Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

That's right... μόνο ο,τι υπάρχει σε stock πλέον.

Δημοσ.

τελικά πήρα τον 1100τ.Δεν ξέρω αλλά δεν με έπειθε ο 8150.Αν έπαιζε στην τιμή του 1100τ θα ήταν σίγουρη η αγορά του αλλά αυτή την στιγμή είναι το χειρότερο vfm.

Είναι 60 ευρώ ποιο ακριβώς χωρίς να υπάρχει λόγος μιας και σε επιδώσεις δεν είναι πολύ καλύτερος του 1100τ για να δικαιολογεί την τιμή.

Δημοσ.

Τι θα γινει με την διαθεσιμοτητα του FX8150 στην Ελλαδα ρε παιδια?

Οι μονοι που μου εδωσαν ημερομηνια ειναι απο το e-gate.gr για 15 νοεμβριου, και εκανα τηλεφωνικη κρατηση (χωρις προκαταβολη)... Ολοι οι αλλοι που πηρα τηλεφωνο ηθελαν προκαταβολη και... βλεπουμε... Γιατι η ολη καθυστερηση?

Υπαρχει καποιος εδω μεσα που καταφερε να τον αγορασει?

Δημοσ.

Τι θα γινει με την διαθεσιμοτητα του FX8150 στην Ελλαδα ρε παιδια?

Οι μονοι που μου εδωσαν ημερομηνια ειναι απο το e-gate.gr για 15 νοεμβριου, και εκανα τηλεφωνικη κρατηση (χωρις προκαταβολη)... Ολοι οι αλλοι που πηρα τηλεφωνο ηθελαν προκαταβολη και... βλεπουμε... Γιατι η ολη καθυστερηση?

Υπαρχει καποιος εδω μεσα που καταφερε να τον αγορασει?

εγώ πριν 15 μέρες από plaisio.

Δημοσ.

παιδια επειδη ψαχνω για επεξεργαστη κ εχω ανοιξει ηδη ενα θεμα για το καινουριο υπολογιστη που προσπαθω να συνθεσω,θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι ο 960τ που μου προτεινε ενα παιδι ειναι πιο ακριβος απο τον καινουριο FX 4100 ο οποιος μου φενεται πιο γρηγορος.υπαρχει καπια διαφορα στο αν ξεκλειδωνουν κι αλλοι πυρηνες?

Δημοσ.

παιδια επειδη ψαχνω για επεξεργαστη κ εχω ανοιξει ηδη ενα θεμα για το καινουριο υπολογιστη που προσπαθω να συνθεσω,θα ηθελα να σας ρωτησω γιατι ο 960τ που μου προτεινε ενα παιδι ειναι πιο ακριβος απο τον καινουριο FX 4100 ο οποιος μου φενεται πιο γρηγορος.υπαρχει καπια διαφορα στο αν ξεκλειδωνουν κι αλλοι πυρηνες?

1) γιατί ο 960Τ είναι 4module 4 core , ο 4100 είναι 2 module 4 core. οπότε αφού ο 960τ έχει 4 cores ανεξαρτήτους

είναι καλύτερος σε επιδώσεις (ο 4100 έχει 4 cores μεν αλλά ανά 2 μοιραζονται resources )

2) έχεις πιθανότητα να ξεκλειδώσεις τους άλλους 2 core στον 960 και να γίνει εξαπύρηνος.

(με τον 4100 δεν έχεις να ξεκλειδώσεις κάτι)

αυτά περιληπτικά . ελπίζω να σε κάλυψα :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε σε skipper υπαρχει φορουμ που να μην γραφεις για τους BD?

χεχε ως τωρα myplaisio insomnia oktabit to thelab πως σου ξεφυγε ;; χεχεχεχε

αν θες να είσαι ενημερωμένος τα παρακολουθείς όλα.

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως.Έχω 1090Τ και ασχολούμαι εντατικά με video encoding,winrar compressions/decompressions μεγάλων αρχείων (μέσο όρο 10GB) και ενίοτε παιχνίδια.Οπότε θέλω κάτι που τα παραπάνω να μου τα κάνει πιο γρήγορα σε σχέση με τον τωρινό :D Επειδή έχω ένα 990X mobo, δε σκέφτομαι να πάω σε Sandy bridge ή κάτι τέτοιο..Αξίζει να αγοράσω έναν FX6100 για το βασικό μου pc σύμφωνα με αυτά που χρειάζομαι? (τον 1090Τ δε θα τον πουλήσω απλά θα τον έχω σε άλλο pc για πιο light εργασίες)

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως.Έχω 1090Τ και ασχολούμαι εντατικά με video encoding,winrar compressions/decompressions μεγάλων αρχείων (μέσο όρο 10GB) και ενίοτε παιχνίδια.Οπότε θέλω κάτι που τα παραπάνω να μου τα κάνει πιο γρήγορα σε σχέση με τον τωρινό :D Επειδή έχω ένα 990X mobo, δε σκέφτομαι να πάω σε Sandy bridge ή κάτι τέτοιο..Αξίζει να αγοράσω έναν FX6100 για το βασικό μου pc σύμφωνα με αυτά που χρειάζομαι? (τον 1090Τ δε θα τον πουλήσω απλά θα τον έχω σε άλλο pc για πιο light εργασίες)

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς, είναι οι κλασσικές εφαρμογές που θα διαπρέψει ένας 8πύρηνος FX 8120 ή FX 8150.

Λόγω των παραπάνω πυρήνων θα ξεπεράσουν άνετα τους Thuban (αλλά και τους αντίστοιχους Sandy Bridge για λίγο) στην κωδικοποίηση βίντεο. Επίσης λόγω της μεγάλης cache θα είναι πολύ καλύτεροι στο WinRar από την προηγούμενη γενιά της AMD.

Τα πλεονεκτήματα αυτά αρχίζουν να εξαφανίζονται όμως αν κόψουμε 2 πυρήνες και πάμε για τον FX 6100. Στο WinRar θα συνεχίσει να είναι καλύτερος, αλλά σε πολλές περιπτώσεις θα είναι πιο αργός από τον παλιό 1090Τ.

Με μισή καρδιά θα έβγαζα έναν Thuban για να βάλω στη θέση του έναν 6πύρηνο Zambezi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...