ultralisk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αγόρασα έναν OCZ Vertex 3 120 GB, και τον σύνδεσα πάνω στην μητρική με controller για να είναι SATA 3 η σύνδεση...πέρασα τα Windows όλα ωραία και καλά, είδε τον controller το PC και ξεκίνησε...μετά πήγα να συνδέσω των παλιό φορμαρισμένο σκληρό πάνω στην μητρική και από εκείνη την στιγμή το PC προσπαθούσε να κάνει boot μέσω του παλιού και δεν ξεκινούσαν τα Windows...μέσω BIOS δεν μπορώ να δω τον SSDD αφού είναι συνδεδεμένος με controller και έτσι δεν μπορώ να τον επιλέξω ώστε να τον διαβάζει το PC πρώτο...το γαμάτο την υπόθεσης είναι ότι αν ξήλωνα τον παλιό σκληρό, πάλι δεν έμπαινε στα windows (έμενε κουσούρι στο master boot record λογικά) καμμία ιδέα για να διαβάσει το ρημάδι τον SSDD πρώτο? το motherboard μου είναι το Asus ps6 st
ultralisk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ssdd μηπως λες ssd ; ναι γράψε λάθος επίσης να πω ότι με το CD που είχε ο controller προσπάθησα να μπω στο BIOS του αλλά μου έβγαινε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται από το σύστημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.