viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 παιδες halp εχω κατι pdf που θελω να τα μετραφρασω αυτο που θελω ειναι εναπρογραμμα που να πεταω το pdf μεσα και να μου πεταει ενα pdf μεταφρασμενο thanks
biomecanoid Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν γίνετε μετάφραση ποτε τελείως αυτόματα πάντα μα πάντα θα έχει και βλακείες μέσα
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν γίνετε μετάφραση ποτε τελείως αυτόματα πάντα μα πάντα θα έχει και βλακείες μέσα no prob αλλα υπαρχει τπτ που να κανει στο περιπου αυτο που ζηταω? thanks
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Η δυνατότητες που έχεις κατεβάζεις το Abby finereader που πρέπει να το βρεις «πλήρες»,η καινούργιες εκδόσεις το chrome σου επιτρέπουν να ανοίξεις pdf και να κάνεις απλά αντιγραφή/επικόλληση αν θες δες αυτήν την λύση πρώτα, αυτό μπορεί να σου μετατρέψει το pdf που είναι εικόνες σε κείμενο αυτό το κείμενο μετά το μεταφράζεις με το babylon 9 ή με κάποια υπηρεσία στο ιντερνέτ π.χ. google translate το μεταφρασμένο κείμενο μπορείς έπειτα να το αποθηκεύσεις σε pdf με π.χ. το word όπως περιγράφεται εδώ. Φούλ αυτομάτικ μιλάμε.
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 παιδες halp εχω κατι pdf που θελω να τα μετραφρασω αυτο που θελω ειναι ενα προγραμμα που να πεταω το pdf μεσα και να μου πεταει ενα pdf μεταφρασμενο thanks Μονο το τροπο που σου λεει το ξωτικο ξερω και εγω. Αλλιως αμα υπαρχει αυτο θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο κουμπακι να παταω και να μου βγαζει 500ευρα. Και με πενηνταρικα βολευομε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.