Προς το περιεχόμενο

Κερδισατε και σεις ταξιδακι?

beatshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτυπα το τηλ χτες,το σηκωνω.Μια κοπελα μου δινει συγχαρητηρια γιατι εχω επιλεγει απο κληρωση και ειμαι τυχερος καθως κεερδισα ενα ταξιδι 3η5 μερες εντος Ελλαδος στα πλαισια μιας διαφημηστηκης καμπανιας μιας εταιριας(ειπε ενα ονομα αλλα μ διαφευγει).Μου δωσε ενα κωδικο και ενα τηλ και ειπε να παρω να ζητησω μια κυρια(εδωσε το ονομα της).Οταν δε ρωτησα αν εχουν καποιο σαιτ ωστε να δω τι παιζει μου ειπε πως οταν τηλεφωνησω στην κυρια θα μου τα πει ολα λεπτομερως.

Λεω δεν μαμιεται ας παρω.Τηλεφωνω λεω τον λογοπρο και με ρωτα ηλικια.Λεω 25 και μου λεει θα πρεπει να ειστε ανω των 30ετων για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σχετικα με το δωρο σας που θα γινει στα γραφεια μας,αλλα το δωρο θα το χρησιμοποιησετε εσεις(εγω δλδ θα παω το ταξιδι).Μου λεει μπορειτε να ρθειτε με καποιον φιλο/γνωστο/συγγενη ανω των 30 και να γινει η ενημερωση.Τηλεφωνιστε μας σε μια βδομαδα να σας πουμε που,πως,ωρα κτλ.

Σας πηραν εσας?Τι μπορει να ειναι αυτο τωρα?Οχι οτι εχω σκοπο να το κηνυγησω καθως συγγενεις εδω ΑΘηνα δεν εχω ειμαι μονος,ουτε εχω το θαρος να πω σε καποιον 30+ να τρεχει για αυτο.

Δημοσ.

Παλαιός τρόπος για πωλήσεις, επενδυτικά πακέτα κλπ.

Έχει καμιά 10+ χρόνια να ακούσω τέτοια ιστορία.

Σύμφωνα με το mega γυρνάμε μόλις στο 2004.

Μου λείπουν 3+χρόνια.

Δημοσ.

Πέρνα από το FAQ των εκδρομών.

???????

Παλαιός τρόπος για πωλήσεις, επενδυτικά πακέτα κλπ.

Έχει καμιά 10+ χρόνια να ακούσω τέτοια ιστορία.

Σύμφωνα με το mega γυρνάμε μόλις στο 2004.

Μου λείπουν 3+χρόνια.

Καντο πενηνταρακια ρε Τερλεγκα

Δημοσ.

Πάτε όλοι μαζί και σας βάζουν σε μια αίθουσα (όλους μαζί).

Μη φοβάσαι μαύρους δεν έχει το στόρυ.

Εκεί ματώνεις. Σου τα κάνουν τόσο πολύ τσουρέκια για τόσες πολλές ώρες που λες "εντάξει παιδιά, θα αγοράσω ότι μου πείτε αρκεί να τελειώσουμε κάποτε".

Μιλάμε για μετρ του είδους πωλήσεων που είναι ικανοί για όλα. Από το να λοιδορήσουν μπροστά σε όλους μέχρι να συζητάτε προσωπικά δεδομένα όλοι μαζί.

Αν δεν κάτσεις μέχρι το τέλος ταξίδι δεν έχει.

Πάρα πολλοί σπάσανε στο τέλος λέγοντας "γαμώ εσάς και τα ταξίδια σας". Οι περισσότεροι αγοράζαν τελικά το Χ προϊόν.

Παλαιά έτσι γινόταν τουλάχιστον. Επί Ανδρέα μιλάμε τώρα.

Δημοσ.

Παλιότερα ήταν πολύ της μόδας αυτά. Νομίζω ότι σου πουλάνε time sharing. Αυτό δηλαδή που πληρώνεις ένα ποσό και κλείνεις μια παραθεριστική κατοικία για Χ μέρες κάθε χρόνο. Μετά μπορείς να "ανταλλάξεις" με κάποιον και να πας εσύ διακοπές στην Τενερίφη και να πάει ο Τενεριφιανός στο δικό σου μέρος (στη Μύκονο πχ). Έχω ακούσει κι εγώ ιστορίες για φρικτό πρήξιμο στις ενημερώσεις.

Δημοσ.

Και γω ψιλιαστικα κατι τετοιο και γιαυτο δεν εκανα νθξη σε κανεναν γνωστο μου ανω των 30 που λεει γιατι οι ανθρωποι εχουν και δουλειες και δεν θελω να υποχρεωθω για τετοιες μλκιες.

Δημοσ.

Πάτε όλοι μαζί και σας βάζουν σε μια αίθουσα (όλους μαζί).

Μη φοβάσαι μαύρους δεν έχει το στόρυ.

Εκεί ματώνεις. Σου τα κάνουν τόσο πολύ τσουρέκια για τόσες πολλές ώρες που λες "εντάξει παιδιά, θα αγοράσω ότι μου πείτε αρκεί να τελειώσουμε κάποτε".

Μιλάμε για μετρ του είδους πωλήσεων που είναι ικανοί για όλα. Από το να λοιδορήσουν μπροστά σε όλους μέχρι να συζητάτε προσωπικά δεδομένα όλοι μαζί.

Αν δεν κάτσεις μέχρι το τέλος ταξίδι δεν έχει.

Πάρα πολλοί σπάσανε στο τέλος λέγοντας "γαμώ εσάς και τα ταξίδια σας". Οι περισσότεροι αγοράζαν τελικά το Χ προϊόν.

Παλαιά έτσι γινόταν τουλάχιστον. Επί Ανδρέα μιλάμε τώρα.

Παλιότερα ήταν πολύ της μόδας αυτά. Νομίζω ότι σου πουλάνε time sharing. Αυτό δηλαδή που πληρώνεις ένα ποσό και κλείνεις μια παραθεριστική κατοικία για Χ μέρες κάθε χρόνο. Μετά μπορείς να "ανταλλάξεις" με κάποιον και να πας εσύ διακοπές στην Τενερίφη και να πάει ο Τενεριφιανός στο δικό σου μέρος (στη Μύκονο πχ). Έχω ακούσει κι εγώ ιστορίες για φρικτό πρήξιμο στις ενημερώσεις.

+1 Spot on.

Πωπω, ακόμη ακολουθούν ακριβώς το ίδιο μοτίβο βλέπω. Σχεδόν το ίδιο μάλλον, αν κρίνω ότι πλέον δεν λένε ότι *θα* λάβεις μερος στο διαγωνισμό για το ταξίδι, αλλά ότι το κέρδισες έτσι κ αλλιως.

Quoting myself...

Πω τι μου θύμισες τώρα.

Πριν καμιά 20αριά χρόνια, πιτσιρίκι για χαρτζιλίκι φάση το πέρασα για ένα μήνα. Παίρναμε τηλέφωνο τον κοσμάκη (καρτέλες έτοιμες που μας έδιναν κι όποιος δεν απαντούσε πήγαινε φυσικά για την άλλη μέρα) να έρθει να παρακολουθήσει απλά μια παρουσίαση ενός προγράμματος διακοπών (του στυλ πακέτα που έκλεινες σπίτι/διακοπές για χ μήνες/χρόνια). Το να ενταχθούν στο πρόγραμμα δε ήταν δική μας ευθύνη φυσικά, αλλά των κοστουμιών που θα έκαναν την παρουσίαση αφού εμείς κλείναμε το booking για την παρουσία του χ-ψ. Το δέλεαρ ήταν ο μπουφές LOL και η συμμετοχή τους σε διαγωνισμό με βραβείο ταξίδι, απλά με την παρουσία τους στην παρουσίαση και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Αμερικάνικο συστηματάκι με ότι μαρκετίστικες αηδίες περιλαμβανε αυτό. Του στυλ όποτε κλείναμε booking, το γράφαμε σε πίνακα αντίστοιχα στην μέρα της παρουσίασης και δίπλα κρεμασμένο πάντα βαρούσαμε ένα παιχνιδο-τύμπανο για τον τζερτζελέ της επιτυχίας LMAO -το διασκεδάζαμε πλάκα-πλάκα-, κάτι χαζοσεμινάρια από αμερικανο-κουστούμια και αγγλίδα υπεύθυνη (αναγκαστικά μιλούσαμε μόνο αγγλικά εκεί μέσα) και καπάκι γραπτά τεστάκια για αυτά που ακούσαμε και μάθαμε.

Καλές οι αναμνήσεις παρόλα ταύτα. Καλό χαβαλέ και παρεούλα με τα παιδιά που είμασταν όλοι στον ίδιο χώρο, να προσπαθώ να το παίξω επαγγελματίας και να μην λυθώ στα γέλια όταν μου δόθηκε καρτέλα και πήρα τον θείο μου τηλέφωνο, αρκετά χαλαρή και φιλική η αγγλίδα υπεύθυνη για τα δεδομένα και εκεί έμαθα για πρώτη φορά το "neat"...όταν έλαβα κοπλιμάν για το -αγγλικό-γραπτό μου και με βλέμμα αγελάδας την ρώτησα τι σημαίνει "neat" :lol:

Και όντως αν θυμάμαι καλά, η παρουσίαση κρατούσε 3ωρο στο νερό. 15:00-18:00, 18:00-21:00, 21:00-00:00, κάπως έτσι πήγαινε το πρόγραμμα :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...