KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα μαγκες..υπαρχει κανενα καλο προγραματακι για να κανω edit καποια κομματια μου? το μονο που θελω ειναι να κανω κανενα cut..να αλλαζω το bpm τους..αν ειναι δυνατον καποιο που να ειναι free..δεν θελω σπασμενα και τετοια..και εκτος απο το audacity..το ειχα βαλει και δεν μου αρεσε καθολου!
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αν έχεις το nero έχεις ήδη το Nero wave editor. Αλλιώς, audacity για free. Αν δεν σου άρεσε δεν νομίζω να υπάρχει άλλο (αξιόλογο) free.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 πφφφφ...καλως..ευχαριστω για την βοηθεια
crazyboy493 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να ειμαστε απο τους λιγους που κυκλοφορουν στο διαδικτυο και ειμαστε κατα του audacity εγω εχω προσπαθισει να κανω αφαιρεση θορυβου και δεν εβλεπα καμοια διαφορα τωρα αν και δεν ειναι free εγω θα στο πρωτεινω μπορεις να χρησιμοποιησεις το WaveEditor του cyberlink power director στην 9 εκδοση του προγραμματος στο περναει αυτοματα εγω το κατεβασα και κυριολεκτικα σωθηκα το θεωρω κορυφη στην αφαιρεση θορυβου αν και δεν εχει πολλα εργαλεια για μια απλη αυξηση η μειωση εντασης του ηχου και κανα 2 αλλα πραγματα ειναι μια χαρα και θα σου πω και ενα κολπακι που εχω κανει εγω αφου εγκαταστησεις το προγραμμα μπορεις να πας στον φακελο του wave editor και να τον παρεις ολοκληρο τον αντιγραφεις σε ενα φλασακι ετσι και να σβησεις το power director το προγραμμα θα μινει και θα το ανοιγεις κανονικα χωρις προβλημα αυτα τα λιγα απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.