harris19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα ενδιαφερομαι για μια συνθεση υπολογιστη μετα απο αρκετο ψαξιμο(και στη βοηθεια πολλων ατομων εδω και κυριως του pano)αποφασισα να κανω την παραγγελια...οταν μιλησα με το πλαισιο μου ειπαν οτι καταρχας δεν εχουν τον 955 εξαιτιας των καινουριο επεξεργαστων τις amd και επισης δεν ειχαν και την καρτα γραφικων που μου ειχαν προτεινει(*και δυστυχως ακομα ψαχνω καρτα γραφικων καμια ιδεα?) οποτε αναγαστικα να ψαξω για παραγγελια εκτος πλαισιου..ψαχνωντας επεσα πανω σε ενα μαγαζι το digital master στα χανια..οι τιμες ηταν αρκετα εως και πολυ καλυτερες απο το πλαισιο και με δωρεαν παραδοση με τη χρηση πιστωτικης και εδω ειναι το θεμα..επειδη θα αγορασω με πιστωτικη εχει παρει ποτε κανεις απο αυτο το μαγαζι ωστε να ξερουμε την αξιοπιστεια του τις υπηρεσιες του κλπ?θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος ηξερε *οσο και αν εψαξα στο digital master δεν βρηκα την καρτα γραφικων που μου ειχαν προτεινει http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-GTX-460-FPB-PCI-Express-DDR5-1GB-VGA-PCI-X-EVGA-GTX-460-1GB-FPB.htm καμια προταση? ευχαριστω πολυ..
dimitrisOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 και εγω παραγειλα και περιμενω να ερθει η καρτα γραφικων αλλα το μονο που καταλαβα ειναι τις ημερες μην τι εμπειστεβεσαι
harris19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 και εγω παραγειλα και περιμενω να ερθει η καρτα γραφικων αλλα το μονο που καταλαβα ειναι τις ημερες μην τι εμπειστεβεσαι ειναι ιδεα μου ομως η εχει πολυ καλυτερες τιμες απο πλαισιο...
xaniamike Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 επειδη ειμαι απο χανια και δυο τρεις φιλοι εχουν κανει παραγγελειες απο εκει το μαγαζι ειναι αξιοπιστο αλλα δεν εχει στοκ... στο aftersale οταν χρειαστηκε ηταν αρκετα συνεργασιμοι... αυτα απο την δικια μου εμπειρια και παντα με προσωπικη επαφη οχι μεσω νετ...
dimitrisOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ειναι ιδεα μου ομως η εχει πολυ καλυτερες τιμες απο πλαισιο... yeah
haris013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παρα πολυ καλο καταστημα το digital master και αξιοπιστο.
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εχω παρει κι εγω απο το καταστημα ενα πισι ολοκληρο, πολυ καλες τιμες και εξυπηρετηση,αλλα αργουν στις παραγγελιες λιγο. αν σε ενδιαφερει κυριως η τιμη τοτε μη το σκεφτεσαι.
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 harris19 ορίστε και μια σύνθεση από το digitar master Δεν σου έβαλα optical drive(cdιέρα) θα βάλεις αυτό που έχεις. Υ.Γ1 Η 6850 είναι ίδια με την gtx460. Υ.Γ2 Καλό είναι να βάλεις και ένα(τουλάχιστον) 12άρι ανεμιστήρα κουτιού,θα σου έβαζα στην σύνθεση αλλά δεν μπορώ να βρώ αν έχει το συγκεκριμένο κατάστημα.
atoouan Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αγόρασα μια σύνθεση από το digital master και εκτός από ότι καθυστέρησαν να τον φέρουν πάνω από 15 μέρες (ενώ όλα φαίνονταν ετοιμοπαράδοτα) ανοίγοντας τη μονάδα του desktop ανακάλυψα οτι δεν είχαν βάλει όλα οσα τους ζήτησα ,για τα οποία είχα ήδη πληρώσει. Όταν τηλεφώνησα ισχυρίστηκαν οτι θα με ενημέρωναν εκ των υστέρων... ακόμη περιμένω να τα στείλουν... Προσοχή στις αγορές σας και αν μπορείτε προτιμήστε αντικαταβολή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα