Προς το περιεχόμενο

overclock 2500k

Aprosarmostos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα...εχω φτιαξει το μηχανημα μου εδω και ενα μηνα..ολα καλα κανενα προβλημα αλλα λεω αφου το Overclock τζαπα ειναι γιατι να μην εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του επεξεργαστη μου ? το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο bios δεν θελω να το κανω απο το EasyTune και δεν εχω κανει ξανα overclock οποτε θα ηθελα να μου πειτε τι απενεργοποιω τι ενεργοποιω τι βαζω αυτοματο κλπ..δεν νομιζω οτι απλα πρεπει να πειραξω τον πολλαπλασιαστη και το ρευμα ??? λοιπον, επεξεργαστης 2500κ μητρικη gigabyte z68a-d3-b3 κουτι coolermaster silencio και ψυκτρα corsair a70..οι μνημες μου εχουν XMP profile ειναι οι vengeance..πειτε μου τι πειραζω..και στο περιπου σε τι (safe panta) επιπεδα μπορουμε να φτασουμε..ευχαριστω προτακαβολικα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρίξε μια ματιά πρώτα σε αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/422811-oc-%CF%83%CE%B5-2500%CE%BA-how-to/

το παιδι στο αλλο thread πειραξε μονο πολλαπλασιαστη με stock ψυκτρα..δεν θελω να κανω κατι το προχειρο..θελω να τον κανω overclock και να ειμαι ενταξει για 24/7..δηλαδη μονο πολλαπλασιαστη πρεπει να αλλαξω και εγω?

αρχικα..εχω κατεβασει το νεοτερο bios το cpu-z to intel burn test 2.52 και για θερμοκρασιες το ΗWmonitor..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...