Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια,εχω κατεβασει και βαλει στην συσκευη μου τους τελευταιους χαρτες iGo8 2011, ο χωρος της συσκευης ειναι 4GB αλλα ενα μικρο προβλημα προεκυψε και δεν χωραει τα buildings και τα dem. Δεν γνωριζω αν ειναι σημαντικα αυτα για να τα αποφυγω. Πλς μια μικρη βοηθεια!!!! Ειναι επεγον! Καποιος που γνωριζει τι πρεπει να κανω?? Ειναι επειγον....!
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 σε 4GB χωράνε όλοι οι χάρτες της ευρώπης μαζί με τα συνοδευτικά τους. τα αρχεία dem είναι το ανάγλυφο εδάφους. δεν ξέρω τι αρχεία έχεις, αλλά εννοείται ότι δε θα βάλεις όλα τα αρχεία dem που κυκλοφορούν. τα buildings είναι αρχεια που δειχνουν κάποια κτίρια 3D. (για ελλάδα ελάχιστα). χρειάζεσαι για ολη την ευρώπη χάρτες;
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 σε 4GB χωράνε όλοι οι χάρτες της ευρώπης μαζί με τα συνοδευτικά τους. τα αρχεία dem είναι το ανάγλυφο εδάφους. δεν ξέρω τι αρχεία έχεις, αλλά εννοείται ότι δε θα βάλεις όλα τα αρχεία dem που κυκλοφορούν. τα buildings είναι αρχεια που δειχνουν κάποια κτίρια 3D. (για ελλάδα ελάχιστα). χρειάζεσαι για ολη την ευρώπη χάρτες; Ευχαριστω για την ανταποκριση! Βασικα εχω περασει τους χαρτες ολης της ευρωπης και τα poi. Αλλα τα buldings και τα dem dem δεν τα χωραει! Εχω περασμενα lang,scheme,speedcam,maps και poi μονο.
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 προφανώς έχεις και άλλα πράγματα στη μνήμη. αν θυμάμαι καλα όλο το πακετο ευρώπης δε φτάνει τα 2GB. από τα αρχεία dem θα επιλέξεις ένα μόνο. επέλεξε ένα με ονομασία ...NASA... (κάπου στα 280ΜΒ αν θυμαμαι καλά). ή άμα θέλεις κάποιο άλλο της ευρώπης με μικρότερο μέγεθος. δε θα βάλεις αρχεια αμερικής ή ωκεανίας. δεν έχει νόημα
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οκ να βαλω αυτο Europe_83_TA_071026.dem ή αυτο Europe_NASA_2005.07_071128.dem??? Με τα buildings δεν θα τα βαλω τελικα!
cyber_katsarida Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οκ να βαλω αυτο Europe_83_TA_071026.dem ή αυτο Europe_NASA_2005.07_071128.dem??? Με τα buildings δεν θα τα βαλω τελικα! όχι οτι είναι και πολύ σημαντικό αλλά ..Europe_NASA_2005.07_071128.dem αν δεν έχεις σκοπό να πας εξωτερικο δεν υπάρχει λογος να έχεις όλους τους χάρτες πάντως. εκτός αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα αρχεία hnr
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 εχω βαλει αυτο με την νασα,οσο για τα buildings θα βαλω μερικα! Τωρα τα αρχεια hnr τι ειναι ή δεν ειναι κατι το σημαντικο? Βρεθηκε αλλο προβλημα τωρα,δεν βρισκει δορυφορους. Τι μπορει να φταιει? Ρε γαμω την τυχη το βαρεθηκα!
FFighter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 εχω βαλει αυτο με την νασα,οσο για τα buildings θα βαλω μερικα! Τωρα τα αρχεια hnr τι ειναι ή δεν ειναι κατι το σημαντικο? Βρεθηκε αλλο προβλημα τωρα,δεν βρισκει δορυφορους. Τι μπορει να φταιει? Ρε γαμω την τυχη το βαρεθηκα! επιμενεις να αναφερεσαι στα "κτιρια" ενω σου λεει ο κατσαριδας οτι ειναι αμαλητεος ο ογκος τους. τι συσκευη εχεις? αναφορικα με το κλειδωμα δορυφορων. 1 προσπαθεια πηγαινε ρυθμισεις,ξετικαρε τον αυτοματο εντοπισμο και βαλτο να ψαξει.μπορει να κλειδωσει τοτε. αν δεν... 2 προσπαθεια πας στα αρχεια του προγραμματος και βρισκεις ενα αρχειακι sys.txt το ανοιγεις και καπου ισως γραφει την αναλυση της οθονης της συσκευης σου...λογικα 320χ240 η 480χ272. κυτας αν συμφωνουν οι τιμες με της δικης σου. αν δεν συμφωνουν τις αλλαζεις ,σωνεις τις νεες τιμες και τρεχεις το προγραμμα. θα κλειδωσει τοτε. καλη επιτυχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.