Sarandis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πατα χρηση πληρους επεξεργαστη κειμενου και σου γραφει επισυναψη αρχειου.
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οι θερμοκρασιες ποσο πρεπει να κυμαινονται?
Sarandis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αναλογα με τον cpu που εχεις. Θα μου ανεβασεις την εικονα;
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι και καλες αλλα δε θα επρεπε να του σβηνει. Αυτες ειναι θερμοκρασιες σε κατασταση idle? Μπορεις να βγαλεις το fan απο τον επεξεργαστη, να καθαρισεις ψυκτρα και επιφανεια επεξεργαστη και να βαλεις καινουργια παστα? Δες και στο bios μηπως εχεις δηλωσει να σου κλεινει μετα απο καποια θερμοκρασια. Κανει καποιο μπιπ.... πριν κλεισει? Κολλαει?
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειμαι και τεχνικος αλλα θα το παρω να το καθαρισουν αν φταιει το φαν,παντως να σου πω χθες βραδυ που ειχα βγαλει την μπαταρια δεν το εκανε καθολου.
Sarandis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν το 50αρι το εχεις χωρις να κανεις καμια εργασια στο pc, ανεβαινει αρκετα παραπανω αν το ζορισεις. Δεν ειναι και τοσο normal. Θα σου ελεγα ανοιξε το και καθαρισε το αλλα αφου ειναι laptop αν δεν ξερεις καλυτερα μην το πειραξεις. Το shutdown προκυπτει οταν τον εχεις στην πριζα η με τη μπαταρια μονο; edit:με προλαβατε
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οταν το εχω στην πριζα και το ξεχασω για αρκετη ωρα χωρις να το βγαλω σβηνει,κοιτα υπαρχει καποιος τροπος να δω αν υπαρχουν προβληματα στο pc μου πχ κανα προγραμματακι ή κατι αναλογο??
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εχεις προβλημα και χρησιμοποιησες καποιο προγραμμα για να το βρεις. Πρωτα απο ολα επειδη δε το εχουμε μπροστα μας, σιγουρεψου οτι δε μπαινει σε stand by mode, αλλα σιγουρα σβηνει..... ετσι?
Costas00F Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εχεις προβλημα και χρησιμοποιησες καποιο προγραμμα για να το βρεις. Πρωτα απο ολα επειδη δε το εχουμε μπροστα μας, σιγουρεψου οτι δε μπαινει σε stand by mode, αλλα σιγουρα σβηνει..... ετσι? Απλα κανει shut down και μετα το ξεκιναω εγω,εψαξα μπας και βρω κανενα προγραμμα για ελεγχο του υπολογιστη για προβληματα δλδ αλλα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.