Προς το περιεχόμενο

Euroleague Fantasy Challenge

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτησω, credits ξαναπαιρνουμε στο top 16 ή μονο απ οτι πουλαμε;

Οχι, το μονο που αλλαζει πριν το Τοπ16 ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις και τους 10

Οποτε οτι μαζεψεις μεχρι εκει, καλο ειναι

Kαλυτερα σημερα, 70κατι με 4, μεγαλος Σεραφιν, ακομα μεγαλυτερος Ντανι Γκριν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Chrisxxx: είχα τους ποντους...

Καλη η κινηση με τον Shved πολυ ασταθης ακομα...Οι αλλες αλαγες θα κριθουν αυριο...Τελικα υπηρχε λυση για καιμακογλου -> Green..

30 ο Καουκενας? τρελος παικτης για fantasy

Ειμαι απογοητευμένος σήμερα.. Ημουν αναμεσα σε καουκένας και Sefolosha και πήρα τον 2ο, ενώ αφησα τον Λουκας που έπιασε 15αρι.. Ηθελα Κριστιτς αλλά δεν μου εβγαιναν οι ποντοι.. Ηξερα ότι η ΤΣΣΚΑ δεν θα βάλει να παιξει πολύ τον Λαβρίνοβιτς και σκεφτόμουν Βοροτσενβιτς αλλά προτίμησα να κρατήσω τον Αντριτς της Γαλατα που έπιασε 8... :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καταρα μου να εχουν αυτη που με επεισαν να μην παρω Krstic και πηρα Akindbala..τραυματιας και δεν εχει χρησιμοποιηθει καθολου. :mad: :mad: :mad: :mad:

Αλλη φορα δεν θα ξανακουσω κανενα!

Επεξ/σία από Anubis13

Αν κρατούσα τη συνθεση που ειχα επιλέξει την Τεταρτη στις 6 θα είχα περίπου 170-180 πόντους.. Τώρα πάω για 100-110... μαμω την εμπνευση μου μαμω.. :mad: :mad:

Ενα χαλι αυτη η βδομαδα. Φραν Βασκεζ με εχει κατακρεμασει και δεν μπορω να τον ξεφορτωθω, Pocius μια απτα ιδια, o Acik ομοιως, ο Μπιελιτσα χαλια μαυρα, ο Βορονοφ δεν ηταν καν στην 12δα της ΤΣΣΚΑ... Παλι καλα που με τους υπολοιπους μαζεψα καμια 80ρια ποντους και περιμενουμε και το rkg του Καλαθη.

Καλα μιλαμε και 2 ομαδες μου καταστροφη..Τον ρεγιες αμα κρατουσα θα χα ενα 13...

Akingbala 0 και μειον στα credits :mad:

Peric -3 και μειον στα credits

Hairston 0 και μειον στα credits..

Μεγαλη νιλα το σημερινο..δεν θα ξερω ποιον να ξεφορτωθω την επομενη εβδομαδα :mad:

Update:

Felipe Reyes 18 raking

HAIRSTON, MALIK -1

88 και περιμενω Σαρας-Μαριτς

87.7 και περιμενω τον Νικ

3 παιχτες με rkg πανω απο 20, ολοι οι υπολοιποι απο -2 εως 7...

Τον Φραν Βασκεζ τον ψωνισα με 60 credits και μου εχει μεινει με 36 credits αξια πλεον. Ευτυχως εχω καλυψει την χασουρα ολη με τον Batum

Aρκετα καλα τα παω με την δευτερη ομαδα μου με 410 total score μετα απο 3 αγωνιστικες.

127,9. Αν είχα δει ότι ο Sean May ήταν τραυματίας και δεν θα έπαιζε, θα έπαιρνα κανέναν άλλο ψηλό και μπορεί να είχα και κάτι παραπάνω.

Κατάρα σε Kalin Lucas, Peric και Perovic, με έθαψαν.

Επίσης, πώς γίνεται να αγόρασα τον Antic του Ολυμπιακού 31,79, να έχει κάνει ranking 15 (πολύ καλύτερο από τις άλλες αγωνιστικές) και η αξία του να έχει πέσει στα 27; Πώς δουλεύει αυτό το ρημάδι;

Επίσης, πώς γίνεται να αγόρασα τον Antic του Ολυμπιακού 31,79, να έχει κάνει ranking 15 (πολύ καλύτερο από τις άλλες αγωνιστικές) και η αξία του να έχει πέσει στα 27; Πώς δουλεύει αυτό το ρημάδι;

Γιατι ο παικτης ειναι overrated. Ο Batiste πχ μεχρι στιγμης ηταν 60 και ηθελε ενα τρελο ranking για να κρατησει την τιμη του. Εκτος απο την αναλογια του score πρεπει να εχεις παντα υποψιν σου και τα credits.

Μα ο Peric με ranking -3 ανέβασε την τιμή του αυτή την εβδομάδα!!! Καταλαβαίνω βέβαια αυτό που λες. Για να βγουν τα credits μετράνε οι 2-3 προηγούμενες εμφανίσεις μήπως; Γιατί νόμιζα ότι μετράει μόνο η τελευταία εβδομάδα.

Δεν ξερω πως ακριβως εχει το συστημα αλλα για να σου δωσω ενα παραδειγμα ο Batum ηθελε 8 για να κρατησει την τιμη του και ο παπανικολαου του ολυμπιακου μπορει να ηθελε πολυ περισσοτερο η ο καιμακογλου ηθελε 9 πχ.

Αυτο για την φορμουλα το εψαχνα και εγω δεν το εχω βρει πουθενα μεσα στο fantasy

Και εγω νεοπας ειμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...