MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Eγω με 5 παιχτες αξιας 203 συγκεντρωσα 47 μεχρι στιγμης. Τα (ελπιζω) δυνατα μου και ακριβα μου χαρτια παιζουν σημερα. Ο Βοροντσεβιτς γιατι δεν αγωνιστηκε καθολου χθες? Και 52 μου στοιχησε και 0 rkg που εδωσε...Το μονο καλο ειναι πως απο την χθεσινη συγκομοιδη ανεβασε αξια το ροστερ μου κατα +10credits (ενω συνηθως στις πρωτες αγωνιστικες χανει αξια λογω υπερτιμησης των περισσοτερων παικτων). Παντως οποιος κλεινει με μεσο ορο ~100 τη βδομαδα ειναι πολυ καλα, και οποιος πανει και 120 ειναι αψογος (μιλαω παντα για την private league). Οποτε 40 απο 4 παικτες δεν ειναι ασχημη συγκομοιδη, το μονο προβλημα ειναι πως ηταν ελαφρως ακριβουτσικοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 οπως το χω καταλαβει το πραγμα, εκτος απο τους ποντους, πρεπει να μετραμε κ τα "λεφτα" της ομαδας μας, η δικη μου (συνολικη) μετα τα χθεσινα π.χ. ειναι στο -5,55, που αν κ αρνητικο πρεπει να ειναι καλο, γιατι οπως εγραψα και πριν, πατωσαν πολλοι παικτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Patrick στο περιπου, με 120 ποντους εισαι καλά γιατι διατηρείς το σκορ σου. Τωρα στην αρχη μη σε ενδιαφέρουν οι ποντοι, κοιτα να δίνεις τους παιχτες σου που εγραψαν μικρό σκορ γιατι ακόμα και την επόμενη αγωνιστικη να πανε καλά παλι θα πέσει η αξία τους αφου εχουν χαμηλο μ.ο. π.χ. Αν ενας παιχτης με 50 έγραψε 0 και πέσει στο 42.5, την επομενη αγωνιστική θα πρέπει να γράψει 22 στο ρανκινγκ για να κρατησει το σκορ του αφου ο μο θα ειναι 11, αρα αν γραψει 10 θα εχει ενα μ.ο. 5 και η αξια του θα πέσει στο 35 κλπ.. Επίσης κοιτας να αγοράσεις παιχτες που επαιξαν καλα και θα ανεβάσουν και παλι την αξια τους ώστε να αυξήσεις την συνολικη αξια των παιχτων σου, ώστε καποια στιγμη απο 7-8η αγωνιστικη και μετα να εχεις παιχτες αξιας κοντα στο 600 και να μπορεις να κινηθεις με βάση τη λογική του να μαζεψεις ποντους. Η φετινη Ευρωλίγκα θα ειναι μεγάλη, θελει υπομονη, Γενικα παντως στο παιχνιδι θελει να εισαι τυχερος στην αρχη για να εχεις ποντους να κινεισαι. Και εγω πατωσα παντως, 35ποντους με 6 παιχτες..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 patrick αναλογως πως παιζεις. Τα -5 credit ετσι κι αλλιως δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, αλλα αν πχ εχεις κρατησει καποια credits στην ακρη τοτε εισαι οκ αν χασεις και παραπανω, μπορεις να "ρεφαρεις" στο μελλον, ακολουθωντας τημ μεθοδο που αναφερει ο Chris. Φυσικα, περα απο το που κινεισαι με credits ειναι σημαντικο το τι θα κανεις και απο θεμα συνολικου rkg. Διοτι αν το παρουμε καθαρα απο θεμα credits, εγω εδωσα 52 credits για τον Βορονσεβιτς της ΤΣΣΚΑ, αυτος δεν αγωνιστηκε καθολου, αρα ουτε εχασε, ουτε πηρε αξια, αλλα στη συνολικη μου βαθμολογια ειναι σαν να επαιξα αυτην την αγωνιστικη με παιχτη λιγοτερο, δηλαδη η ζημια ειναι σημαντικη εν τελει. Θα μποροσα αυτα τα 52 credits να τα σπαταλησω για αλλα 4ρο-5ρια που θα μου δινουν εστω ενα 6-7rkg κι ας εχαναν αξια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε μερικούς παίχτες μου που έπαιξαν χθες γιατί δεν έχουν περαστεί οι πόντοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σε μερικούς παίχτες μου που έπαιξαν χθες γιατί δεν έχουν περαστεί οι πόντοι; Νομιζω αυτο αφορα 1 παιχνιδι μονο και γραψανε οι admins του site οτι παιζει καποιο θεμα και θα το διορωθσουν συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μπα παραπάνω είναι. Ούτε ο Bjelica της Κάχα, ούτε ο Robinson της Πρόκομ μου δίνουν. Είδα 35 από 5 παίχτες και λέω καλή αρχή κάναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μπα παραπάνω είναι. Ούτε ο Bjelica της Κάχα, ούτε ο Robinson της Πρόκομ μου δίνουν. Είδα 35 από 5 παίχτες και λέω καλή αρχή κάναμε Aν εχεις τον Μιλκο Μπιελιτσα κι οχι τον Νεμανια, ειναι λογικο διοτι ο πρωτος δεν αγωνιστηκε αρα δεν πηρε καθολου rkg. Οσον αφορα την Προκομ, αυτο ειναι το παιχνιδι απο το οποιο δεν εχουν περαστει ακομα τα rkg. (Eλαν Σαλον-Προκομ). Oποτε θα παρεις το 10ρακι σου οσονουπω απο τον Ρομπινσον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Φτού, είχα ξεχάσει ότι είναι 2 αυτοί. Αν και πάλι αυτόν ήθελα αλλά... Καταραμένα σοκολατούχα γάλατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 125 και κατι για την πρωτη βδομαδα εγω, με 2 παιχτες με αρνητικο rkg και 1 που δεν ειχε καθολου rkg Εναλλακτικα θα ειχα 137rkg απο 7 παιχτες Ποιος ειναι ο betojohn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 να ρωτησω κατι αλλο: αν αγορασω εναν παικτη που εχει αρνητικη αξια, στο επομενο ματς θα μετρησει ο μεσος ορος και σε μενα, ασχετως αν δεν το "χρεωθηκα" το προηγουμενο παιχνιδι του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Mεγαλο πουλεν ο Τομπσον της Αλμπα. Αντιθετα τραγικος για δευτερη σερι εβδομαδα ο Σμιθ της Καντου. Καλος ο Μαρκοτα,μετριος ο Ουκιτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σπαω το κεφαλι μου με τον Μουσλι. 1η αγωνιστικη τον παιρνω και κανει -6rkg και τον πουλαω κακην κακως και κανει 27rkg. Ε, στα διαλα. Eκανα 43rkg χθες και προχθες απο 4 παιχτες. Τα καλα πουλεν μου παιζουν σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σπαω το κεφαλι μου με τον Μουσλι. 1η αγωνιστικη τον παιρνω και κανει -6rkg και τον πουλαω κακην κακως και κανει 27rkg γιατι τα ιδια δεν εγιναν κ με τον lucic; πεσαμε ολοι πανω του μετα την πολυ καλη εμφανιση της 1ης αγωνιστικης, παρε ενα 2 κ αντε γεια, το μονο συν ηταν που μας εδωσε φραγκακια, ετσι ειναι αυτοι οι πιτσιρικαδες ρε, εξαιρετικα ασταθεις, απειροι, μια θα κανουν παπαδες μια θα εξαφανιζονται, δεν ειναι για πολλα Eκανα 43rkg χθες και προχθες απο 4 παιχτες. Τα καλα πουλεν μου παιζουν σημερα. εγω 65.9 με 6 και +30 φραγκακια, αντε να δουμε κ σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά φραγκακια έδωσε άσχετα αν δεν έδωσε πόντους. Βασικά πρέπει να είναι ηχειροτερη μου χρονια στο φανταζι, εβερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα