sifounas1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 γεια σας παιδια υπαρχει περιπτωση μετα απο φορματ και εγκατασταση win 7 64bit να εχουν εγκατασταθει ολοι οι drivers της μητρικης απο τις ενημερωσεις? το pc δουλευει μια χαρα και στη διαχειρηση δεν υπαρχει καποιο θαυμαστικο αν δεν εχουν μπει ολοι μπορει να συμβει κατι? και θα ηθελα απο καποιον να μου πει που μπορω να βρω το drivers genius 64bit γιατι αυτο που εχω εγω μαλλον ειναι 32 και βγαζει σφαλμα στη εγκατασταση.
sifounas1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 γεια σας παιδια υπαρχει περιπτωση μετα απο φορματ και εγκατασταση win 7 64bit να εχουν εγκατασταθει ολοι οι drivers της μητρικης απο τις ενημερωσεις? το pc δουλευει μια χαρα και στη διαχειρηση δεν υπαρχει καποιο θαυμαστικο αν δεν εχουν μπει ολοι μπορει να συμβει κατι? και θα ηθελα απο καποιον να μου πει που μπορω να βρω το drivers genius 64bit γιατι αυτο που εχω εγω μαλλον ειναι 32 και βγαζει σφαλμα στη εγκατασταση. παιδια υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει στην παραπανω ερωτηση?
kostisstam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ναι αλλά πρέπει να τους βάλεις για να έχεις control panel στις συσκευές.
quic307 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα φιλε μου, Πήγαινε στο "Devices and Printers" , μετά πας στο PC με δεξί κλικ και πας στο "troubleshooting", εκεί θα το ψάξει μόνο του και θα εισαι ο.κ. *Αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο internet.
sifounas1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα φιλε μου, Πήγαινε στο "Devices and Printers" , μετά πας στο PC με δεξί κλικ και πας στο "troubleshooting", εκεί θα το ψάξει μόνο του και θα εισαι ο.κ. *Αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο internet. για το driver genius που ρωταω παραπανω εχουμε κατι?
quic307 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 για το driver genius που ρωταω παραπανω εχουμε κατι? Δεν νομιζω να κανει κατι το driver genius. Απο εκει και περα ψαχνοντας μονο...
ss13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 για το driver genius που ρωταω παραπανω εχουμε κατι? Πρέπει να μπεις στο site της μητρική σου και να κατεβάσεις τους οδηγούς , δεν είναι ο πιο σωστός δρόμος τέτοιου είδους προγράμματα , αν θες ξαναπέρνα τους να είσαι εντάξει !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.