Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Επειδή έχει πάθει το pc μου και κλείνει μόνο του και επειδή θα το ανοίξω να δω αν φταίει το τροφοδοτικό ή τα ανεμιστηράκια, λέω να κάνω και μια γενική καθαριότητα. Συνήθως παίρνω μια χαρτοπετσέτα και προσπαθώ να διώξω τη σκόνη και τις τρίχες του γάτου μου! Έχετε υπ'όψιν τίποτα πιο αποτελεσματικό; Αν δεν ήταν υπολογιστής, θα βαζα swiffer αλλά τότε είναι που θα πάθει το pc μου ολωσδιόλου! Λοιπόν, ιδέες;
nikosvrouch Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγω το φυσαω με το σεσουαρ. Για να κλείνει μόνο του, το πιθανότερο είναι να ανεβάζει θερμοκρασίες. Τσεκαρε μήπως έχεις ξεκουμπωσει την ψυχτρα του επεξεργαστή.
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγω το φυσαω με το σεσουαρ. Κοίτα, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όλη η σκόνη πέφτει πάνω σου, τριγυρνάει στον αέρα, την αναπνέεις κτλ. Αν και νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα
nikosvrouch Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όλη η σκόνη πέφτει πάνω σου, τριγυρνάει στον αέρα, την αναπνέεις κτλ. Αν και νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα Όχι... Δε σου κάνω πλάκα. Δεν το κάνω μέσα στο σπίτι. Έξω στο μπαλκόνι τον καθαρίζω.
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Όχι... Δε σου κάνω πλάκα. Δεν το κάνω μέσα στο σπίτι. Έξω στο μπαλκόνι τον καθαρίζω. Σωστός! Λες να το δοκιμάσω; Είναι και δυνατό το πιστολάκι μου, θα το βάλω στο κρύο για ευνότητους λόγους. Μόνο μην τύχει και πετάξει καμιά γειτόνισσα νερά έτσι για σπάσιμο (γιατί είναι ακάλυπτο το μπαλκόνι μου)...
BalthazarX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλου κακου..Στο ενα χερι το σεσουαρ..στο αλλο την ομπρελα.. Παντως εχει δικιο, την καλυτερη δουλεια θα κανεις ετσι..Επισης βγαλε την καρτα γραφικων γιατι εκει και αν θα εχουν μαζευτει σκονη και τριχες,και θα μπορεις πιο ευκολα να καθαρισεις το υπολοιπο εσωτερικο.Μετα την ξαναβαζεις...
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλου κακου..Στο ενα χερι το σεσουαρ..στο αλλο την ομπρελα.. Παντως εχει δικιο, την καλυτερη δουλεια θα κανεις ετσι..Επισης βγαλε την καρτα γραφικων γιατι εκει και αν θα εχουν μαζευτει σκονη και τριχες,και θα μπορεις πιο ευκολα να καθαρισεις το υπολοιπο εσωτερικο.Μετα την ξαναβαζεις... Επειδή όπως είπα έχω θέμα με έξαφνα shut downs, όλα τα θα τα βγάλω για να αποκλείσω το ενδεχόμενο κάτι να μην πατάει καλά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ωραία ιδέα!
VasPolys Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εχεις κοιταξει καθολου θερμοκρασιες?Μηπως θελει καινουρια παστα στον επεξεργαστη?Επισης για καθαρισμα μπορεις να παρεις 2 φιαλες απο πλαισιο για τετοια δουλεια.Υπαρχει και η λυση του βουλκανιζατερ αλλα να μπλοκαρεις τους ανεμηστηρες γιατι θα τους χαλασεις!!!
nemesiskp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Η λυση σου ειναι ο συνδυασμος ενος τετοιου και ενος τετοιου.Με το πινελακι "σπας" την σκονη στα σημεια που εχει κολλησει για τα καλα και μετα φυσας με το σεσουαρ.Καλο ειναι να βγαλεις τα υποσυστηματα(καρτες γραφικων κτλ) για καλυτερο αποτελεσμα.Επισης το σεσουαρ καλο θα ητανε να βγαζει κρυο αερα.Τελος,οπως ειπανε και τα παιδια παραπανω,ολα αυτα εκτος σπιτιου.
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εχεις κοιταξει καθολου θερμοκρασιες?Μηπως θελει καινουρια παστα στον επεξεργαστη?Επισης για καθαρισμα μπορεις να παρεις 2 φιαλες απο πλαισιο για τετοια δουλεια.Υπαρχει και η λυση του βουλκανιζατερ αλλα να μπλοκαρεις τους ανεμηστηρες γιατι θα τους χαλασεις!!! Βουλκανιζατερ που να βρω; Δεν νομίζω να 'ναι overheating. Αλλά φυσικά είναι απ'τα πρώτα που θα ελέγξω. Άλλαξα και το cord του τροφοδοτικού, πάλι τα ίδια. Και δεν υπάρχει κάτι που να κάνω συγκεκριμένο και να το παθαίνει, ούτε φυσικά κάποιο error message. Μπορεί να κλείσει σε 3 λεπτά ή σε 3 τέταρτα. Ανάλογα τα κέφια! Η λυση σου ειναι ο συνδυασμος ενος τετοιου και ενος τετοιου.Με το πινελακι "σπας" την σκονη στα σημεια που εχει κολλησει για τα καλα και μετα φυσας με το σεσουαρ.Καλο ειναι να βγαλεις τα υποσυστηματα(καρτες γραφικων κτλ) για καλυτερο αποτελεσμα.Επισης το σεσουαρ καλο θα ητανε να βγαζει κρυο αερα.Τελος,οπως ειπανε και τα παιδια παραπανω,ολα αυτα εκτος σπιτιου. Είναι ό,τι πρέπει να 'σαι γυναίκα και να ασχολείσαι με υπολογιστές! Έχω τόσα πινέλα για ρουζ που δε χρησιμοποιώ πια και φυσικά ημιεπαγγελματικό σεσουάρ που εννοείται ότι έχει και λειτουργία αέρα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος!
nemesiskp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Είναι ό,τι πρέπει να 'σαι γυναίκα και να ασχολείσαι με υπολογιστές! Έχω τόσα πινέλα για ρουζ που δε χρησιμοποιώ πια και φυσικά ημιεπαγγελματικό σεσουάρ που εννοείται ότι έχει και λειτουργία αέρα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος! Και εγω γιατι τρεχω και δανειζομαι απο φιλες,ξαδερφες και τα συναφη; Χμμμ,το ψηνεις να τα φτιαξουμε;
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Πάρε ένα blower να κάνεις την δουλειά σου και δεν θα το μετανιώσεις. Βρίσκεις και με κάτω από 20€ http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120080271 Αν και μην περιμένεις να σου κάνει θαύματα, μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα. Εκτός αν έχει τόση τρίχα μέσα που δεν γυρνάει καν το ανεμιστιρακι της CPU. Το pc πάντως θα στο κάνει λαμπικο
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Πάρε ένα blower να κάνεις την δουλειά σου και δεν θα το μετανιώσεις. Βρίσκεις και με κάτω από 20€ http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=120080271 Αν και μην περιμένεις να σου κάνει θαύματα, μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα. Εκτός αν έχει τόση τρίχα μέσα που δεν γυρνάει καν το ανεμιστιρακι της CPU. Το pc πάντως θα στο κάνει λαμπικο Μα δεν κατάλαβες, το ότι θα τον καθαρίσω είναι άσχετο με το πρόβλημα. Δηλαδή δεν τον καθαρίζω ώστε να λύσω το πρόβλημα. Το κάνω ούτως ή άλλως μια στο τόσο. Αλλά επειδή ο φίλτατος γατογιός την έχει βρει και κάθεται πάνω στο tower, έχει και βιολογικό του υλικό μέσα σίγουρα! Και εγω γιατι τρεχω και δανειζομαι απο φιλες,ξαδερφες και τα συναφη; Χμμμ,το ψηνεις να τα φτιαξουμε; Μου ζητάς να τα φτιάξουμε για να μη δανείζεσαι πινελάκια από φίλες και ξαδέρφες ΚΑΙ τα συναφή; ... Πες την αλήθεια... Μη ντρέπεσαι!
nemesiskp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μου ζητάς να τα φτιάξουμε για να μη δανείζεσαι πινελάκια από φίλες και ξαδέρφες ΚΑΙ τα συναφή; ... Πες την αλήθεια... Μη ντρέπεσαι! Ενταξει θα το πω. Πινελο εχω,σεσουαρ θελω.
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχαχα παντως αν θες να φτιαξεις κατι μαζι μου προσφερω τον υπολογιστη μου. Και εγω πεσκεσι θα σου δωσω το παλιο μου σεσουαρ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.