batman123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εχει καιρο που ο δισκος 160 gb οταν παω να κανω μεταφορα δεδομενων μεταφερει με το εξωπραγματικο κατω του ενος MB/s απο τα 30 που ειναι το φυσιολογικο.ξερεται τι μπορει να φταει?το εχω δοκιμασει σε 2 pc και στα 2 παρουσιαζει το ιδιο και κατα την συνδεση πεταει μηνυμα να τον συνδεσω σε πιο γρηγορη θυρα.μου θυμιζει μια περιπτωση με ενα usb hub που ειχα παλιο που εβγαζε το ιδιο μηνυμα αλλα δεν ειχα ασχοληθει τοτε να το δω.ο σκληρος δεν ειναι παλιος ειναι usb 2?καμια ιδεα κανεις?
antonl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το ίδιο είχα πάθει σε ένα usb flash. Δεν έστρωσε ό,τι κι αν έκανα. Υποθέτω ότι είχε κάποια βλάβη ο controller του και λειτουργούσε σε usb 1.1 mode.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το μήνυμα που σου βγάζει σημαίνει ότι ο δίσκος αναγνωρίζεται ως γρήγορος και ότι η θύρα είναι "αργή". Σύνδεσέ τον και σε 3ο υπολογιστή, ή σύνδεσε άλλο USB 2.0 μέσο στον δικό σου για να δεις τί κάνει.
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σωστός αλλά έχω την εντύπωση πως είναι κλασική περίπτωση βλάβης. Στην ίδια θύρα άλλο usb flash έπαιζε με full ταχύτητα και το προβληματικό stick έβγαζε το ίδιο μήνυμα και σ άλλον υπολογιστή. Αλλά ας δει κι ο batman123 μπας κι έπεσε στην περίπτωση.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω όμως τέτοια "ανάποδη βλάβη" δεν μπορεί να παίξει ρε Αντών (διότι η ειδοποίηση δεν γίνεται αν είναι αργό το μέσο, αλλά η θύρα - όταν το μέσο αναγνωρίζεται ως γρήγορο). Τι θεωρώ; Πως το φλασάκι είχε περισσότερες ανάγκες σε ρεύμα (λόγω προβλήματος μάλλον), και ίσως αυτό να ήταν λόγος να "γυρνάει" η απόδοση της θύρας σε 1 (το "παθαίνουν" οι θύρες αυτό άλλωστε, ιδώς αν ο controller τους εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλές συσκευές).
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω όμως τέτοια "ανάποδη βλάβη" δεν μπορεί να παίξει ρε Αντών (διότι η ειδοποίηση δεν γίνεται αν είναι αργό το μέσο, αλλά η θύρα - όταν το μέσο αναγνωρίζεται ως γρήγορο).Τι θεωρώ; Πως το φλασάκι είχε περισσότερες ανάγκες σε ρεύμα (λόγω προβλήματος μάλλον), και ίσως αυτό να ήταν λόγος να "γυρνάει" η απόδοση της θύρας σε 1 (το "παθαίνουν" οι θύρες αυτό άλλωστε, ιδώς αν ο controller τους εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλές συσκευές). *...με κατάλαβες, ή θες και 3ο ποστ; :ρ
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Κάπου με μπέρδεψες πριν το «Τι θεωρώ;». Αν μπορούσες να το αποσαφηνίσεις θα σου ήμουν ευγνώμων! Πάντως σε λέω: 512ΜΒ stick, το συνδέω σε 3 pc, βγάζει το ίδιο μήνυμα (κάτι του στυλ συνδέστε το σε μια high speed θύρα για να μη σέρνεται) και η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είναι <1MB/s. Στις ίδιες θύρες άλλο stick ήταν gg.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γιατί ρε μπερδεύτηκες (από μόνος σου); Η ειδοποίηση των Γουίννν αφορά αργή θύρα, κι όχι αργό μέσο (φλασάκι). Δεν λέει "σε αυτή την ΓΡΗΓΟΡΗ θύρα μπορείτε να συνδέσετε πιο γρήγορο ΦΛΑΣΑΚΙ". Το ανάποδο λέει. Άρα δε νομίζω να τίθεται θέμα controller του φλασακίου. Σαν τί δηλαδή να "λέει" ο κοντρόλερ του στο πισί, "πστ, για πέτα ένα μήνυμα ότι η θύρα σου είναι αργή, να τους κάνουμε να ψάχνονται"...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.