Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αντιμετωπιζω το εξις προβλημα: ανοιγω τον η/υ κ εκει που καθομαι μια χαρα κλεινει μονο του (σαν να υπαρχει διακοπη ρευματος, οχι επανεκινηση) κ με το που κλεινει ξανα ανοιγει μονο του. το θεμα ειναι οτι το κανει συνεχεια ανοιγει κλεινει μονο του, αλλωτε φορτωνει τα windows αλλωτε οχι.Σε τεχνικο που το πηγα δε μπορουσε να βρει προβλημα. με ειπε μαλλον απο τα windows ειναι εκανε φορματ αλλα τπτ. καμια ιδεα????

Δημοσ.

προβλημα με τροφοδοτικο θα εχεις δεν αντεχει .

Μηπως οταν το ανοιξης στο πσ μετα απο 20 λεπτα πουχου σβηνει μετα ξαναανοιγη μετα απο ποσα λεφτα σβησει μειωνεται αυτος ο χρονος (δεν εχει σχεσει αλλα και εγω το προβλημα ειχα παλια )

Δημοσ.

To πήγες σε τεχνικό και σου είπε αυτά που διαβάζω;;;

ποιο είναι το pc σου;

Θερμοκρασίες έχεις κοιτάξει;

Το φορμάτ το έκανες και δε σου έκλεισε;

Δημοσ.

Σε pc με ακριβως τα ιδια συμπτωματα κατα την αυτοψια βρηκα εναν ελαφρα φουσκωμενο πυκνωτη μεσα στο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

λοιπον το pc μπορει να ανοιξει και να κρατησει απεριοριστα πχ για κανα μηνα δουλευε κανονικα, και τωρα δεν προλαβενει να φορτωσει τα windows. οντως ο χρονος που μενει ανοιχτος μειωνεται καθε φορα αλλα και παλι μπορει αυριο να τον ανοιξω και να δουλευει κανονικα ολη μερα και μεθαυριο να μην ανοιγει με τιποτα. το pc ειναι λιγο παλιο windows xρ prof pentium 4 στα 2,66, 1γιγα ram, 80αρι σκληρο, nvidio gforce4 καρτα γραφικων.θερμοκρασιες δεν εχω κοιταξει ποτε. φορματ μπορει να προλαβεις να κανεις μπορει κ να μην προλαβεις. επίσης αλλαξα πολυμπριζο και καλωδιο τροφοδοσιας αλλα γιοκ.

Δημοσ.

Το να αλλαξεις τροφοδοτικο μοιαζει μονοδρομος, μην το αφησεις γιατι βλεπω να χρειαζεσαι μετα και καινουργια μητρικη.

Δημοσ.

ειναι ευκολο να το αλλαξω μονος μου? μη τρεχω παλι σε τεχνικους κ δουλεια δε κανω!

Εγω πάντως δε θα το πήγαινα. Είναι 2 λεπτά δουλειά και σου παίρνουν 20-30€ μόνο για τα εργατικά.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου κάνει περισσότερο για υπερθερμανση. Το ίδιο μου έκανε ένας υπολογιστής μου και ανακάλυψα ότι είχε φύγει απο τη θέση της η ψυχτρα του CPU. Την κουμπωσα και όλα ΟΚ. Αλλα δεν αποκλείεται να φταίει το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Karmen δεν μπορω να μαι απολυτος αλλα κατα 99% φταιει το τροφοδοτικο του.Τα τροφοδοτικά χάνουν για κάθε χρόνο λειτουργίας τους περίπου το 20% της ισχύος τους.Μπορει να σου ακουγεται υπερβολικο αυτο που λεω αλλα ειναι αληθεια κι εχει να κανει με τη γηρανση των πυκνωτων.

Ενδεικτικα ριξε μια ματια και στην τεταρτη υποσημειωση στο τελος αυτης της σελιδας

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

To τροφοδοτικο του πρεπει ναναι τουλαχιστον πενταετιας, αφου λεει το συστημα του ειναι [email protected] GHZ και ειναι λογικο να του κανει "νερα".

Δημοσ.

Και αν το αλλάξει και συνεχίζει;

Και αν τρώει restart λόγω θερμοκρασίας;

Και αν τρώει restart λόγω μητρικής;

Και αν...

Δε ξέρω αλλά δε θα έλεγα σε άτομο άλλαξε τροφοδοτικό χωρίς να έχω αποκλείσει ΟΛΑ τα άλλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...