Προς το περιεχόμενο

Euroleague Fantasy Challenge

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πφφφφ,

Sorry, you missed this week's deadline for creating teams or changing players. You can do both on Friday, after this week's games have finished.

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει και σήμερα ματς. Βλακεία. Ευχαριστώ πάντως. Καλή επιτυχία στους προπονητές του insomnia.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κανε από Παρασκευή που θα ανοιξουν παλι οι εγγραφες... Από αυτή την αγωνιστική θα ποστάρω μ.ο βαθμολογιας, συνολική βαθμολογια και βαθμολογία καθε αγωνιστικης οπότε θα έχει ενδιαφέρον!

Επίσης τα 3 μέλη που εφτιαξαν ομαδα ας ποσταρουν εδώ το ονομα μελους του Ινσομνια, ονομα ομαδας για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

Σιγουρα εχω το χειροτερο ξεκινημα και στις 2 ομαδες που εχω, εδω και 4 χρονια που παιζω το παιχνιδι

Το μεγαλο μου προβλημα δεν ειναι στα μεγαλα σκορ που εχω 2-3 οπως ολοι, αλλα στα μικρα, οποιος δεν κανει 15-20, κανει -2 ή 0

Eγω εχω μπει μεσα με τον Φραν Βασκεζ. Τον πηρα ακριβο για στανταρακι rkg, εχασε ολη του την αξια και με εχει κρεμασει και με την αποδοση του. Τωρα δεν μπορω να τον ξεφορτοθω κιολας. Οσοι τον πιστευουν χτυπηστε τον γιατι εχει καλη τιμη πλεον.

Eγω εχω μπει μεσα με τον Φραν Βασκεζ. Τον πηρα ακριβο για στανταρακι rkg, εχασε ολη του την αξια και με εχει κρεμασει και με την αποδοση του. Τωρα δεν μπορω να τον ξεφορτοθω κιολας. Οσοι τον πιστευουν χτυπηστε τον γιατι εχει καλη τιμη πλεον.

Και εγω μπηκα μεσα με αυτον αλλα το διορθωσα την προηγουμενη εβδομαδα..Γεινκα οι τιμες ηταν πολυ overrated σε μεγαλους παικτες και αυτο εκανε ζημια..Εμενα με εχει βαλει μεσα ο νικολας...

Ετσι οπως ειναι δομημένο το παιχνίδι αν δεν ξεκινησεις καλά πολύ δυσκολα ανακάμπτεις και το αντίθετο... Εγώ εκανα βλακεία να κυνηγήσω από τη 2η αγωνιστική καλούς παιχτες και αναγκαστικά πλεον δεν μπορώ να κάνω ιδιαιτερες αλλαγες, παρα να ελπιζω να πανε ολοι καλα για 2 συνεχόμενες αγωνιστικές τουλάχιστον..

Μπήκε κ ο Φίλιππος :-D Υπάρχουν 3 μέλη που δεν ξέρουμε ποιοι είναι τους κρατάμε στη λίγκα ή όχι; Αν το δουν ας κάνουν ενα ποστ εδω να ξέρουμε ποιος είναι ποιος αλλιώς δεν έχει ιδιαιτερο νόημα η λιγκα..

Από Παρασκευή βράδυ μπαινουν γραφήματα κλπ :-)

6 ώρες έμειναν για όσους θέλουν να κάνουν αλλαγες.

D Υπάρχουν 3 μέλη που δεν ξέρουμε ποιοι είναι τους κρατάμε στη λίγκα ή όχι; Αν το δουν ας κάνουν ενα ποστ εδω να ξέρουμε ποιος είναι ποιος αλλιώς δεν έχει ιδιαιτερο νόημα η λιγκα..

Από Παρασκευή βράδυ μπαινουν γραφήματα κλπ :-)

6 ώρες έμειναν για όσους θέλουν να κάνουν αλλαγες.

Συμμετέχω με τους dikastes.

Χρηστο ειμαι ο Aim...:)

Λοιπον υπαρχει ενα διλημμα αυτη την στιγμη..Κραταω Ρεγιες η οχι? Την προηγουμενη βδομαδα με κρεμασε αλλα περσι με τους ιδιους αντιπαλους εκανε πλακα το παλικαρι. Απο αυτη την μεταγραφη εξαρτωνται και οι αλλοι 2.

Εγω δεν θα τον κρατουσα γιατι ήρθε και ο Ιμπακα και μαζευτηκαν πολλοί ψηλοι στη Ρεαλ.. Ασε που ο Ρεγιες δεν θα μπορει να παιξει τον Σοφοκλη και θα χρησιμοποιηθει ο Ιμπακα πιο πολυ ωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν θα τον κρατουσα γιατι ήρθε και ο Ιμπακα και μαζευτηκαν πολλοί ψηλοι στη Ρεαλ.. Ασε που ο Ρεγιες δεν θα μπορει να παιξει τον Σοφοκλη και θα χρησιμοποιηθει ο Ιμπακα πιο πολυ ωρα.

Ναι αλλα την θεση 5 θεωρω πως θα την καλυψουν Begic και Ιμπακα σημερα με το Σοφοκλη.

Λοιπον οι σκεψεις μου:

Shved -> Hamilton

Domercant -> Batum

Καιμακογλου -> ??

Reyes -> Krstic / Akingbala

Θεωρω πως o shved ισως δεν παρει τοσο πολυ χρονο για να παιξουν οι Μεχια/Γκορντον

Ο ντομερκαντ παιζει απεναντι στην Μπαρτσελονα

Ο Καιμακογλου επειδη ειναι ο καιμακογλου

Και ο ρεγιες επειδη δεν ξερω τι μου επιφυλασει.

Θεωρω καιμακογλου και νοτμερκαντ οτι πρεπει να φυγουν ΑΛΛΑ αν αλλαξω shved και Reyes τοτε αυτος που θα φυγει θα ειναι ο ντομερκαντ. Μπορω να μην αλλαξω τον shved αν και δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει στην προπονηση με την ΚΚ Zagreb.

Αυτος που δεν μπορει να με βοηθησει ειναι ο καιμακογλου καθως δεν βλεπω τιποτα καλο γυρω στην τιμη του.

Επεξ/σία από Anubis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...