fragment_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έχω το pc της υπογραφής μου (Phenom 2x2 555 @ 3.2Ghz,4gb Ram,Ati HD 4850) και έχω σκοπό να παίξω το Battlefield 3. Δοκίμασα τη Beta και το έπαιζα με καλό frame rate με ρυθμίσεις γραφικών στο Ultra και ανάλυση 1024x768... Αυτή είναι η μέγιστη ανάλυση που φτάνει η οθόνη μου,μια παλιά crt η Philips 105s. Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση και είμαι ανάμεσα στο να πάρω νέα οθόνη (μια Philips 1920x1080,21.5'',5ms) και στο να πάρω νέο επεξεργαστή (Phenom 2x4 965 @ 3.4ghz) Σκέφτομαι πως ήρθε καιρός να αφήσω την παλιά μου οθόνη για μια με μεγαλύτερη ανάλυση,αλλά φοβάμαι πως ίσως η κάρτα γραφικών μου να μην μπορεί να αντέξει την ανάλυση 1920x1080. Απ την άλλη σκέφτομαι και να πάρω νέο επεξεργαστή για να έχω 4πύρηνο και να είμαι πιο futureproof,και να αυξήσω λίγο τα fps,αλλά είμαι σε δίλλειμα. Τι να κάνω ? Να πάρω την οθόνη ή τον επεξεργαστή ? ελα μμμμμμη πω στο τοπο σου, αντε παρε μια καινουρια βρε ανθρωπε τι ειναι αυτη η αμοιβαδα, θα με κανεις να σου χαρισω τη δικια μου σε λυπαμαι μ αυτο το πραγμα
Orifiel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έφτιαξα βίντεο με το fraps το battlefield 3… Να δείτε πως τρέχει σε εμένα.. Το κακό είναι ότι γίνετε τώρα το upload και το ποιο κακό είναι ότι το φραπς μου πέταξε 2 αρχεία από 4γιγα το κάθε ένα!! Τα έκανα merge σε .mkv και τώρα στο YouTube… δεν το ρύθμισα καλά και το έβγαλε full hd 30fps βίντεο!! Ούτε blue ray ταινία να ήταν.. λολ Όλη την εισαγωγή και το παιχνίδι μέσα στο τρένο έχω… Είμαι στο 2%
fragment_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έφτιαξα βίντεο με το fraps το battlefield 3… Να δείτε πως τρέχει σε εμένα.. Το κακό είναι ότι γίνετε τώρα το upload και το ποιο κακό είναι ότι το φραπς μου πέταξε 2 αρχεία από 4γιγα το κάθε ένα!! Τα έκανα merge σε .mkv και τώρα στο YouTube… δεν το ρύθμισα καλά και το έβγαλε full hd 30fps βίντεο!! Ούτε blue ray ταινία να ήταν.. λολ Όλη την εισαγωγή και το παιχνίδι μέσα στο τρένο έχω… Είμαι στο 2% περιμενουμε δεν εχω ιδεα γ αυτο το παιχνιδι και θελω να κερδισω εντυπωσεις
Orifiel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τα έχω όλα ultra και με full hd ανάλυση 1920χ1080… στέλνω με 1mbit έχω 24ρα.. υπομονή..
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μιας και το έταξα… τελικά περίμενα 24 ώρες να τελειώσει το upload αλλά κύλισε στα 6.5 γιγα!! Βρήκα ένα άλλο πρόγραμμα (με δυσκόλεψε) και τα κατάφερα τελικά να το φτιάξω από 8 γιγα στα 700mb.. http://youtu.be/a83TY1--sOc?hd=1
NikosFE Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το Battlefield 3 θα παιζει στο δικο μου pc; Core 2 duo E5200 (3.4 ghz), Gpu: GTS 450 1gb, Ram: 4 gb, Monitor: 1680*1050 Για online το θελω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα