Προς το περιεχόμενο

WoW mouse

Clubber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται! θα ήθελα να μου πει κάποιος αν το ποντίκι wow cataclysm ( http://steelseries.com/products/games/world-of-warcraft-cataclysm/world-of-warcraft-cataclysm-mmo-gaming-mouse ) λειτουργεί σε αλλα mmo games.Βιάστικα και πείρα το razer naga το οποιο όπως το πείρα το ξαναέβαλα στο κουτί του διότι εκείνη την στιγμή ανακάλυψα το mouse του wow...έπαθα την πλακα μου είναι Ακριβώς ότι χρειάζομαι αλλα όχι για το wow

Δημοσ.

Εχμμμ το naga δεν συγκρίνεται με το ποντίκι που έχει πάνω σχεδιάκια και ειναι ζωγραφισμένο για το warcraft και ειναι ειδικό και καλά για το wow και το κάθε wow, ειναι καθαρά θέμα marketing οποτε ξανα βγάλτο απο το κουτί του και να το χαρείς.

Μην τσιμπάτε με τέτοια κόλπα του marketing

Επίσης το συγκεκριμένο ποντίκι όπως και ολα τα gaming ποντίκια δεν ειναι σχεδιασμένα για κανένα ειδικά παιχνίδι και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αλλα games και καλα.

Δημοσ.

όχι δεν με βολεύει καθόλου το naga 12 πλήκτρα αριστερά και όλα μικρά δεν θέλω τόσα πολλά το wow έχει ακριβώς 5 αριστερά και μεγάλα + αλλα τόσα σε διαφορετικά σημεία... απότι κατάλαβα εννοείς πως θα παίζει κανονικά του wow σε άλλο game...Ok ευχαριστώ για την απαντήσει !

Δημοσ.

όχι δεν με βολεύει καθόλου το naga 12 πλήκτρα αριστερά και όλα μικρά δεν θέλω τόσα πολλά το wow έχει ακριβώς 5 αριστερά και μεγάλα + αλλα τόσα σε διαφορετικά σημεία... απότι κατάλαβα εννοείς πως θα παίζει κανονικά του wow σε άλλο game...Ok ευχαριστώ για την απαντήσει !

Κοιτα το ss wow μπορει να σε βολεψει καλυτερα κ σε αλλα παιχνιδια και απο τη στιγμη που δε σε βολεψε το naga,δεν εχεις και πολλες αλλες επιλογες για wow!

Εγω ξερω απο την παρεα του αδελφου μου που ειναι ολη μερα στο wow,οτι οι περισσοτεροι εχουν naga ή καποιο αλλο μη wow ποντικι!Οποταν δε μπορω να σου πω ποσο καλο ειναι το συγκεκριμενο ποντικι!

Γνωμη μου,απο τη στιγμη που επαθες "πλακα" κ φυσικα εχεις δει πολλα βιντεακια κ reviews,κτυπα το!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...