Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα ακομα creative mp3 player παρεδωσε πνευμα και σκεφτηκα αντι για καινουργιο να παρω ενα κινητο που να μπορει να

παιζει και mp3 σε αντιστοιχη ποιοτητα και με τις ιδιες πανω κατω λειτουργιες με το mp3 player.

Το κινητο που εχω ειναι αρκετα παλιο.Δεν με ενδιαφερει η προσβαση στο ιντερνετ,ουσιαστικα θελω ενα mp3 player που να παιρνει τηλεφωνο και να στελνει μηνυματα! :mrgreen:

Δημοσ.

Καθολου παιχνιδια.αφης καλη φαση χωρις να ναι απαραιτητο,ιντερνετ προαιρετικα και χωρις να χρειαζεται να πληρωνω στην εταιρεια κινητης.

Δημοσ.

Εχου ακούσει οτι εχει πολύ πολυ καλή ποιότητα -> zylo και πέρνεις και μια 16αρα

Θα σου πρότεινα μακρια απο τα απο πανω τηλέφωνα, οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι υπερτιμολογιμένες κινεζιές που μπορεις να βρεις 1/2 τις τιμης απ έξω μαζί με τα έξοδα αποστολης.

Κατι ακομα που μπορεις να κανεις ειναι να τσιμπίσεις ενα zte blade (132) με cyanogen μια 16αρα (20) ενα τουμπανο ζευγαρι ψείρες (42) και το poweramp (3.5) και θα εισαι gg απο θέμα μουσικής αλλα θα έχεις και λίγο απο ολα τ ααλλα

Δημοσ.

Εχου ακούσει οτι εχει πολύ πολυ καλή ποιότητα -> zylo και πέρνεις και μια 16αρα

Θα σου πρότεινα μακρια απο τα απο πανω τηλέφωνα, οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι υπερτιμολογιμένες κινεζιές που μπορεις να βρεις 1/2 τις τιμης απ έξω μαζί με τα έξοδα αποστολης.

Κατι ακομα που μπορεις να κανεις ειναι να τσιμπίσεις ενα zte blade (132) με cyanogen μια 16αρα (20) ενα τουμπανο ζευγαρι ψείρες (42) και το poweramp (3.5) και θα εισαι gg απο θέμα μουσικής αλλα θα έχεις και λίγο απο ολα τ ααλλα

zylo και από μένα... όχι spiro έχει αρκετά προβλήματα σε αντίθεση με το zylo!

Δημοσ.

και ργω το zylo θα σου προτεινα.Αλλα επειδη το εχω εχει πολυ καλη πιοτητα αλλα δεν ακουγεται πολυ δυνατα(μπορει να φταινε τα ακουστικα.)Μακρυα απο το spyro

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,αυτο πως σας φαινεται?

http://www.skroutz.g...pressMusic.html

Ισως να σε παιδέψει λίγο με το touch του. Ειναι το παλιας τεχνολογίας resistive, (κινητο του 2009) δηλαδη οθόνη πίεσης. Σιγουρα πιο καλο σε συνολο απο το zylo σε συνολό αλλα δεν γνωρίζω απο ποιότητα μουσικής πως παει.

Απο την άλλη αν πρόκειτε να δώσεις τοσα χρήματα ίσως θα έπρεπε να σκεφτεις καποιο "πιο smartphone" οπως το ideos x5 pro. Εχει ότι θες και με μια καλη εφαρμογή μουσικής δεν νομίζω να εχει να ζηλέψει τιποτα απο το 5530 εκτος ισως απο την αυτονομια σαν player.

Δημοσ.

εγώ έχω το Sony Ericsson W715...πολύ καλό στη μουσική αλλά δεν έχει και πολύ δυνατό ηχείο...έχει και wifi και βολεύει αρκετά..! αλλά δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...