jordan23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 καλησπέρα στην κοινότητα. έχω ένα φιλαράκι που είναι πιεσμένος οικονομικά και θα του στήσω ένα pc χαμηλού προυπολογισμού. έχουμε καταλήξει στην σύνθεση αλλά δεν παίζει λειτουργικό. έχω μια άδεια στο δικό μου pc. σε περίπτωση που του εγκαταστήσω τα δικά μου win7 με το δικό μου κλειδί , τι προβλήμα θα προκύψει? θα έχω πρόβλημα στο δικό μου πισι? καινούργια άδεια είναι στα 100 ευρώ περίπου και κοιτάμε να τα κόψουμε. ο φίλος θα έχει internet περιστασιακά (όποιο ασύρματο δίκτυο ξεκλείδωτο πιάνει...} ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οταν πας να τα ενεργοποιησεις μεσω internet θα σου πουν οτι ο κωδικος αυτος χρησιμοποιειται και δεν θα γινει δεκτος.Αν το αφησεις ετσι σε 30 μερες θα κλειδωσουν.
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν ο φίλος καλύπτεται με κάνα ιντερνέτ ταινία μουσική office και δεν θέλει παιχνίδια και διάφορες βλακείες μπορείτε να σκεφτείτε και τα ubuntu.
jordan23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. έχετε υπόψιν σας , από που συμφέρει η αγορά μιας άδειας?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα βρεις διαφορες πανω απο 5-6 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.