fireflies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Hi Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό θέμα. Ξέρει κανείς πως γίνεται να χρησιμοποιήσω το data plan που έχω σε iPhone 3gs στο iPad? Το iPhone δεν είναι jailbroken, οπότε δεν έχω cydia εφαρμογές για tethering κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς, αλλά νομίζω μόνο η Cosmote το κάνει χωρίς εξτρά χρέωση. Αν έχεις Vodafone ή Wind θα πρέπει να πληρώσεις παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireflies Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς, αλλά νομίζω μόνο η Cosmote το κάνει χωρίς εξτρά χρέωση. Αν έχεις Vodafone ή Wind θα πρέπει να πληρώσεις παραπάνω. Χμ είχα την εντύπωση ότι μόνο με τη Vodafone υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Έχω wind, θα ήθελα όμως να το δοκιμάσω. Ξέρεις μήπως πώς γίνεται σε iphone 3gs με 4.3.5 ? On edit, το βρήκα thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.