kronios83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γειά σας σε όλους. Ψάχνω μητρική μεταχειρισμένη η καινούργια για το laptop compaq presario cq70 150EV με κωδικό μητρικής 488338-001 και επίσης το power button board (το πανελάκι του power on δηλαδή) με κωδικό 48.4d001.011. Έψαξα και στο ebay αλλά με βγάζει σε αμερικανούς πωλητές και όπως καταλαβαίνετε θα μου βγεί πανάκριβα λόγω τελωνείου παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς κάτι ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ.
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ...my 2c στην περιπτωση, είναι -απ' όσο ξέρω- ότι μπορείς να ζητήσεις από τον πωλητή να γράψει στη συσκευασία πως είναι δώρο και όχι πώληση (ίσως αν γράψει και "broken - used for parts" ή κάτι τέτοιο, να το κάνει ακόμη καλύτερο), κι έτσι δε θα σου τον πιάσουν τα τελώνια. Πρέπει βέβαια να συνεννοηθείς καλά για το ότι όντως θα το κάνει. Σκέψου το. Κατά τ' άλλα στην Χρυσή Ευκαιρία, υπάρχουν διάφοροι που αναφέρουν πωλήσεις μεταχειρισμένων (και όχι μόνο) μητρικών για λαπτοπ.
nik_n Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Πιθανόν να μην σου αρέσει τόσο η απάντησή μου αλλά μήπως να σκεφτείς να πάρεις ένα νέο pc; Παίρνεις αρκετά μεγάλο ρίσκο επισκευάζοντάς το, γιατί δίνοντας πχ 200€ για επισκευή δεν ξέρεις 1. Δεν ξέρεις αν θα είναι 100% συμβατή για το pc σου 2. Αν η μητρική θα σου βγει καλή 3. Ακόμα και αν σου βγει καλή δεν ξέρεις πότε θα σου βγάλει κάτι άλλο πρόβλημα στο ίδιο pc
kronios83 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας θα το ψάξω και θα σας πω. Έχετε ακούσει για το αν είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο laptop;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.