Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το pc της υπογραφής μου (Phenom 2x2 555 @ 3.2Ghz,4gb Ram,Ati HD 4850) και έχω σκοπό να παίξω το Battlefield 3. :)

Δοκίμασα τη Beta και το έπαιζα με καλό frame rate με ρυθμίσεις γραφικών στο Ultra και ανάλυση 1024x768...

Αυτή είναι η μέγιστη ανάλυση που φτάνει η οθόνη μου,μια παλιά crt η Philips 105s.

17778194_1.jpg

Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση και είμαι ανάμεσα στο να πάρω νέα οθόνη (μια Philips 1920x1080,21.5'',5ms) και στο να πάρω νέο επεξεργαστή (Phenom 2x4 965 @ 3.4ghz)

Σκέφτομαι πως ήρθε καιρός να αφήσω την παλιά μου οθόνη για μια με μεγαλύτερη ανάλυση,αλλά φοβάμαι πως ίσως η κάρτα γραφικών μου να μην μπορεί να αντέξει την ανάλυση 1920x1080. :fear:

Απ την άλλη σκέφτομαι και να πάρω νέο επεξεργαστή για να έχω 4πύρηνο και να είμαι πιο futureproof,και να αυξήσω λίγο τα fps,αλλά είμαι σε δίλλειμα.

Τι να κάνω ?

Να πάρω την οθόνη ή τον επεξεργαστή ?

Δημοσ.

Η 4850 σε 1920Χ1080 σε καινούργια παιχνίδια θα τα βρεί μπαστούνια,από κει και πέρα αν θέλεις να αλλάξεις οθόνη καλύτερα αντί για επεξεργαστή να αλλάξεις κάρτα γραφικών και κάποια στιγμή τον αλλάζεις και αυτόν.

Υ.Γ Δοκίμασες αν ο phenomIIx2 γίνεται χ4;

Δημοσ.

Έχω το pc της υπογραφής μου (Phenom 2x2 555 @ 3.2Ghz,4gb Ram,Ati HD 4850) και έχω σκοπό να παίξω το Battlefield 3. :)

Δοκίμασα τη Beta και το έπαιζα με καλό frame rate με ρυθμίσεις γραφικών στο Ultra και ανάλυση 1024x768...

Αυτή είναι η μέγιστη ανάλυση που φτάνει η οθόνη μου,μια παλιά crt η Philips 105s.

17778194_1.jpg

Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση και είμαι ανάμεσα στο να πάρω νέα οθόνη (μια Philips 1920x1080,21.5'',5ms) και στο να πάρω νέο επεξεργαστή (Phenom 2x4 965 @ 3.4ghz)

Σκέφτομαι πως ήρθε καιρός να αφήσω την παλιά μου οθόνη για μια με μεγαλύτερη ανάλυση,αλλά φοβάμαι πως ίσως η κάρτα γραφικών μου να μην μπορεί να αντέξει την ανάλυση 1920x1080. :fear:

Απ την άλλη σκέφτομαι και να πάρω νέο επεξεργαστή για να έχω 4πύρηνο και να είμαι πιο futureproof,και να αυξήσω λίγο τα fps,αλλά είμαι σε δίλλειμα.

Τι να κάνω ?

Να πάρω την οθόνη ή τον επεξεργαστή ?

ενοειται οθονη να παρεις δεν χρειαζεται να παιζεις σε 1920x1080 μπορεις να δοκιμασεις μικροτερες αναλυσεις οταν παιζεις

Δημοσ.

Κοίτα , θα ζοριστεί η καρτούλα σου με την νέα οθόνη. Επίσης το να παίζεις σε μικρότερη ανάλυση απ'αυτή που υποστηρίζει , θα φαίνεται λίγο χάλια..Αλλά ακόμη και σε Medium/low ρυθμίσεις να παίζεις το Battlefield σε 1920x1080 θα δείχνει πιο ωραίο απ'ότι σε 1024x768 πιστεύω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)

Είχα σκεφτεί να αλλάξω τη κάρτα αλλά με μια έρευνα κατέληξα πως για να πάρω μια που να είναι αρκετά καλή και να μου κρατήσει 2-3 χρόνια (που έχω την 4850) θα πρέπει να πάρω μια με 200+ ευρώ,και ίσως καινούριο τροφοδοτικό, και έτσι το συνολικό κόστος πάει πολύ ψηλά για το budget μου. :(

Τον επεξεργαστή κατάφερα να τον ξεκλειδώσω με τα options που μου προσφέρει η motherboard,αλλά κατάλαβα πως και οι 2 επιπλέον πυρήνες δεν αποδίδουν όπως οι 2 'κανονικοί' και ο υπολογιστής μου πήγαινε πιο αργά από ότι με 2 μόνο πυρήνες. Επίσης μετά από κάποια λεπτά χρήσης crashαρε και όταν έκανα restart ξαναγύριζε σε 2πύρηνο χωρίς να κάνω εγώ τη ρύθμιση.

Σκέφτομαι λοιπόν να παίζω σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά με χειρότερες ρυθμίσεις γραφικών..

Δημοσ.

Πες μας για αρχη τα προβληματα που αντιμετωπισες με τον ξεκλειδωτο επεξεργαστη με πιο πολλες πληροφοριες.

Τι ρευμα του εδινες οταν τον ξεκλειδωσες?Μπορει να ειναι ελαττωματικος ο ενας απο τους 2 ξεκλειδωτους πυρηνες.

Απλα τον ξεκλειδωσες και αφησες ολα τα αλλα στο auto?

Επισης να ξερεις οτι εαν ξεκλειδωσουν κανονικα και ειναι stable περα απο την δωρεαν καλη αναβαθμιση,δεν παιζει να σου ριχνουν τις επιδοσεις.

Δημοσ.

Πες μας για αρχη τα προβληματα που αντιμετωπισες με τον ξεκλειδωτο επεξεργαστη με πιο πολλες πληροφοριες.

Τι ρευμα του εδινες οταν τον ξεκλειδωσες?Μπορει να ειναι ελαττωματικος ο ενας απο τους 2 ξεκλειδωτους πυρηνες.

Απλα τον ξεκλειδωσες και αφησες ολα τα αλλα στο auto?

Επισης να ξερεις οτι εαν ξεκλειδωσουν κανονικα και ειναι stable περα απο την δωρεαν καλη αναβαθμιση,δεν παιζει να σου ριχνουν τις επιδοσεις.

Του έδινα το default ρεύμα.

Άφησα τις ρυθμίσεις BIOS στο AUTO.

Αυτό που παρατήρησα ήταν πως τρέχοντας απλά το ίντερνετ οι 2 πρώτοι πυρήνες λειτουργούσαν στο 3-5% ενώ οι 2 επιπλέον σε 40-90%

Μετά από κάποια λεπτά κράσαρε ο υπολογιστής και επανερχόταν με τον επεξεργαστή κλειδωμένο.

Δημοσ.

Ωραια.Δωσε μια το ρευμα του manual στο 1.45 και ξεκλειδωσε τον.εαν δεις οτι ειναι συμπεριφερεται οκ,μετα θα τρεξεις stress test.

Προς το παρον πες μου ποια ψυχτρα εχεις?την εργοστασιακη που ειχε μεσα ο επεξεργαστης?για να ξερουμε τι βηματα θα κανουμε μετα.

Αυτο με το ποσο χρησιμοποιούνται οι πυρηνες δεν σε πειραζεικαι εμενα ετσι κανει.επισης το οτι σου εκανε restart και σου γυρνουσε μετα σε 2πυρηνο ειναι και αυτο σημαδι οτι δεν πετυχε το ξεκλειδωμα.

Εαν εχεις msn και θελεις βοηθεια στειλε μου το mail σου σε Pm να σε βοηθησω μεσω Msn μπας και καταφερουμε να τον ξεκλειδωσουμε και εαν οχι τετραπυρηνο ας γινει τριπυρηνος.

Δημοσ.

Ωραια.Δωσε μια το ρευμα του manual στο 1.45 και ξεκλειδωσε τον.εαν δεις οτι ειναι συμπεριφερεται οκ,μετα θα τρεξεις stress test.

Προς το παρον πες μου ποια ψυχτρα εχεις?την εργοστασιακη που ειχε μεσα ο επεξεργαστης?για να ξερουμε τι βηματα θα κανουμε μετα.

Αυτο με το ποσο χρησιμοποιούνται οι πυρηνες δεν σε πειραζεικαι εμενα ετσι κανει.επισης το οτι σου εκανε restart και σου γυρνουσε μετα σε 2πυρηνο ειναι και αυτο σημαδι οτι δεν πετυχε το ξεκλειδωμα.

Εαν εχεις msn και θελεις βοηθεια στειλε μου το mail σου σε Pm να σε βοηθησω μεσω Msn μπας και καταφερουμε να τον ξεκλειδωσουμε και εαν οχι τετραπυρηνο ας γινει τριπυρηνος.

Ναι την εργοστασιακή έχω,όπως ήρθε με το κουτί.

υ.γ. τελικά πήρα την οθόνη.

Ωραία η εικόνα της,αλλά μου φαίνεται τεράστια η 21.5'' :huh:

Είχα συνηθίσει στις 15...

Για να δω πλέον τι είναι στο άκρο της οθόνης,πρέπει να γυρίσω το κεφάλι μου!

Δημοσ.

ενοειται οθονη να παρεις δεν χρειαζεται να παιζεις σε 1920x1080 μπορεις να δοκιμασεις μικροτερες αναλυσεις οταν παιζεις

εγκλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι την εργοστασιακή έχω,όπως ήρθε με το κουτί.

υ.γ. τελικά πήρα την οθόνη.

Ωραία η εικόνα της,αλλά μου φαίνεται τεράστια η 21.5'' :huh:

Είχα συνηθίσει στις 15...

χαχαχ εγω που έχω 32" τι να πω?

Επεξ/σία από jason_rethymno
Δημοσ.

:D

χαχαχ εγω που έχω 32" τι να πω?

Eσύ φαντάζομαι τρέχεις πέρα δώθε ε ; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...