R.E.M. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Σκεφτομαι να τα βαλω σε εναν εξτρα δισκο που πηρα Sata3.Να αφησω εκει τα setup.....σε οσα παιχνιδια εχουν....
R.E.M. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Και πιστευω οτι δεν θα δω διαφορα στην αποδοση τους.Οπως νομιζω οτι δεν υπαρχει κιολας αν δεν κανω λαθος...
STORM1978 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Υπαρχει στην ωρα της εγκαταστασης και την ωρα του φορτωματος. Καλυτερα 1 παιχνιδι μονο μεσα που παιζεις πιο πολυ και το phtoshop επισης θα φορτωνει τα παντα σφαιρα!
R.E.M. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια. Ενα θα σας πω.Απο τις 11 του μηνα που εχω παρει το μηχανημα τραβιεμαι ανελεητα....... Εχω στησει Windows καμια 15αρια φορες μιας και το μηχανημα βγαζει θεμα....δηλαδη αν το αφησω πολλες ωρες ανοικτο βγαζει μπλε οθονη......ΔΕΝ φανταζεστε νευρα 2 βδομαδες τωρα.....τελικα το ΞΑΝΑΠΗΓΑ στο πλαισιο.....και μετα απο ελενχο μιας μερας μου λενε καναμε update στο firmware του SSD και ειναι ενταξει.Τους λεω κρατηστε το γιατι την μπλε οθονη μπορει να την βγαλει μετα απο 1 ωρα ή μετα απο 10 ωρες....Μα μου λενε εχει περασει ολα τα τεστ.....(σιγα τα τεστ λεω εγω).Τι τεστ μπορουν να κανουν σε μια μερα οταν θελει ποσες ωρες για να κανει το καθενα??? Τεσπα.Τελικα τους επεισα να το κρατησουν και χτες που τους ξανα πηρα τηλ μου ειπαν τελικα οτι αλλαζουν τον SSD.....ε τι να πω.....σκετη ταλαιπωρια.1500 ευρω και πρωτη φορα ταλαιπωριεμαι τοσο με καινουριο μηχανημα.Δεν το εχω χαρει καθολου και εχω ξενερωσει πληρως....
Thanos1972 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο με το ssd που σου αλλαξαν το firmware σωστο ειναι. Τωρα,το εαν σου αλλαξαν τον ssd,χλωμο.εαν εστρωσε παλι τον ιδιο θα σου αφησαν επανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα