε καταστραφεί ο Σκληρός Δίσκος 320GB WD3200AAKS - WD Caviar SE16 τρέχω να δώ κατά πόσο έχει καταστραφεί με το επίσημο λογισμικό της Western Digital! Έχω πάρει καινούργιο σκληρό. Τώρα όμως υπάρχει πιθανότητα να διορθωθούν οι κακοί αυτοί τομείς; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Ξέρει κανείς;
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ότι καταφέρει να κάνει ένα low level format αν μπορείς να βρεις ολόκληρο το Hard Disk Sentinel έχει ένα λίγο ποιο εξελιγμένο LLF,αλλά μην περιμένεις πολλά αν όντως είναι πραγματικά Bad Sector.
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ο σκληρός είχε αποτύχει είχα τα windows εγκατεστημένα έχω κάποια αρχεία μέσα θα επιχειρήσω μεταφορά τους να δω τι θα γίνει. Το LLF θα περιορίσει τους κακούς τομείς; δηλ θα μειώσει τον χώρο τους σκληρού;
kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν κανει μεταφορα γρηγορη καντην και μετα hdd regenarator αν αποτυχει τοτε llf
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν κανει μεταφορα γρηγορη καντην και μετα hdd regenarator αν αποτυχει τοτε llf Το πιο περίεργο απ'όλα στον έλεγχο που έκανα για τον σκληρό στο Quick test μου έβγαλε Fail ενώ στο Extended Test Pass τι γίνετε εδώ το SMART δίνει λάθος αποτελέσματα αν και τον σκληρό τον ακούω να χτυπάει δεν μπορώ να καταλάβω!
kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 εγγυηση εχει? μην το ψαχνεις για τα τεστ οσο για τις επιδοσεις κτλ. εχω και γω σκληρο με bad sectors.αν ειναι γεματος διεγραψε μερικα gb(αν αργει).και μετα κανε αυτα που εγραψα.
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εγγύηση όχι είναι απο το 2008 ο σκληρός hdd regenarator και llf με Ηard Disk Sentinel πως κάνουμε;
kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 hdd regenarator ειναι αλλο προγραμμα.σ στειλα πμ μπες στο σιτε της μαρκας του σκληρο και δες για εγγυηση...υπαρχουν σκληροι και με 5χρονια
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βρήκα το HD Tune κάνει τίποτα αυτό; εντάξει με το ΗDD Regenerator το έτρεξα LLF πως κάνω μετά;
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βρήκα το HD Tune κάνει τίποτα αυτό; εντάξει με το ΗDD Regenerator το έτρεξα LLF πως κάνω μετά; Αποκυλίεται να το έτρεξες και να τελείωσε τόσο γρήγορα εκτός και αν όντως είναι οκ ο δίσκος,το LLF θα σβήσει τα πάντα στων δίσκο,απλά τρέχεις το πρόγραμμα και επιλέγεις (προσεκτικά των σωστό ) δίσκο.
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αποκυλίεται να το έτρεξες και να τελείωσε τόσο γρήγορα εκτός και αν όντως είναι οκ ο δίσκος,το LLF θα σβήσει τα πάντα στων δίσκο,απλά τρέχεις το πρόγραμμα και επιλέγεις (προσεκτικά των σωστό ) δίσκο. ναι δεν τέλειωσα ακόμη είναι στο 50%. Ωραία με ποιο πρόγραμμα να κάνω llf; Επιλέγω τον δίσκο και μετά;
kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν κανεις llf δεν προκειτε να κανεις recover μετα!(αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) αν σου διορθωσε τα bad sectors δεν χρειαζετε llf. ακομη βεβαια δεν εχω καταλαβει αν θες να φτιαξεις τον σκληρο ή αν θες να παρεις τα αρχεια απο μεσα!!
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ναι δεν τέλειωσα ακόμη είναι στο 50%. Ωραία με ποιο πρόγραμμα να κάνω llf; Επιλέγω τον δίσκο και μετά; low level format tool Αυτό θα τρέξεις,στέκουν αυτά που λέει o kage αν θες να σώσεις αρχεία κάν'το πριν.
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν κανεις llf δεν προκειτε να κανεις recover μετα!(αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) αν σου διορθωσε τα bad sectors δεν χρειαζετε llf. ακομη βεβαια δεν εχω καταλαβει αν θες να φτιαξεις τον σκληρο ή αν θες να παρεις τα αρχεια απο μεσα!! Τα πήρα τα αρχεία να φτιάξω το σκληρό θέλω!
Sunstekos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παίδες το πιο περίεργο απ' όλα είναι ότι δεν βρέθηκαν καθόλου Bad Sectors αλλά μόνο 3 Delays! Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει και μου πετάει μήνυμα να κάνω backup τα αρχεία μου! και απο τα 320GB αυτά που βλέπω είναι 298GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα