Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα ένα ψιλοσυγκριτικό χτες σε 4 mobo από τις 4 γνωστές εταιρίες:

Asrock

Asus

Gigabyte

MSI

Σε αυτά τα χρήματα μου φαίνεται η gigabyte κερδίζει με περισσότερες usb 3.0, καλύτερο codec της realtek.

Εμένα αυτές οι μητρικές με καλύπτουν μια χαρά με τις θύρες που παρέχουν, η απορεία μου είναι γιατί να πάω σε κάποια ακριβότερη?

Ας πούμε οι ακριβότερες θα είναι πιο αποτελεσματικές σε o/c ή είναι πιο αξιόπιστες σε βάθους χρόνου(μιας και οπτικά φαίνονται πολύ πτωχές σε σχέση με ακριβότερα μοντέλα) ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Εγώ ζαχαρώνω αυτήν Asrock Socket 1155 Z68 Extreme3 Gen3.

Κι εγω την γλυκοκοιταω αυτην! :wub: Απο amazon βγαινει στα €140 τελικη τιμη!

Βεβαια δε θα με χαλουσε ουτε η Pro3 Gen3, αλλα δε βλεπω να υπαρχει πουθενα ακομα.

Δημοσ.

Ωραία και η Pro3 Gen3 για δεν υπάρχει πουθενά δεν κυκλοφόρησε ακόμα?

Δεν ξερω... ισως αργησε, ισως δεν ερθει καθολου προς τα εδω.

Βεβαια ουτε στο amazon την βλεπω ακομα, ενω την Pro3 την εχει.

Αλλα η Gen3 σειρα εχει το PCI-Express 3.0 και θα ειναι ετοιμη για τους IvyBridge.

Οποτε ειναι πιο ασφαλης επιλογη για μια μελλοντικη αναβαθμιση.

ΥΓ. Ολο και πιο πολλα κομματια βρισκω σε καλες τιμες στο amazon. Στο τελος θα τα παρω ολα απο εκει! :rolleyes:

Δημοσ.

Για μένα asrock. Η συγκεκριμένη gigabyte δεν έχει virtu αλλά έχει δύο παραπάνω usb 3.0 αν αυτό σε ενδιαφέρει. Τέλος για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι αυτές οι δύο mobo είναι πολυ συκγρίσιμες

Δημοσ.

βασικα εκανα λαθος για την gigabyte ga-z68x-ud3h-b3 ηθελα να πω που εχει virτυ.Απο την σειρα z68 ξεχωριζουν καποιες που εχουν γραφικα και καποιες οχι.Αυτες που εχουν,εχουν καποιο κατά με συνγκριση τις αλλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...