Προς το περιεχόμενο

analog-digital

sifounas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήσπερα παιδια εχω ενα προβλημα με την οθονη μου

οταν ανοιγω το pc πανω αριστερα εχει ενα πινακακι που γραφει μια

analog και μια digital οταν αφηνεις το pc και μπαινει σε κατασταση αναμονης

η οθονη μαυριζει και το πινακακι γραφει analog οταν κουνησεις το

ποντικι και ξαναενεργοποιειται το συστημα το πανακακι γυρναει σε

digital και ολα καλα.

εχθες οταν το pc μπηκε σε αναμονη γυρισε σε analog αλλα οταν

ξαναενεργοποιηθηκε δεν γυρισε σε digital και στην οθονη

δεν εμφανιστηκε τιποτα παρα μονο το φοντο και δεν εκανε τιποτα

τι να φταιει λετε?

Δημοσ.

Η οθόνη σου έχει όπως φαίνεται μία θύρα αναλογική (VGA) και μία θύρα ψηφιακή (DVI ή HDMI).

Όταν το PC σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη για διάφορους λόγους, όπως Shut Down, αναμονή, κλπ, τότε η οθόνη ψάχνει να βρει από που να πάρει είσοδο οπότε είναι σε λειτουργία ψαξίματος ας το πούμε έτσι και γράφει μία Analog μία Digital.

Όταν λες φόντο, φαντάζομαι εννοείς μαύρο φόντο χωρίς να γράφει ούτε Digital ούτε Analog.

Αυτό είναι επειδή το PC έφαγε κάποιο κόλλημα προσπαθώντας να γυρίσει από αναμονή έδωσε στην οθόνη σήμα, αλλά λόγω κολλήματος δεν έδειξε κάτι.

Θέλω να σου πω ότι δεν είναι θέμα οθόνης.

Δημοσ.

Η οθόνη σου έχει όπως φαίνεται μία θύρα αναλογική (VGA) και μία θύρα ψηφιακή (DVI ή HDMI).

Όταν το PC σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη για διάφορους λόγους, όπως Shut Down, αναμονή, κλπ, τότε η οθόνη ψάχνει να βρει από που να πάρει είσοδο οπότε είναι σε λειτουργία ψαξίματος ας το πούμε έτσι και γράφει μία Analog μία Digital.

Όταν λες φόντο, φαντάζομαι εννοείς μαύρο φόντο χωρίς να γράφει ούτε Digital ούτε Analog.

Αυτό είναι επειδή το PC έφαγε κάποιο κόλλημα προσπαθώντας να γυρίσει από αναμονή έδωσε στην οθόνη σήμα, αλλά λόγω κολλήματος δεν έδειξε κάτι.

Θέλω να σου πω ότι δεν είναι θέμα οθόνης.

δεν βγαζει μαυρο φοντο αλλα το φοντο που του εχει βαλει χωρις εικονιδια χωρις τιποτα

Δημοσ.

Ακόμα χειρότερα!

Το PC-άκι τα έχει παίξει. Ρίξε ένα Format.

το εκανε και πριν και μετα απο format :-D :-D :-D

Δημοσ.

Αυτό είναι ολόκληρη ιστορία και αφορά την διαχείριση ενέργειας και κάποια ασυμβατότητα με την μητρική.

Δοκίμασε αν ξέρεις να κάνεις ένα BIOS Update.

Δημοσ.

Αυτό είναι ολόκληρη ιστορία και αφορά την διαχείριση ενέργειας και κάποια ασυμβατότητα με την μητρική.

Δοκίμασε αν ξέρεις να κάνεις ένα BIOS Update.

yπαρχει καποιος οδηγος γι αυτο γιατι δεν ξερω?

και να πω κιολας οτι η οθονη ηταν συνδεδεμενη και με τα 2 καλωδια και τωρα

την εχω με το ενα για ν α δω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...