KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 EΔΕ = ΚΑΛΥΨΗ μην μπλεκετε με μπατσοσκυλα,εκτος και αν εχετε την ψυχραιμια και την ετοιμοτητα να αντιδρασετε με πονηρια σε καθε περιπτωση ωστε να μην βγειτε εσεις οι χαμενοι.
apd453 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 EΔΕ = ΚΑΛΥΨΗ μην μπλεκετε με μπατσοσκυλα,εκτος και αν εχετε την ψυχραιμια και την ετοιμοτητα να αντιδρασετε με πονηρια σε καθε περιπτωση ωστε να μην βγειτε εσεις οι χαμενοι. Χούντα έχουμε?
VonLoutsos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή θα σκάσεις 100 ευρά μινιμουμ για να καταθέσεις την μήνυση ( γιατί από δικηγόρο πάει παραπάνω ) θα πληρώσεις και ένα 500άρικο την παράσταση στη δίκη, γιατί σε εξύβρισαν ( τουτέστιν σε είπαν μ@λ@κ@ ?! ). Στο τέλος θα σου ζητήσουν συγνώμη μέσα στην αίθουσα, θα αναγκαστείς να την δεχτείς ( γιατί αν δεν, παίζει να τους αθωώσει ο δικαστής ) και 20 μέτρα από τα δικαστήρια θα σε ξαναπούνε και θα έχεις χάσει και 500 έουρος...και εκεί να σε δώ αν θα ξανακάνεις μήνυση...
beatshooter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ηθικη αποζημιωση ζητας?Η οικονομικη και η ψυχικη θα ειναι μεγαλη ζημια.Ο απο πανω ειπε το ενα σκελος,το οτι θα σε βαλουν στο ματι και μπορει να σε "τρελανουν"(εχουν αυτοι τροπους απειρους...) το σκεφτεσαι? Ου μπλεξεις αδερφε....
kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 το 500ε για παρασταση ειναι υπερβολη για ενα πταισματοδικειο/ειρηνοδικειο τι ειναι...150-250 θα ταν πιο λογικα. να τον τρεξει ζηταει μπας και βρει εστω και στα χαρτια το δικιο του...Να ξερει την επομενη φορα οτι δεν θα κανει οτι γουσταρει επειδη εχει αστυνομικη ταυτοτητα. απειρους τροπους?δωσε ινφο
Andreas2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 12 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 12 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ τι να πω με κάτι καταστάσεις με καθηγητές;Μπορώ να κάνω και εγώ μύνηση;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Βασικά ο διοικητής ήταν στο γραφείο του και βγαίνει στο ξεκάρφωτο και λέει να πάω στο κρατητήριο γιατί φωνάζω... Τότε τον πιάνει ο πατέρας του "αντίδικου" από το μπράτσο φιλικά και του λέει "μην νευριάζετε κύριε διοικητά,έτσι κάνουν όλα τα ανάπηρα για να πάρουν λεφτά". Επειδή εγώ κουτσαίνω ελαφρά από το ένα πόδι με έβγαλε ανάπηρο,δηλαδή βγαίνω έξω και τσακώνομαι για να παίρνω λεφτά.Αυτό είναι αρκετά προσβλητικό. Επίσης αυτό που έκανε ο διοικητής ποινικό αδίκημα νομίζω... Ούτε καν ενημέρωση είχε για το τι έγινε,εκτός και αν είχε ενημερωθεί από την οικογένια με κανα τηλ... Σε μια μικρή πόλη δεν είναι και δύσκολο να μάθεις τι είναι κάθε οικογένεια...
warlock9_0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 όλα αυτά τα θέλω να κάνω μήνυση γιατί με βρίσανε και με κοροϊδέψανε ένα πράγμα μου φέρνουνε στο μυαλό ΑΛΕΞΗ, ΕΣΥ??
NewProject Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 όλα αυτά τα θέλω να κάνω μήνυση γιατί με βρίσανε και με κοροϊδέψανε ένα πράγμα μου φέρνουνε στο μυαλό , το οποιο κανει κυκλους φιξντ
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 όλα αυτά τα θέλω να κάνω μήνυση γιατί με βρίσανε και με κοροϊδέψανε ένα πράγμα μου φέρνουνε στο μυαλό ΑΛΕΞΗ, ΕΣΥ?? Εγώ νόμιζα ότι θα με πείτε Νταλάρα...
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 δε μας χεζεις ρε... να προτεινω να κανεις καφριλες? χεσε πανω στο αμαξι του διοικητη κλπ
SlackulatoR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ο πατέρας ενός που τσακώθηκα ήταν αστυνομικός επί χούντας.Επίσης η κόρη του έκανε βίζιτες και είχε γκόμενο τον διοικητή για κάποιο διάστημα... Ο διοικητής επί μία εβδομάδα μου έστελνε ανθρώπους να μου πουν ότι θα με τρελάνει στις αγωγές και να πουλήσω ότι κτήμα έχω γιατί θα μου τα πάρει όλα!!!Κλασσικός χέστης μπάτσος... Ωραίο σενάριο, δεν αφήνεις τις μηνύσεις να γυρίσεις μία ελληνική cult ταινία να βγάλεις κανά φράγκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.