Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με router

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες εχω το εξης προβλημα..εχω HOL και εχω το router που μου δωσανε...και επειδη ειμαι πολυ μακακας...εκανα μια μακακια..μπηκα στο site απτο router και αλλαξα τις ρυθμισεις..με αποτελεσμα να μην συνδεεται στο internet! και δυστυχως δεν εχει καμια επιλογη για να κανω τις αρχικες ρυθμισεις..μηπως ξερει κανεις τι να κανω?

Δημοσ.

κλεινης το ρουτερ,απο πισω καπου εχει μια μικρη τρυπιτσα ,σε αυτην βαλε μεσα μια καρφιτσα

κρατησε πατημενο το κουμπακι που εχει μεσα,μετρα μεχρι το 20 και μετα αφησε το.μετα ξανανοιξε

το ρουτερ και θα εχει ερθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις,μπαινεις παλι βαζεις τον οναμα και τον κωδικο σου και εισαι οκ!

Δημοσ.

το εκανα..πατησα την τρυπουλα...το μικρο το κουμπακι..εκανε επανεκιννηση μονο του αλλα τιποτα! ονομα και κωδικο? εγω μονο το ethernet το καλωδιο εβαζα και ηταν οκ! :/

Δημοσ.

κλεινης το ρουτερ,απο πισω καπου εχει μια μικρη τρυπιτσα ,σε αυτην βαλε μεσα μια καρφιτσα

κρατησε πατημενο το κουμπακι που εχει μεσα,μετρα μεχρι το 20 και μετα αφησε το.μετα ξανανοιξε

το ρουτερ και θα εχει ερθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις,μπαινεις παλι βαζεις τον οναμα και τον κωδικο σου και εισαι οκ!

Τωρα που τον εμπλεξες, κοιτα να τον ξεμπλεξεις κιολας. kokopsorako? Παρε τηλ. τον isp σου

Δημοσ.

ε δεν υπαρχει αλλη λυση..μονο το τηλεφωνο...γιατι οταν παω να το ρυθμισω ζηταει τα αντερα του και εχει 200 επιλογες..ευχαριστω παντως για την βοηθεια ;)

Δημοσ.

εφοσον το εχεις κανει reset στα default το μονοπου θα πρεπει να κανεις μετα ειναι να μπεις στον ρουτερ και να βαλεις Pppoe/llc και vpi 8 vci 35.στοιχεια οτι και να βαλεις δεν εχει νοημα αφου οσο ξερω η Hol δεν δινει ουτε ζηταει στοιχεια.οποτε και μητσος να βαλεις θα μπει.μετα απο εκει και περα πειραζεις μονο το wireless εσυ.αλλα authentication με στοιχεια οσο ξερω δεν κανουν.ποιο ρουτερ ειναι?εχεις και voip πανω η οχι??γιατι καποιοι λενε οτι γινεται auto configured μετα απο μερικα λεπτα το ρουτερ οταν το βαζεις πανω.οι 200 επιλογες ποιες ειναι γιατι οσα ρουτερ εχω σεταρει δεν βρηκα τιποτα δυσκολο διοτι απο τα 200 ρυθμιζεις ενα δυο.και πλεον ουτε αυτα τα 2 διοτι ολα ειναι ready σε pppoe/llc vpi vci 35 και απλα περιμενουν Username kai password που δεν υπαρχουν καν στην Hol.οποτε η δεν βαζεις τιποτα η βαλε οτι νανε και πατα ενα apply και δες αν θα αναψει το λαμπακι ιντερνετ.και β.δεν ειναι κακο που αλλαξες τις ρυθμισεις.δεν σκοτωσες κανεναν.αν δεν πειραματιστουμε να μαθουμε πως θα γινει???δεν χαλασες και τιποτα το σοβαρο.οχι αγχος.καπως πρεπει να μαθουμε κιολας.αν δεν πετυχει ετσι το κανεις παλι ενα hard reset και παιρνεις ενα τηλ και σου λενε.βλεπεις και τι σου ειπαν να κανεις για να συνδεθεις και πλεον και να το χαλασεις θα το ξαναφτιαξεις μονος σου.εκτος αν στο φτιαξουν Remote οποτε δεν θα βλεπεις.εκει ρωτησε τους απλα για να μπορεις να το φτιαχνεις εσυ και να γλυτωνουν και αυτοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...