Προς το περιεχόμενο

Εξώφυλλα cd

ckdodis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλο το φόρουμ

ψάχνv ενα πρόγραμμα, όσο πιο απλό γίνεται, για να φτιάξω εξώφυλλα για κλασικές θήκες CD.

θέλω να προσαρμώσω εικόνες και να γράψω και κατι.

Γίνεται με καποιο κοινο πρόγραμμα όπως word κλπ?

Υπάρχει κάποιο άλλο??

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!

Δεν το σκέφτηκα καθόλου οτι μπορώ να το κάνω έτσι.

Χρησιμοποιώ το ashapoo 2010 αλλα έχει και αυτό δυνατότητα να φτιάξεις εξώφυλλα.

Δημοσ.

Γιατί δεν σκεπτεσε τη λύση εκτυπωσημα CD ?

Απλά χρειαζεσε ένα εκτυπωτη που να υποστηρίζει κάτι τετιο .

Δημοσ.

Απλά χρειαζεσε ένα εκτυπωτη που να υποστηρίζει κάτι τετιο .

Τα εκτυπώσιμα CD δεν τα εκτυπώνεις σε εκτυπωτή απλώς σε CD/DVD Reader που να υποστηρίζει Lightscribe δες άμα πάνω στην πόρτα του reader γραφεί Lightscribe οπως αυτό και μετά απλώς χρειαζεσαι τέτοια DVD... Γράφεις οτι θες (έγγραφα...) μετά γυρνάς το DVD ανάποδα και μετά με ένα προγραμμάτικι (π.χ. nero)

εκτυπώνεις ότι δες (υπόψιν είναι μόνο μαύρο και όχι και πολλά αγγίγματα πάνω στην πλευρά εκτύπωσης γιατί με πολλά αγγίγματα φεύγει η εκτύπωση και το υλικό εκτύπωσης και είναι άχρηστο μετά)

http://www.youtube.com/watch?v=7IylT1loi-E&feature=related

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να συνεχισεις να χρησιμοποιεις το ashampoo ειναι πολυ καλο σε αφηνει να εκτυπωσεις οπου θες και νομιζω οτι ειναι μια χαρα εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτα απο μενα

Δημοσ.

Τα εκτυπώσιμα CD δεν τα εκτυπώνεις σε εκτυπωτή απλώς σε CD/DVD Reader που να υποστηρίζει Lightscribe δες άμα πάνω στην πόρτα του reader γραφεί Lightscribe οπως αυτό και μετά απλώς χρειαζεσαι τέτοια DVD... Γράφεις οτι θες (έγγραφα...) μετά γυρνάς το DVD ανάποδα και μετά με ένα προγραμμάτικι (π.χ. nero)

εκτυπώνεις ότι δες (υπόψιν είναι μόνο μαύρο και όχι και πολλά αγγίγματα πάνω στην πλευρά εκτύπωσης γιατί με πολλά αγγίγματα φεύγει η εκτύπωση και το υλικό εκτύπωσης και είναι άχρηστο μετά)

http://www.youtube.com/watch?v=7IylT1loi-E&feature=related

Φίλε μου κάπου μπερδευεσε.

Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση.

Ναι υπάρχουν εκτυπωσημα CD . Μπορείς να τυπωσεις ότι θέλεις μαζί με το προγραμα που είναι μαζί με τον εκτυπωτη.

Ε

Δημοσ.

Φίλε μου κάπου μπερδευεσε.

Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση.

Ναι υπάρχουν εκτυπωσημα CD . Μπορείς να τυπωσεις ότι θέλεις μαζί με το προγραμα που είναι μαζί με τον εκτυπωτη.

Ε

Ναι sorry λάθος δικό μου μετά είδα αυτούς τους εκτυπωτές αλλά η ποιο φθηνή λύση ( άμα δεν έχει τέτοιο εκτυπωτή) είναι αυτή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...