zizu10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έχω βρει σε προσφορά αυτά τα βραχιόλια και αναφέρει ότι κάνουν τόσα καλά στον οργανισμό αλλά εμένα μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά... Ξέρετε τι παίζει γενικότερα με αυτά τα βραχιόλια και ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη ή όχι γιατί από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα 4-5 διαφορετικές μάρκες που πουλάνε το ίδιο πράγμα και σκέφτομαι ότι μερικές αντιγράφουν ίσως τις άλλες... Γενικότερα όλο αυτό με τα βραχιόλια μου φαίνεται λίγο απάτη αλλά από την άλλη βλέπω πολύ κόσμο να φοράει και μιας και μου γυάλισαν τώρα αυτά θα ήθελα να ξέρω...
-nick- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ισχυει 100% Δοκιμασμενο απο skater , τρελη ισορροπια
nickarmy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ενα σου λέω , με αυτα δεν παθένεις καρκίνο :-( ενα σου λέω , με αυτα δεν παθένεις καρκίνο :-(
santana99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/402689-bios-balanced-power-balance/
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έχω βρει σε προσφορά αυτά τα βραχιόλια και αναφέρει ότι κάνουν τόσα καλά στον οργανισμό αλλά εμένα μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά... Ξέρετε τι παίζει γενικότερα με αυτά τα βραχιόλια και ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη ή όχι γιατί από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα 4-5 διαφορετικές μάρκες που πουλάνε το ίδιο πράγμα και σκέφτομαι ότι μερικές αντιγράφουν ίσως τις άλλες... Γενικότερα όλο αυτό με τα βραχιόλια μου φαίνεται λίγο απάτη αλλά από την άλλη βλέπω πολύ κόσμο να φοράει και μιας και μου γυάλισαν τώρα αυτά θα ήθελα να ξέρω... πολυ απατη οχι απλως απατη. σαν μαγνητικα σκουλαρικια για αδυνατισμα ενα πραμα.
PCharon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Όταν θα βγει σε combo το νανοβιολογικό βραχιόλι ισορροπίας, τότε θα μαμάς και το Δία έτσι και τον πετύχεις σε κανά σοκάκι.
zizu10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Επομένως γιατί να μην πάρω αυτό που έρχεται κοντά στα 3 ευρώ???? http://www.ebay.co.uk/itm/NBA-Power-Wristband-Balance-MVP-D-Rose-Box-X-M-S-XL-/230673256216?pt=UK_AudioElectronicsVideo_Video_TelevisionSetTopBoxes&hash=item35b5328f18#ht_1198wt_1185 Έτσι για στυλ... ;-)
zizu10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Οι μαύροι με τα γυαλιά πουλάνε με 2-3 ευρά Ναι αλλά αυτό που έβαλα εγώ είναι limited (κινέζικο)... Χαχαχα
tsifotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μην ακους τι λενε... Τα βραχιολια μπορει να μην σου αλλαζουνε την ζωη 100% αλλα κανουνε δουλεια! Εγω θα σου ελεγα να αγορασεις και να δοκιμασεις ο ιδιος. θα νιωσεις ευεξια. Η κυρα Ερμιονη (η καφετζου που πηγαινω καθε σαββατο μεσημερι) μου προτεινε να αγορασω και πιστευω οτι εκανα πολυ καλα, η γυναικα ξερει τι λεει. Υποψιν γιατι κυκλοφορυνε πολλοι ασχετοι: ΠΡΩΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τρομερο στυλ. Δειχνεις σε ολους οτι εισαι ανοητος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.