dimdim2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, έχω το εξής θέμα, έχω ένα usbstick wireless adaptor της Crypto( Crypto AirData 54 USB ),που από σήμερα,μια βρίσκει μια δε βρίσκει την ασύρματη σύνδεση δικτύου.Το ίδιο το stickάκι το δοκίμασα σε άλλο p.c και έτρεξε κανονικά. Έχω βάλει και της Microsoft το fix,αλλά τίποτα. Μπορεί να συνδεθεί για λίγο,αλλά ξεσυνδέεται με την μία. Επαναγκατάστησα τα drivers,αλλά τίποτα.Εννοείται ότι άλλαξα και τις θύρες του Usb,αλλά πάλι τίποτα... Επειδή έχω φρικάρει,υπάρχει καμμία πρόταση ;;;;;;;;;;
filip123go Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το συνδέεις κατευθείαν στο usb η το έχεις με προέκταση..? Επίσης, έκανες καμιά αναβάθμιση..??
dimdim2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το συνδέεις κατευθείαν στο usb η το έχεις με προέκταση..? Επίσης, έκανες καμιά αναβάθμιση..?? το έχω κοιτάξει και με προέκταση και χωρίς,και σε όλες τις θύρες του ίδιου p.c, σε άλλα p.c δουλεύει κανονικά .Αναβάθμιση,δε νομίζω ότι έχω κάνει σε κάτι. έχω σπάσει το κεφάλι μου,αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι σχετικό.εκεί που βρίσκει τη σύνδεση,συνδέεται για λίγο(ή μπορεί και όχι) και μετά δεν βρίσκει καν τη σύνδεση.
atonioz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 το έχω κοιτάξει και με προέκταση και χωρίς,και σε όλες τις θύρες του ίδιου p.c, σε άλλα p.c δουλεύει κανονικά .Αναβάθμιση,δε νομίζω ότι έχω κάνει σε κάτι. έχω σπάσει το κεφάλι μου,αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι σχετικό.εκεί που βρίσκει τη σύνδεση,συνδέεται για λίγο(ή μπορεί και όχι) και μετά δεν βρίσκει καν τη σύνδεση. παρόμοιο πρόβλημα και σε μένα, το κάνει σε όλα τα router που έχω δοκιμάσει - με διαφορετικά usb ακόμα και σε pc με εσωτερική ασύρματη κάρτα δικτύου. Πρόβλημα που αντιμετωπίζω από τότε που έκανα όλα τα pcia upgrade σε windows 7. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα μόνο όταν είναι πάνω από ένα pc/laptop συνδεμένα στο δίκτυο (αποκλείονται virus και τα ρέστα καθώς το κάνει και μετά απο full format και antivirus) Αν έχει βγει κάποιο μεμονομένο update απο MS πείτε μου και μένα. Υ.Γ: Μόνο ένα μικρό netboοκ dell που έχει πάνω windows xp δεν αντιμετωπίζει ποτέ πρόβλημα. Είχα ανοίξει και παλαιότερα ένα θέμα Εδώ έχοντας κάνει τα πάντα αλλα τπτς
dimdim2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 δυστυχώς δεν βρήκα λύση,μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις στο router ;
dimdim2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Άλλα δίκτυα βλέπει η μόνο το δικό σου ; βλέπει και άλλα δίκτυα... άλλα τα χάνει κάποια στιγμή. κάτι με τη κάρτα του ασύρματου δικτύου πρέπει να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα