Προς το περιεχόμενο

Αγορα Τηλεορασης

johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να αγορασω μια τηλεοραη εως 800 ευρω το πολυ.

40-42",led,fullhd,καμια θηρα usb αν γινεται,υποστηριξη mpeg-4 η οποια να εχει και εισοδο scart!....επισης δεν με ενδιαφερει αν ειναι 3d......ελεγα να παρω μια Samsung UE40D5500 αλλα δεν ξερω αν εχει εισοδο scart :huh: θα ηθελα να με επιφωτισετε ή να μου προτεινετε καπια αλλh καλιτερη... :D

Δημοσ.

Γεια σου φιλε. Τι χρηση θα κανεις με την συσκευη ;

για να βλεπω καθημερινα τηλεοραση και καμια ταινιουλα με τη θηρα usb,απλως θελω την θηρα scart για να συνδεσω κατι παλιες συσκευες που εχω...

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να αγορασω μια τηλεοραη εως 800 ευρω το πολυ.

40-42",led,fullhd,καμια θηρα usb αν γινεται,υποστηριξη mpeg-4 η οποια να εχει και εισοδο scart!....επισης δεν με ενδιαφερει αν ειναι 3d......ελεγα να παρω μια Samsung UE40D5500 αλλα δεν ξερω αν εχει εισοδο scart :huh: θα ηθελα να με επιφωτισετε ή να μου προτεινετε καπια αλλh καλιτερη... :D

Aντι της samsung προτεινω αυτην http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42.html?keyphrase=panasonic+tx+l42e30e

Ο βασικοτερος λογος ειναι οτι τα 100hz της samsung ειναι cmr-πλασματικα, δηλαδη προκειται περι 50hz τηλεορασης. Αν ειναι να βλεπεις σπορ τοτε καλυτερα να προτιμησεις την pana.

Δημοσ.

για να βλεπω καθημερινα τηλεοραση και καμια ταινιουλα με τη θηρα usb,απλως θελω την θηρα scart για να συνδεσω κατι παλιες συσκευες που εχω...

Scart Εχουν 2 οι πιο πολλες. Ταινιες θα σου συνιστουσα να πας σε Plasma. Εχεις "δει" την διαφορα ποιοτητας μεταξυ των 2 ;

Εγω σου προτεινω αυτη ----> http://www.plaisio.g...lasma-TV-42.htm

Υπεροχη συσκευη+οτι θα γλυτωσεις τα Ευρω σου :rolleyes:

Εαν θες ομως μονο LED δες και αυτη ----> http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LV4500-LED-TV-42-42LV4500.htm

Την εχει Φιλος και ειναι τελεια ! Εγω εχω παλια Plasma 42' την 2500.

Δημοσ.

Scart Εχουν 2 οι πιο πολλες. Ταινιες θα σου συνιστουσα να πας σε Plasma. Εχεις "δει" την διαφορα ποιοτητας μεταξυ των 2 ;

Εγω σου προτεινω αυτη ----> http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U30E-Plasma-TV-42.htm

Υπεροχη συσκευη+οτι θα γλυτωσεις τα Ευρω σου :rolleyes:

ναι αλλα στο φως δεν φενεται καλητερα το led παρα τo plasma ή το lcd???

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα δυο ερωτήσεις θα κάνω . για ταινίες ποιες είναι καλύτερες plasma ή lcd ; και κάτω από 32 ίντσες υπάρχουν plasma ;

Δημοσ.

ΠΟΣΟ φως ποια θα εχεις ;;; ΜΕ κλειστα φωτα νομιζω βλεπεις ταινια !! :rolleyes: Δε ξερω εγω την Plasma μου ΔΕΝ την αλλαζω.

Ειδικα αυτη που σου προτεινα ειναι κορυφη . Οταν μου χαλασει Panasonic θα παρω !!!

Εαν βλεπεις πολλες ταινιες φιλε παρε Plasma,στανταρακι ειναι σου λεω.

Εαν την θες για να βλεπεις ειδησεις...

Επισης 'παιζει " και πολυ ωραια τα Games, Αν συνδεσεις κανα X-Box κτλ θα παθεις πλακα !

Εγω θα σου προτεινα να πας να δεις απο κοντα τις διαφορες !

για να μην ανοίγω άλλο θέμα δυο ερωτήσεις . για ταινίες ποιες είναι καλύτερες plasma ή lcd ; και κάτω από 32 ίντσες υπάρχουν plasma ;

Για ταινιες ΣΙΓΟΥΡΑ Plasma, 37' και πανω θα βρεις. Εγω πηρα LCD Samsung και το μετανιωσα. Μην κανεις το λαθος οι Plasma ειναι Στανταρακι φιλε.

ΚΑι για GAMES !! :rolleyes:

Δημοσ.

ΠΟΣΟ φως ποια θα εχεις ;;; ΜΕ κλειστα φωτα νομιζω βλεπεις ταινια !! :rolleyes: Δε ξερω εγω την Plasma μου ΔΕΝ την αλλαζω.

Ειδικα αυτη που σου προτεινα ειναι κορυφη . Οταν μου χαλασει Panasonic θα παρω !!!

Εαν βλεπεις πολλες ταινιες φιλε παρε Plasma,στανταρακι ειναι σου λεω.

Εαν την θες για να βλεπεις ειδησεις...

Επισης 'παιζει " και πολυ ωραια τα Games, Αν συνδεσεις κανα X-Box κτλ θα παθεις πλακα !

Εγω θα σου προτεινα να πας να δεις απο κοντα τις διαφορες !

Για ταινιες ΣΙΓΟΥΡΑ Plasma, 37' και πανω θα βρεις. Εγω πηρα LCD Samsung και το μετανιωσα. Μην κανεις το λαθος οι Plasma ειναι Στανταρακι φιλε.

ΚΑι για GAMES !! :rolleyes:

ενοω το πρωη ρε συ...η το μεσιμερι που ο ιλιος πεφτει ολος πανω στο παραθιρο....δεν θα ενοχλει καπως?

Δημοσ.

Εγω ΚΛΕΙΝΩ το πατζουρι αν με ενοχλει. Σιγα το προβλημα ρε συ.

Απλως οι Plasma "καινε" περισσοτερο να ξερεις. Οποτε πρεπει να τα σκεφτεις ολα.

Εγω την αποψη μου στην ειπα-πηγαινε "δες " πως παιζει η Panasonic .

Δημοσ.

Εγω ΚΛΕΙΝΩ το πατζουρι αν με ενοχλει. Σιγα το προβλημα ρε συ.

Απλως οι Plasma "καινε" περισσοτερο να ξερεις. Οποτε πρεπει να τα σκεφτεις ολα.

Εγω την αποψη μου στην ειπα-πηγαινε "δες " πως παιζει η Panasonic .

πιστευω plasma θα παρω...ευχαριστω πολυ... :-D

Δημοσ.

πιστευω plasma θα παρω...ευχαριστω πολυ... :-D

Πρωτα πηγαινε να δεις πως παιζει η καθε μια,Plasma-LED .

Μετα θα μου πεις τι σου αρεσε !! :rolleyes:

ήθελα για το δωμάτιό μια στις 27 ίντσες περίπου .αν βάλω 37 στο δωμάτιό μου θα μου βγουν τα ματιά .

Με 32' σε αποσταση 2 μετρων και αναλυση 1920Χ1080 δεν βλεπω τιποτα .

Σου συνιστω να παρεις 37'.

Σε λιγο καιρο θα την χαρισω την 32' στην πεθερα μου και θα τσιμπησω και εγω μια Plasma Panasonic 37' για απολαυστικες ταινιες και στο δωματιο !!! :rolleyes:

Δημοσ.

Πρωτα πηγαινε να δεις πως παιζει η καθε μια,Plasma-LED .

Μετα θα μου πεις τι σου αρεσε !! :rolleyes:

Με 32' σε αποσταση 2 μετρων και αναλυση 1920Χ1080 δεν βλεπω τιποτα .

Σου συνιστω να παρεις 37'.

Σε λιγο καιρο θα την χαρισω την 32' στην πεθερα μου και θα τσιμπησω και εγω μια Plasma Panasonic 37' για απολαυστικες ταινιες και στο δωματιο !!! :rolleyes:

καλη ειναι αλλα δεν εχει εισοδο usb :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...