Runner25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εχω ενα makbook pro late 2009 νομιζω και μου φαινεται πως απο τη στιγμη που εβαλα το λιον το wifi δε λειτουργει σωστα στην αρχη οταν το ανοιγα απο standbuy mode δεν θυμοταν το δυκτιο αυτο λυθηκε με μια ρυθμιση τωρα παρατηρω πως οταν καθομαι στο σαλονι που απεχει απο το ρουτερ περιπου 7 με 8 μετρα το ιντερνετ σερνεται μολις παω στη κουζινα που απεχει 2 μετρα το σημα γινεται φουλ και παει κανονικα. τι μπορω να κανω ειναι θεμα του λιον η χαλασε η κεραια του wifi και αν ναι ποσο θα μου στοιχησει
billkolias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν νομιζω πως εχει παθει κατι.Το οτι αργει μπορει να μην φτεει μονο στο wifi. οταν λες 7-8 μετρα ενοεις με οπτικηη επαφη? γτ αλλιως αυτο δεν λεει τπτ...
Runner25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν νομιζω πως εχει παθει κατι.Το οτι αργει μπορει να μην φτεει μονο στο wifi. οταν λες 7-8 μετρα ενοεις με οπτικηη επαφη? γτ αλλιως αυτο δεν λεει τπτ... οχι δεν υπαρχει οπτικη επαφη παιζουν κατι τοιχοι και επιπλα στο ενδιαμεσο. τωρα που ξαναεκανα τις ρυθμισεις πηγαινε καλυτερα
billkolias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εε αν εχει τοιχο δεν βλεπω τιποτα το παραλογο. δοκιμασαι να αλλαξεις και καναλι μηπως σε ''σκεπαζει'' κανεις αλλος. Και αν εχει ασυρματο τηλεφωνο μην το βαλεις απο διπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.