Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με ταχυτητα μεταφορας δεδομενων

knestor023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω μαλλον θα κανω μια δοκιμη με χρονομετρο ομως το ιδιο αρχειο 3gb και με usb 2 αλλα και με usb 3 και θα ενημερωσω παντα βαση χρονομετρου διαφορες.οσον αφορα τα b με τα Β απο κεκτημενγ ταχυτητα ,παντα εχει να κανει mb/sec.ετσι οπως μου τα λες για να δω πχ τα 300mb/sec θα πρεπει να εχω 2 ssd φανταζομαι μιας και ο ενας θα στελνει-θα περναει απο τον διαυλο και θα καταληγει στον αλλο γιατι αν ο ενας σκληρος ειναι hdd δεν θα εχει διαφοροποιηση οταν κανεις αλλαγες και προς τις 2 κατευθυνσεις.σωστα?

Μαλλον εννοεις παντα εχει να κανει ΜΒ/s. b ειναι το bit. Τα 300mb/sec ειναι 37.5 ΜΒ/s Εσυ αναφερεις οτι εγραφες με 2πλασια ταχυτητα ενω στο πανω post σου θεωρεις μεγαλη την 300Mb/s.

Δημοσ.

Τα mbps όμως γράφονται mbps και όχι mb/sec

Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος κανονας γι αυτο. Εχει επικρατησει πιστευω προς αποφυγη παρεξηγησεων. Αλλα αλλο ειναι το θεμα μας

Δημοσ.

λοιπον μαλλον εχετε δικιο με χρονομετρο και οτι αποκλιση διαφορας μπορει να εχει αυτο τα αποτελεσματα εχουν ως εξης 3.575.750.511 byte

usb 2 σε 1.42.99

usb 3 σε 51.34 μιλαμε δηλαδη οτι το κερδος μεσω του διαυλου ειναι απλα διπλασια ταχυτητα.οποτε μαλλον κατι θα θυμαμαι εγω λαθος η μου κολλησε το μυνημα των windows.ναι αναφερομαι σε μεγα byte και οχι σε mbbs

Δημοσ.

οσον αφορα τον ssd μπερδευτηκα αλλα δεν εχει συγκεκριμενο οριο ταχυτητας απλα παντα θεωρητικα διαβαζει 80-100 φορες γρηγοροτερα απο ενα HDD.

Και ψήνει και καφέ.

Τούρκικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...