Προς το περιεχόμενο

Ενεργειακά βραχιόλια...Απάτη???

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βρει σε προσφορά αυτά τα βραχιόλια και αναφέρει ότι κάνουν τόσα καλά στον οργανισμό αλλά εμένα μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά...

Ξέρετε τι παίζει γενικότερα με αυτά τα βραχιόλια και ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη ή όχι γιατί από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα 4-5 διαφορετικές μάρκες που πουλάνε το ίδιο πράγμα και σκέφτομαι ότι μερικές αντιγράφουν ίσως τις άλλες...

Γενικότερα όλο αυτό με τα βραχιόλια μου φαίνεται λίγο απάτη αλλά από την άλλη βλέπω πολύ κόσμο να φοράει και μιας και μου γυάλισαν τώρα αυτά θα ήθελα να ξέρω...

Δημοσ.

Παιδιά έχω βρει σε προσφορά αυτά τα βραχιόλια και αναφέρει ότι κάνουν τόσα καλά στον οργανισμό αλλά εμένα μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά...

Ξέρετε τι παίζει γενικότερα με αυτά τα βραχιόλια και ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη ή όχι γιατί από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα 4-5 διαφορετικές μάρκες που πουλάνε το ίδιο πράγμα και σκέφτομαι ότι μερικές αντιγράφουν ίσως τις άλλες...

Γενικότερα όλο αυτό με τα βραχιόλια μου φαίνεται λίγο απάτη αλλά από την άλλη βλέπω πολύ κόσμο να φοράει και μιας και μου γυάλισαν τώρα αυτά θα ήθελα να ξέρω...

πολυ απατη οχι απλως απατη. σαν μαγνητικα σκουλαρικια για αδυνατισμα ενα πραμα.

Δημοσ.

Όταν θα βγει σε combo το νανοβιολογικό βραχιόλι ισορροπίας, τότε θα μαμάς και το Δία έτσι και τον πετύχεις σε κανά σοκάκι.

Δημοσ.

Οι μαύροι με τα γυαλιά πουλάνε με 2-3 ευρά

Ναι αλλά αυτό που έβαλα εγώ είναι limited (κινέζικο)... Χαχαχα

Δημοσ.

Μην ακους τι λενε...

Τα βραχιολια μπορει να μην σου αλλαζουνε την ζωη 100% αλλα κανουνε δουλεια!

Εγω θα σου ελεγα να αγορασεις και να δοκιμασεις ο ιδιος. θα νιωσεις ευεξια.

Η κυρα Ερμιονη (η καφετζου που πηγαινω καθε σαββατο μεσημερι) μου προτεινε να αγορασω και πιστευω οτι εκανα πολυ καλα, η γυναικα ξερει τι λεει.

Υποψιν γιατι κυκλοφορυνε πολλοι ασχετοι:

ΠΡΩΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...