katina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, σύνδεσα ένα πληκτρολόγιο με ps/2 to usb converter αντάπτορα και δεν μου αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο (microsoft). Γιατί; Μου βγάζει άγνωστη συσκυευή στις usb συσκευές. Ευχαριστώ.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχώς συμβαίνει ενίοτε. Δεν μου έχει τύχει, απλά το έχω ακούσει, δεν το έχω ψάξει το "γιατί". Για τί λειτουργικό μιλάμε; (...ίσως αν μέσω ενός live Linux CD αναγνωριζόταν, θα έβγαινε συμπέρασμα ότι φταίει το λειτουργικό - το οποίο αν έπαιρνε αναβάθμισης -κάποιο service pack ίσως- να λυνόταν το θέμα) Είναι ο κλασσικός πράσινος (που συνήθως δινόταν "bonus" μαζί με PS/2 cord mouse έναν καιρό) μεγέθους μισού δακτύλου;
katina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Όχι μόλις τον αγόρασα από πλαίσιο γιατί καταλάθος έχει χαλάσει ο κανονικός υποδοχέας οπότε είπα να το συνδέσω με usb. Μήπως θέλει ειδικούς drivers? windows xp
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Χμ. Εννοείς χάλασε η PS/2 θύρα; (...πώς εννοείς "κατά λάθος"; Τί ακριβώς έγινε, και τί παρουσιάζει; ) Τί σχήμα έχει αυτός που αγόρασες; Είναι μήπως με κάποιο καλώδιο; Αν μπορείς να τον βρεις στη σελίδα του Πλαισίου και να τον υποδείξεις... Το "Windows Xp" δεν αρκεί. Eίναι Home ή Pro; Έχει περασμένο κάποιο service pack, και αν, ναι, ποιό; (...με δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής Μου" και μετά αριστερό στο "Ιδιότητες", φαίνεται η ακριβής έκδοση στην καρτέλα που θ' ανοίξει) Για driver, δε νομίζω. Αν είναι κάτι "περίπλοκο" που περιέχει λογισμικό, ναι. Ένας απλός αντάπτορας όμως, δεν είναι παρά ένα βύσμα με άλλη διάταξη των εντός του καλωδίων. Και απ' τη στιγμή που το αγόρασες (και μάλιστα από Πλαίσιο), αν ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ driver, θα υπήρχε σε δισκάκι μαζί με την συσκευασία.
katina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Συνδέω πληκτρολόγια και δεν αποκρίνονται... Υπάρχουν πληκτρολόγια με usb? Είναι χωρίς καλώδια, κλασίκο ps/2 to usb? Υπάρχουν δίαφορα σχέδια; Μήπως πήρα κάποιο που είναι πχ. μόνο για ποντίκια; Γενικα δε ξέρω τι να κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.