AGnostICxv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα.αντιμετοπισα ενα προβληματακι σημερα χωρις να βρω λυση,γι αυτο και γραφω εδω.εχω εγκαταστησει σε εναν υπολογιστη μια εκδοση nlite των xp pro (2011).απο την εκδοση αυτη λειπουν καποια πραγματα οπως τα παιχνιδια που ψαχνω εγω.προσπαθησα να τα εγκαταστησω απο το δισκακι τις εγκαταστασης,αλλα δεν υπαρχει καν στην λιστα 'add Accessorize' κανενα μενου 'games' .
defacer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Προφανώς το nlite τα έβγαλε εντελώς από το image, οπότε είναι λογικό που δεν τα βλέπεις. Αν τα ήθελες γιατί τα έβγαλες;
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εμ, Lite ήθελες. Τώρα γιατί ψάχνεις τα games; Όταν βάζετε τέτοιες πειραγμένες εκδόσεις να προσέχεται τι έχει αφαιρεθεί και τι έχει μείνει, αν και είμαι εναντίων τέτοιων διανομών (Lite, mini, black, white κτλ). Όταν θα χρειαστείς κάτι δεν θα το βρίσκεις.
AGnostICxv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δηλαδη τωρα δεν μπορω να τα επαναφερω;η εκδοση ηταν ετσι καθε αυτου,δεν την πειραξα.
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αυτό λέω. Ότι πήρες μια διανομή που δημιουργήθηκε με το nlite και προφανώς έχουν κουρέψει (χε,χε είναι της μόδας η έκφραση) πολλά πράγματα. Αν δεν τα βρίσκεις δεν υπάρχουν, τόσο απλά. Γι΄ αυτό είπα ότι είμαι αντίθετος σε τέτοιες διανομές.
HamerZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Στα στέλνουμε με ένα email τα winmine.exe κτλ, ή πας σε ένα άλλο υπολογιστή και τα παίρνεις από τον φάκελο WINDOWS\system32, είτε κάνεις μια εγκατάσταση σε vmware είτε σε Microsoft Virtual PC 2007 και τα παίρνεις από εκεί
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ή απλά βρες μια σελίδα που τα έχει όλα τα κλασσικά (και πολλά περισσότερα) σε flash π.χ. http://wallofgame.com/free-online-games/arcade/452/Lightforce_s_Mine_Sweeper.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.