disqualified Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω μαλλον θα κανω μια δοκιμη με χρονομετρο ομως το ιδιο αρχειο 3gb και με usb 2 αλλα και με usb 3 και θα ενημερωσω παντα βαση χρονομετρου διαφορες.οσον αφορα τα b με τα Β απο κεκτημενγ ταχυτητα ,παντα εχει να κανει mb/sec.ετσι οπως μου τα λες για να δω πχ τα 300mb/sec θα πρεπει να εχω 2 ssd φανταζομαι μιας και ο ενας θα στελνει-θα περναει απο τον διαυλο και θα καταληγει στον αλλο γιατι αν ο ενας σκληρος ειναι hdd δεν θα εχει διαφοροποιηση οταν κανεις αλλαγες και προς τις 2 κατευθυνσεις.σωστα? Μαλλον εννοεις παντα εχει να κανει ΜΒ/s. b ειναι το bit. Τα 300mb/sec ειναι 37.5 ΜΒ/s Εσυ αναφερεις οτι εγραφες με 2πλασια ταχυτητα ενω στο πανω post σου θεωρεις μεγαλη την 300Mb/s.
disqualified Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τα mbps όμως γράφονται mbps και όχι mb/sec Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος κανονας γι αυτο. Εχει επικρατησει πιστευω προς αποφυγη παρεξηγησεων. Αλλα αλλο ειναι το θεμα μας
knestor023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 λοιπον μαλλον εχετε δικιο με χρονομετρο και οτι αποκλιση διαφορας μπορει να εχει αυτο τα αποτελεσματα εχουν ως εξης 3.575.750.511 byte usb 2 σε 1.42.99 usb 3 σε 51.34 μιλαμε δηλαδη οτι το κερδος μεσω του διαυλου ειναι απλα διπλασια ταχυτητα.οποτε μαλλον κατι θα θυμαμαι εγω λαθος η μου κολλησε το μυνημα των windows.ναι αναφερομαι σε μεγα byte και οχι σε mbbs
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οσον αφορα τον ssd μπερδευτηκα αλλα δεν εχει συγκεκριμενο οριο ταχυτητας απλα παντα θεωρητικα διαβαζει 80-100 φορες γρηγοροτερα απο ενα HDD. Και ψήνει και καφέ. Τούρκικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.