ntinos_21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας,εχω αυτο το λαπτοπ Hp Pavilion Dv9000 και λογικα εχει καει η καρτα γραφικων που ειναι ενσωματωμενη με το μοβο.Οποτε θελω αλλαγη μοβο. Ποσο μπορω να το πουλισω χαλασμενο ετσι οπως ειναι ? Καινουργια mobo βρισκει κανεις αμα ψαχτει με 80 ευρω το λαπτοπ ειναι 3-4 χρονον με ελαχιστη χρηση(κοριτσι) ελαφρια δηλαδη Link
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και που το ξερεις οτι σου καηκε η καρτα γραφικων? Πιθανο να εχεις φαει το γνωστο black screen. Οχι οτι δεν ειναι και χοντρη βλαβη αυτη. Να το πουλησεις ετσι.... χλωμο το βλεπω, μονο για ανταλλακτικα, αν και ομωε ποτε δε ξερεις.
thanos75x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα Και της αδερφης μου ειχε καει το κλασικο προβλημα με την nvidia που δεν πατανε καλα τα ποδαρακια και πρεπει να ξανακολληθει απο την αρχη. Εδω στν ελλαδα ζητανε 180ε και δινουν 3 μηνες εγγυηση. Ηταν το μοντελο dv9312ae και το εδωσα εδω στο ινσομνια 170ε αν θυμαμαι καλα μονο για ανταλλακτικα.
ntinos_21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και εγω κοιταω να δω αμα ειναι να το δωσω ετσι.ωστε να παρω κανα 13'' καινουργιο.Ευχαριστω
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Με Fn+F4 αν πατας επαναλαμβανομενα την ωρα που κανεις boot........ δε ξεκιναει?
ntinos_21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οχι,κανει ενα μικρο ηχο αλλα η οθονη παραμενει μαυρη.ουτε βιος ουτε τιποτα.
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αν εχεις ψαχτει καθολου στο νετ, υπαρχει τροπος να το ανοιξεις και εγω τι εκανα και το εσωσα το θεμα? Επιπλεον ψυξη στο chipset.
kostasgak Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 καλησπέρα έχω έναν HP Pavilion dv9000 4 χρόνια τώρα..και έχω το εξής πρόβλημα.. ο Υπολογιστής μου ανοίγει, μου βγάζει black screen αλλά όταν το συνδέω με την τηλεόραση μεσω HDMI, ανοίγει κανονικά, στην πλευρά της τηλεόρασης, η οθόνη του laptop συνεχίζει να είναι μαύρη.. πατάω Fn- F4, επειδή μου το έκανε τον τελευταίο καιρό και μόλις το πατούσα με έβαζε σε κλειδωμένη λειτουργία, πατούσα και άνοιγε...Τίποτα....δοκίμασα απο το κέντρο φορητότητας επειδή κάποια στιγμή το είχα συνδέσει και με έναν projector....Τίποτα... ΤΙ έχει γίνει μπορει να μου πεί κάποιος γιατί χρειάζομαι τον Η/Υ στην δουλειά μου..αν είχε καεί η κάρτα γραφικών λογικά ΔΕΝ θα έδινε πουθενά εικόνα, λογικά πάντα... έχει γίνει λάθος σε κάποια ρύθμιση ή έχει πρόβλημα στο hardware και πρέπει να αλλάξω κάτ;...HELP!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα