kostisstam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά, Λοιπόν έχω πρόβλημα με το να δημιουργήσω ένα Bootable CD των Windows Xp Pro. Το έχω γράψει πάνω από 10 φορές και τζίφος. Παρακαλώ τα φώτα σας.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 να φανταστω εχεις το iso το οποιο ειναι απο καποιον θειο σωστα?
VasKag Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 πλεον τα περισσοτερα iso απο τον θειο ειναι bootable. πιο πολυ θα ταλαιπωρηθεις να το φτιαξεις παρα να "παρεις" ενα καινουριο
kostisstam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μόνο με αυτό το CD μου γίνονται αυτά, όλα τα άλλα Windows που έχω γράψει δουλεύουν μια χαρά.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ε τοτε εχει προβλημα το iso...δοκιμασε καποιο αλλο και ξαναγραψτο σε cd σε x4 ταχυτητα..και δοκιμασε να κανεις boot
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 CD=νεκρή τεχνολογία Win to flash το κάνεις bootable usb και είναι και πολύ ποιο γρήγορα(και στην εγκατάσταση).
Bspus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Βρες και κατεβασε το δωρεαν nlite Μετα παρε ολα τα περιεχομενα του cd σε ενα φακελο και μεσα απο το nlite φτιαξε το cd ξανα.
nikomas50 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει και άλλη λύση πιο γρήγορη από τη στιγμή που έχεις άλλα bootable CD της ίδιας έκδοσης των Windows. Εγκατάστησε το UltraISO (Σήμερα κυκλοφόρησε καινούργια έκδοση του προγράμματος). Τοποθέτησε στο Drive το Bootable CD που έχεις και λειτουργεί κανονικά. Από το μενού του UltraISO επίλεξε: Εκκινήσιμο-Εξαγωγή αρχείου Boot από CD/DVD και αποθήκευσέ το (XP.bif). Βγάλε το Bootable CD από το Drive. Κάνε επανεκκίνηση του UltraISO και από το μενού Εκκινήσιμο-Άνοιγμα αρχείου Boot, επίλεξε το αρχείο που αποθήκευσες (XP.bif) Βάλε στο Drive ένα από τα όχι Bootable CD που έφτιαξες και αντίγραψε όλα τα αρχεία και τους φακέλους που περιέχει από το κάτω δεξί στο πάνω δεξί τμήμα του UltraISO. Πάτησε F8 για να δημιουργήσεις το νέο αρχείο iso και όταν τελειώσει βάλε στο Drive ένα κενό CD και πάτα F7 για να το γράψεις (σε όσο γίνεται χαμηλή ταχύτητα).
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Nikomas πως αυτό είναι ποιο γρήγορο; Πάλι πρέπει να αντιγράψει ολόκληρο CD στων δίσκο και μετά ξανά σε CD.
kostisstam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αλλο Bootable CD των XP δεν εχω. :cry:
nikomas50 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Nikomas πως αυτό είναι ποιο γρήγορο; Πάλι πρέπει να αντιγράψει ολόκληρο CD στων δίσκο και μετά ξανά σε CD. Δε χρειάζεται να αντιγράψει το CD στο δίσκο, απλά να σύρει επιλεγμένα τα αρχεία του CD στο UltraISO για να φτιάξει καινούργια εικόνα iso με δυνατότητα εκκίνησης. Μόνο με αυτό το CD μου γίνονται αυτά, όλα τα άλλα Windows που έχω γράψει δουλεύουν μια χαρά. Αλλο Bootable CD των XP δεν εχω. :cry: Αυτά τα δύο πώς συμβιβάζονται;
nikomas50 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τα Windows Xp Pro που δεν είναι bootable είναι Ελληνικά ή Αγγλικά;
kostisstam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ελληνικά. Και πάλι Νίκο δουλειά δεν έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.