ckdodis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρα σε όλο το φόρουμ ψάχνv ενα πρόγραμμα, όσο πιο απλό γίνεται, για να φτιάξω εξώφυλλα για κλασικές θήκες CD. θέλω να προσαρμώσω εικόνες και να γράψω και κατι. Γίνεται με καποιο κοινο πρόγραμμα όπως word κλπ? Υπάρχει κάποιο άλλο??
ckdodis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Δεν το σκέφτηκα καθόλου οτι μπορώ να το κάνω έτσι. Χρησιμοποιώ το ashapoo 2010 αλλα έχει και αυτό δυνατότητα να φτιάξεις εξώφυλλα.
mac_mac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δεν σκεπτεσε τη λύση εκτυπωσημα CD ? Απλά χρειαζεσε ένα εκτυπωτη που να υποστηρίζει κάτι τετιο .
evoracing Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Απλά χρειαζεσε ένα εκτυπωτη που να υποστηρίζει κάτι τετιο . Τα εκτυπώσιμα CD δεν τα εκτυπώνεις σε εκτυπωτή απλώς σε CD/DVD Reader που να υποστηρίζει Lightscribe δες άμα πάνω στην πόρτα του reader γραφεί Lightscribe οπως αυτό και μετά απλώς χρειαζεσαι τέτοια DVD... Γράφεις οτι θες (έγγραφα...) μετά γυρνάς το DVD ανάποδα και μετά με ένα προγραμμάτικι (π.χ. nero) εκτυπώνεις ότι δες (υπόψιν είναι μόνο μαύρο και όχι και πολλά αγγίγματα πάνω στην πλευρά εκτύπωσης γιατί με πολλά αγγίγματα φεύγει η εκτύπωση και το υλικό εκτύπωσης και είναι άχρηστο μετά) http://www.youtube.com/watch?v=7IylT1loi-E&feature=related
N0tisOO7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε το Acoustica CD Label Maker το οποίο είναι πολύ καλό, όχι δωρεάν, δοκιμαστικό και διαθέτει πολλές ιδιότητες ακόμη και του LightScribe.
crazyboy493 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα σου ελεγα να συνεχισεις να χρησιμοποιεις το ashampoo ειναι πολυ καλο σε αφηνει να εκτυπωσεις οπου θες και νομιζω οτι ειναι μια χαρα εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτα απο μενα
mac_mac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Τα εκτυπώσιμα CD δεν τα εκτυπώνεις σε εκτυπωτή απλώς σε CD/DVD Reader που να υποστηρίζει Lightscribe δες άμα πάνω στην πόρτα του reader γραφεί Lightscribe οπως αυτό και μετά απλώς χρειαζεσαι τέτοια DVD... Γράφεις οτι θες (έγγραφα...) μετά γυρνάς το DVD ανάποδα και μετά με ένα προγραμμάτικι (π.χ. nero) εκτυπώνεις ότι δες (υπόψιν είναι μόνο μαύρο και όχι και πολλά αγγίγματα πάνω στην πλευρά εκτύπωσης γιατί με πολλά αγγίγματα φεύγει η εκτύπωση και το υλικό εκτύπωσης και είναι άχρηστο μετά) http://www.youtube.com/watch?v=7IylT1loi-E&feature=related Φίλε μου κάπου μπερδευεσε. Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση. Ναι υπάρχουν εκτυπωσημα CD . Μπορείς να τυπωσεις ότι θέλεις μαζί με το προγραμα που είναι μαζί με τον εκτυπωτη. Ε
evoracing Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου κάπου μπερδευεσε. Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση. Ναι υπάρχουν εκτυπωσημα CD . Μπορείς να τυπωσεις ότι θέλεις μαζί με το προγραμα που είναι μαζί με τον εκτυπωτη. Ε Ναι sorry λάθος δικό μου μετά είδα αυτούς τους εκτυπωτές αλλά η ποιο φθηνή λύση ( άμα δεν έχει τέτοιο εκτυπωτή) είναι αυτή...
mac_mac Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Με ένα εκτυπωτη γύρω στα 100 euro κανεις μια χαρά τη δουλειά σου
sdim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ashampoo Burning Studio 10, και έχεις επαγγελματικά εξώφυλλα. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.