Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου Pc

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως και δεν χωραει καμια ψυχτρα με τις corsair γιατι εχουν high profile heatsink ενω οι Kingston εχουν χαμηλες ψυχτρες.

ας πουμε σε εμενα με την hyper 212+ που ειναι στις ιδιες διαστασεις που ειναι ας πουμε και μια corsair A70 η A50,δεν θα χωρουσε για ελαχιστο η μνημη στο slot εαν ειχα τις corsair.

Λοιπόν αποφάσισα να αφήσω το τροφοδοτικό το Thermaltake σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας.

Θάνο αυτό που λες να μην χωρέσουν οι ram λόγω της high profile heatsink τους εννοέις να μην χωράνε με την stock ψυκτρα του επεξεργαστή ή αργότερα αν βάλω κάποια άλλη ?

Δημοσ.

Με την στοκ θα χωρεσουν.δεν υπαρχει περιπτωση.για αργοτερα λεω.και παλι δεν ειναι σιγουρο αλλα μπορει και να τυχει.

Κοιτα ας πουμε σε εμενα πως ειναι dsc00950a.jpg

Δημοσ.

Με την στοκ θα χωρεσουν.δεν υπαρχει περιπτωση.για αργοτερα λεω.και παλι δεν ειναι σιγουρο αλλα μπορει και να τυχει.

Κοιτα ας πουμε σε εμενα πως ειναι

Χαχαχαχαχαχα καλά δεν παίζεσαι, παίζεις με τα χιλιοστά !

Λοιπόν επειδή βαριέμαι να ξαναστείλω Mail για αλλαγές θα αφήσω και τις μνήμες και οτι γίνει.

Ο 955 με την stock ψυκτρα μπορεί να ανέβει καθόλου ή όχι ? Αν ναι μέχρι πόσο μπορεί να πάει με stock και πόσο μπορεί να πάει με αλλαγμένη ψυκτρα ?

Δημοσ.

Εξαρταται τον επεξεργαστη οπως ξερεις.με την στοκ εαν δεν χρειαστεί να ανεβασεις ρευματα και ειναι ας πουμε κοντα στο 1.36 τοτε λογικα τα 3.6-3.7 τα εχεις.

με καποια αλλη....εγω ειμαι και στα 4.2 σταθερος με 1.42 και στα 4.4 με 1.51.εξαρταται οπως ειπαμε.

Δημοσ.

οοοπππςςςςς !! Σορυ πριν απάντησα από του αδερφού μου το pc.

Λοιπόν Θάνο σε ευχαριστώ φίλος για την υπομονή σου (σε ζάλισα)και τις συμβουλές σου.

Καλό βράδυ και όταν έρθει η ώρα για το overclocking εδώ θα μαστε δεν χανόμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...