Προς το περιεχόμενο

Mw 600 bluetooth

vrwmiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ωπ! Γινεται αναβαθμιση? Και σε μενα δεν δειχνει τα παραπανω και θα με ενδιεφερε να τα δειχνει.

Δημοσ.

Λοιπόν από αυτά που δείχνει το βίντεο μόνο ένα πράγμα ΔΕΝ κάνει το δικό μου: το voice control όταν ο τύπος σταματάει τη μουσική περίπου στο 5:20. Σε αυτό μπορεί να φταίνε δύο πράγματα: είτε δεν το υποστηρίζει το android, είτε επειδή το Galaxy S το έχω συνδεδεμένο με προφιλ "μουσικής" (σαν δεύτερη συσκευη στο μενού του MW600), σε προφίλ "τηλεφώνου" έχω άλλο κινητό.

Κατά τα άλλα, ό,τι δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο το κάνει κανονικά.

Δημοσ.

Λοιπόν από αυτά που δείχνει το βίντεο μόνο ένα πράγμα ΔΕΝ κάνει το δικό μου: το voice control όταν ο τύπος σταματάει τη μουσική περίπου στο 5:20. Σε αυτό μπορεί να φταίνε δύο πράγματα: είτε δεν το υποστηρίζει το android, είτε επειδή το Galaxy S το έχω συνδεδεμένο με προφιλ "μουσικής" (σαν δεύτερη συσκευη στο μενού του MW600), σε προφίλ "τηλεφώνου" έχω άλλο κινητό.

Κατά τα άλλα, ό,τι δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο το κάνει κανονικά.

ωρα δηλαδη πως το εκανες και δειχνει??????????????????????

Δημοσ.

Δεν έκανα τίποτε εγώ. Μόλις συνδέεται με το τηλέφωνο παίρνει αυτόματα την ώρα από εκεί. Αν το ανάψω αλλά δεν το συνδέσω, δεν δείχνει ώρα. Ίσως να έχει να κάνει και με τη συσκευή που συνδέεται, ή ίσως και με το προφίλ (τηλέφωνο ή μουσική). Από το W810i μου πάντως (σύνδεση με προφίλ "τηλέφωνο") την παίρνει αυτόματα την ώρα.

Δημοσ.

Δεν έκανα τίποτε εγώ. Μόλις συνδέεται με το τηλέφωνο παίρνει αυτόματα την ώρα από εκεί. Αν το ανάψω αλλά δεν το συνδέσω, δεν δείχνει ώρα. Ίσως να έχει να κάνει και με τη συσκευή που συνδέεται, ή ίσως και με το προφίλ (τηλέφωνο ή μουσική). Από το W810i μου πάντως (σύνδεση με προφίλ "τηλέφωνο") την παίρνει αυτόματα την ώρα.

θα το δοκιμασω και θα σε πω φιλος.μακαρι να μην ελαχε σε μενα το σκαρτο....μπα τιποτα.εχω το blade

θα το δοκιμασω και θα σε πω φιλος.μακαρι να μην ελαχε σε μενα το σκαρτο....μπα τιποτα.το εχω με το blade συνδεμενο

Δημοσ.

Όπως σου είπα, με το Galaxy S το εχω συνδεδεμένο μόνο στο προφίλ "μουσική". Οπότε υπάρχουν δύο πιθανότητες: είτε στο προφίλ αυτό δεν φέρνει την ώρα (και την φέρνει μόνο στο προφίλ "τηλέφωνο", οπότε πράγματι κάτι παίζει με το κινητό σου εφόσον εσύ έχεις το Blade στο "τηλέφωνο"), είτε το android δεν υποστηρίζει την λειτουργία ώρας (αφού το MW600 την λαμβάνει από το τηλέφωνο). Προσωπικά πιστεύω ότι ισχύει το δεύτερο. Θα με συγχωρήσεις που δεν το δοκιμάζω στο Galaxy, αλλά είναι μεγάλη μανούρα να κάνω reset το MW600, να το κάνω pairing με το Galaxy σε άλλο προφιλ, και μετά πάλι από την αρχή για να το ξαναβάλω στο W810i. Αλλά πιστεύω ότι ισχύει αυτό με το android, δεν νομίζω ότι έχεις ελαττωματική συσκευή.

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ μαλλον ειναι αυτο που λεει ο arxaggelos. Και στο δικο μου που το εχω σε συνδεση sgs2 δεν δειχνει την ωρα. Οποτε δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα λειτουργικου.

@arxaggelos εκανα πολυ καλα που σε ακουσα και το αγορασα! Εχω μεινει κατευχαριστημένος με το συγκεκριμενο, καθως αφενος μεν ειναι αψογο στις κλησεις, στην ακροαση μουσικης κλπ, αφετερου δε εχω συνδεδεμενο το ipod και το κινητο και η εναλλαγη στις λειτουργιες ειναι παραπανω απο τελεια :) Θενξ!

Δημοσ.

Σε εμενα Galaxy S 2.3 δειχνει κανονικα ωρα, αλλα το ονομα του καλουντος δε βγαινει πληρες αν το εχω στα ελληνικα.(βγαινει το μισο)

Δημοσ.

Καλά, και στο W810i μου βγαίνει το μισό στα ελληνικά, που υποτίθεται ότι συνεργάζονται άψογα. Αλλά το γεγονός ότι δουλεύει κανονικά με 2.3 είναι ιδιαίτερα θετικό, και με φέρνει ένα ακόμη μικρό βήμα πιό κοντά στο gingerbread :rolleyes:

Ποιά ρομ έχεις;

Δημοσ.

Ξέχασα να σας πω ότι ούτε όνομα βγάζει όταν με καλούν...

android.png

android.png

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...