Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 ή iPad 2???

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να πάρω γνώμες και από εσάς για το τι να πάρω iPhone 4 ή iPad 2 με ενδιαφέρει ποιο πολύ να μάθω αν ΟΛΕΣ οι εφαρμογές του iPhone 4 δουλεύουν και στο iPad 2...

Δημοσ.

π.χ. δεν μπορεις α παρεις παντου το ipad η το ποιο βασικό ειναι οτι το ενα ειναι κινιτo και το αλλο tablet pc

Δημοσ.

Δηλαδή???

Οι ποιο σημαντικές διαφορές???

Πιο εύκολο να σου απαντήσει κάποιος θα ήταν να διευκρίνιζες για ποιά χρήση κυρίως θες να αγοράσεις κάποιο από αυτά.

Παράδειγμα το ipad δεν είναι τηλέφωνο και το iphone δεν είναι ebook reader αν και με σοβαρές παραχωρήσεις μπορούν ευκαιριακά να χρησιμοποιη΄θούν και σαν τέτοια.

Δημοσ.

Δηλαδή???

Οι ποιο σημαντικές διαφορές???

π.χ. δεν μπορεις α παρεις παντου το ipad η το ποιο βασικό ειναι οτι το ενα ειναι κινητo και το αλλο tablet pc

Δημοσ.

Και ο λόγος που έκανες το Quote και έκανες και τα γράμματα μεγάλα και παχιά, είναι;

Και για να μη πείτε ότι βγήκα και OffTopic, αν σου λείπει κινητό, πάρε iPhone να τελειώνεις. Το iPad είναι απλά μία μεγαλύτερη έκδοση του iPhone. Σου μιλάω εκ πείρας. Αν όμως το θέλεις για "παιχνίδι", φυσικά iPad. :-)

Δημοσ.

Κοίταξε κινητό δεν θέλω να έχω και ένα των 700 ευρώ πάνω μου (γιατί είμαι 16 χρονών και οι ''κλευτες'' εμάς μας έχουν για προθέρμανση) αλλά εμένα με ενδιαφέρει και κάτι άλλο ενα πρόγραμμα σαν αυτό θα παίζει στο iPad 2???(παρεμπίπτοντος υπάρχει κανένα ελληνικό site που να έχει όλες της εφαρμογές για iPhone και iPad???)

Δημοσ.

Και θα έχεις το iPad για να καλείς ταξί; Γιατί δε κοιτάς απλά σε κανένα φθηνό Android κινητάκι;

Το taxibeat είχαν πει νομίζω ότι θα το βγάλουν και για Android. Και δε βρίσκω τον λόγο να μην.

Δημοσ.

Ένα παράδειγμα έδωσα... αυτό μου ήρθε αυτό έγραψα...

Και κάτι τελευταίο αγορές από το appstore κανείς μονό με πιστωτική η γίνεται και με paysafecard??(πως λέγονται η τραπεζικές κάρτες που βάζεις όσα λεφτά θες όταν θες,σαν κουμπαράς δηλαδή)

Δημοσ.

Ένα παράδειγμα έδωσα... αυτό μου ήρθε αυτό έγραψα...

Και κάτι τελευταίο αγορές από το appstore κανείς μονό με πιστωτική η γίνεται και με paysafecard??

Μπορείς να αγοράσεις prepaid card για το AppStore με Paysafecard, ναί.

Δημοσ.

Που κολάι αυτό??

2 πράγματα που δεν έχουν σχέση. Το ίδιο ζητάς και εσύ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. μπορείς να πάρεις και τα 2. Η ακόμα καλύτερα πάρε ένα galaxy s2 και ένα ipad 2. Όπως σου είπαν το ένα είναι κινητό και το άλλο tablet. To μόνο που έχουν κοινό είναι το λειτουργικό.

Το ερώτημα που δεν έχεις απαντήσει είναιεσύ τι ακριβώς θες να κάνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...