Προς το περιεχόμενο

βιντεο σε dvd

eleni_93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To αντιγράφεις στο δισκάκι σου με το format που παίζει το dvd σου. Aν παίζει avi το μετατρέπεις σε avi αυτό που θέλεις και το βλέπεις... κ.ο.κ.

Μπορείς να κατεβάζεις τα videakia σου με το vdownloader και να το μετατρέπεις στο format που θέλεις και παίζει το dvd σου

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα ρωτήσω πως γίνεται βίντεο που κατεβάζω απο youtube ή άλλα site να παίξουνε στο dvd μου

Τα ρίχνεις όλα τα βιντεάκια σε αυτό το πρόγραμμα DVD Flick και γίνονται κανονικό dvd που παίζει παντού, φρόντισε όμως να βάλεις πολλά βιντεάκια γιατί κρίμα το δισκάκι,η διάρκεια κάτω δεξιά δηλαδή να φτάσει τουλάχιστον 2,5ώρες αν μιλάμε για ποιοτικό υλικό αλλιώς μπορείς και παραπάνω.

Δημοσ.

Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ConvertX2DVD. Αυτό είναι καλύτερο/χειρότερο/τα ίδια?

Βέβαια αυτό είναι free :)

Δημοσ.

Θέμα γούστου θα έλεγα,τώρα για θέμα ποιότητας δεν μπορώ να πω τίποτα εγώ δεν πρόκειται να καταλάβω διαφορά(τώρα αν υπάρχει κάποιος να μας πει...,το convertX έχει ποιο πολλές επιλογές για μενού αλλά ποτέ δεν τα χρειάστηκα/δούλεψα εγώ οπότε το dvdflick μια χαρά μου κάθετε και είσαι και νόμιμος.(καλά ρε μην γελάτε,λέμε τώρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...